Nattblogg- Kör mitt efter race

Tänker efter lite, jag småler lite på alla mina bilder med mina rosa läppar. Skriver knappt någon skit, kankse mest för att jag är allmän. Eller så har jag inte tid, så det blir det gamla vanliga. Dresscode osv.. Ni ser väl mig som rätt oskyldig ? Egentligen så borde det nog vara mig man bör tycka illa om, eftersom det rär jag som beter mig sämst att dessie & kissie i verklighete-

Men det är egetnligen alltid jag som vart det ”svarta fåret” , som snackat skitoch spridit andras hemligheter vidare När ja var mindre var det jag som var den där ”hatade” bitchen i skolan som gick runt och satte tuggumi i folks hår. Det har alltid vart jag som kommer till den där festen endast för att tjaffsa. Många av mina vänner skulle nog säga att jag är en riktigt bitch när det väl kommer till saken. Kanske eftersom jag alltid vart så känslokall och inte brytt mig om andra ? Har alltid tagit mig själv i första hand, och utseendet går före allt.

Men när jag tänke efter så har jag aldrig försökt vara någonting som jag inte är. Jag har vågat se ut som jag vill, stå för vad jag säger. Och ja för att sticka ut, men samtidigt hålla en låg profil. Att synas men inte höras sådär irreterande mycket. Jag behöver inte göra till mitt garv eller låtsas skratta åt folk skämt för att vara med. I have always been there. Jag har alltid kört mitt eget race, fejkat min beauty. Höras på sitt eget sätt, köra min egen falska stil med mitt bra tålamod..

Den ända anledningen till att jag färgade håret blondt var för att jag ville sticka ut.jag gjorde det i januari då alla(nästan) var mörkhåriga. Jag ville vara blond, jag ville ha rosa läppar – jo vet ni varför ? För att ingen såg ut så förut.. Vad hände med ordet ”egen stil ?

Varför vilja se ut som någon annan än sig själv ?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (53)
 • therese

  Du är den enda av er som inte hetsar sina läsare. Som inte bantar trots att du redan är smal osv..
  men det ska bli intressant o se hur ni blir när ni växer upp, nu är ni ändå barn fortfarande, men ett helt vuxenliv väntar på er, och då kommer ni förändras!
  Så fortsätt leva som du gör, lek av dig medns du kan..och framförallt, STÅ PÅ DIG!!

 • F

  soft inlägg, keep up with the good work! känner igen mej i vad du skriver 🙂

 • Diana

  Jag ansåg inte dig som en bitch när vi träffades 🙂
  Eller kanske lite under bråket med stajf men vem var inte en bitch då? 😛 hehe aja ha det så bra. keep going 🙂 Kram Diana

 • Anonym

  Jag tycker inte det där var så smart skrivet. Rosa läppar och blondt hår? Det har nog funnits innan du var född skulle jag tro.

 • isabella

  du är fortfarande bättre än k och d 🙂

 • micha

  driver du med oss eller? det är ju du som alltid skrivit ''sanningen'' om desiree och kissie när ni har bråkat och skrivit deras hemligheter du är ingen man precis skulle lita på

 • Anonym

  eftersom att du skrev det där så är ja ändå säker på att du trotts allt har ett gott hjärta! Det är det viktigaste av allt! Ingen kan fejka sig till ett gott hjärta, antingen har man eller så har man inte ett gott hjärta, tänk på de när du hör skit från andra bloggare!

 • JosefinOlofsson

  tycker du ska ha mörkare hår igen! mkt finare på dig!

 • Maria

  "Jag ville vara blond, jag ville ha rosa läppar – jo vet ni varför ? För att ingen såg ut så förut.. "

  Haha skämtar du eller? Idiotiskt inlägg…

 • em

  du är tusen tusen tusen gånger bättre än dessie och kissie! kram

 • Anonym

  driver du med oss eller? det är ju du som alltid skrivit ''sanningen'' om desiree och kissie när ni har bråkat och skrivit deras hemligheter du är ingen man precis skulle lita på

 • Anonym

  hahahahh va f*n snackar du om ?! alla vet att du HÄRMADE dessie! hon var FÖRST med blont hår och rosa läppar! hallå ?!

 • Mary Louis

  det är svårt att ha egen stil när du inte är den enda som har blondt hår och rosa läppar. Det är faktiskt ganska vanligt!

 • Anonym

  bra attt man inser sina brister det är ju först då man kan jobba på dom 🙂 har haft liknande problem så jag vet att de där bitchiga i en går att tona ner 😛

  Gooo PAOW

 • THE SEXY MAMAS!

  Din blogg är så himla mycket bättre än Kissies och Dessies. Din läser man för att den är intressant och för att man får sig en taqnkeställare.
  Deras läser man för att de är så patetiska!
  MASSOR MED KRAMAR PÅ EN OTROLIGT DUKTIG BLOGGARE SOM INTE ALLS ÄR SÅ JÄVLA FEJK SOM MAN TRODDE FRÅN BÖRJAN! 🙂

 • Anonym

  okej, du har nu just mist en läsare…jag trodde du var den "snälla". Bye bitch

 • rebecka

  det är bra att man är sig själv och så, men försök att inte va föör elak mot andra :/

 • HAnnah

  Vad är det du vill säga? Helt osammanhängande inlägg.

 • hannah

  Vad är det du vill säga? Helt osammanhängande inlägg.

 • martina

  känner igen mj själv som yngre . So cant hate u for that . D blir nog bättre när du blir lite äldre lr iallafall med mj blev d . För inte vill man vell vara sån som du besriver ?

 • peessiii

  Haha, känner igen mig på din beskrivnig. Jag va också alltid den lilla elaka när jag va i din ålder. Spottloskor och tuggumi var vardag 😉 Haha. Gud va elak jag har varit kan inte fatta det !

  kolla in min bloppis på bloggen !

 • Natta

  U go girl!! Jag diggar dig som fan, di är så mycket bättre än Kissies Pissie och Dessie..Du gör verkligen ditt eget race och därför gillar jag dig.
  Keep it going girl <3

 • matilda

  började rysa när jag läste det där… det är därför de flesta gillar dig mer än kissie & dessie, för du vågar vara dig själv, du behöver inte 10 lager smink och mascara, du behöver inte ljuga om att du är naturligt blond, alla gillar dig ändå, just för att du är dig själv, även om du nu nu är det svarta fåret så gillar man dig ändå, jag vet inte vad det är men något är det. Keep going girl… vi älskar dig paulina.

 • Anonym

  du är den mest jävla mainstreama av de större bloggarna. patetisk att du tror att du är egen.

 • fanny

  fy fan vilken äcklig människa du är. försöker du legitimera ditt dåliga uppförande genom att påstå att du "åtminstone kör ditt egna race"?

  tycker du det är ok att spotta och slå på folk om man säger :
  "äh, jag står iaf för vem jag är och kör mitt egna race, då får man sätta tuggummi och spotta på folk"???

  Du argumenterar som en jävla mobbare. Det är aldrig OK att bete sig så som du gör. Ransaka dig själv, och bli en bättre människa.

  När du blir äldre kommer folk inte bry sig om vem som är tuffast, blondast och skriker högst. Då kommer de skaka på huvet och himla med ögonen över dig när du inte ser. Ingen kommer vilja umgås med folk som dig.

  Tro mig, what comes around goes around.

 • Linda

  Förutom att den blonda bimbostilen är den vanligaste i hela Sverige, och alla tjejer ser ut som exakta kopior av varandra. Med andra ord har du faktiskt ingen "egen" stil. Du skulle t.o.m sticka ut mer om du beslöt dig för att bli gothare över en natt. ;p Och det finns ingen som egentligen gillar en bitch. Men de flesta är ju rätt blåsta i din ålder, så de bryr sig väl inte direkt. Du växer nog upp tills du börjar i gymnasiet. 😮 Sött.

 • h,

  Men om du nu ändå vill se så anorlunda ut, inte vara som alla andra, och så? varför är du då fortfarande blond med rosa läppar? alla är ju sånna nu! och tyvärr. barbie är inte inne längre. och i min åsikt så var du otroligt mycket sötare i mörkt hår, (bilderna från andra inlägget) du såg så mycket bättre ut, du såg desutom mycket äldre ut, och det gör man som brunett.
  och du skulle bli den "första" brunetta i den STORA bloggvärlden, förutom "Blondinbella" men hon är inte lika känd som förut, det är inte mycket man hör om henne. man hör mycket mycket mer om dej dessie och kissie., jag tycker verkligen att du ska bli brunett. du kommer ha så mkt stöd från dina läsare. jag lovar, VÅGA sticka ut ur den BLONDA blogg världen.!<3

 • bia

  försöker du påstå att du kom på "stilen" blont hår med rosa läppar? … snälla lilla barn.. Det fanns långt innan din tid på jorden var här!… Lek inte att du vet något

 • Anonym

  bäst e du paow ! o jävligt klockren text.. var ingen annan än dig själv, alla andra är redan upptagna!

 • Katja

  Folk som säger att hon inte alls skapade en egen stil med de blonda håret osv.
  Hon kanske menar att ingen av hennes närmaste såg ut så, att hon va före dom med de? t.ex. dessie ?

 • Anonym

  "Jag ville vara blond, jag ville ha rosa läppar – jo vet ni varför ? För att ingen såg ut så förut.. Vad hände med ordet "egen stil ?" "

  allså omg paulina! är du helt pantad eller :O
  folk har väl för fan ALLTID sett ut så?
  bimbo/barbie stilen är inte direkt en världsnyhet som du kom på när du körde dig egen stil i januari!
  HAHAHAH!

  oh my fucking goood?:O

  nej, jag kan inte sluta skratta

 • BEa

  du passar i ljust, men jag tycker att du är mycket snyggare i mörkt! plus de eget stil de med, och alla är så blonda och pink nu för tiden, man blir trött

 • anton

  Håller med Olivia, Bra skrivet! =)

 • J1s1

  Det där med rosa läppar och blondt hår var ju väldigt dumt skrivet. Har ju faktiskt funnits ett bra tag…. Började bli stort i slutet av 90-talet.

 • Anonym

  dollyblond hade det lååååångt innan dig

 • Becca

  Mm tack för att du uppfann den blonda hårfärgen… tänk att alla faktiskt gick runt med brunt hår innan du kom och alla tänkte "åååh en främmande hårfärg… vad cool. Villhavillhavillha. Vad heter den färgen:O??"

  HostJessicaSimpson,DollyParton,Natuuurligtblondaaa,Host

 • ebba

  allla va ju blonda innan också men.. 😛

 • Anonym

  nej hon har inte härmat dessie och kissie. hon kan inte ha gjort det och dom kan inte ha härmat henne, för dom var INTE dom första fucking blonda fjortisarna med blondt hår och rosa läppar i detta landet. fucking fjortistönt.

 • P.D

  Ååhh herreeegud, asåå du lever i sverige där hälften av alla är blonda, är man hel svensk är man oftast blond. Och jag kan säga att det finns nog över 100 personer som hade rosa läppar, blond hår innan dig!

 • fanny

  Det mest oroväckande här är ju lätt att alla är fokuserade på "vem ar blond först-debatten" och inte det faktum att hon i stort sett erkänner sig själv som mobbare i den här texten???

  förstår ni inte vilken äcklig människa det är vi har att göra med här? hon spottar på folk, sätter tuggummi i håret på dem, slåss, åker till fester bara för att starta bråk osv, osv.

  SER NI INTE VILKEN OUTHÄRDLIG MÄNNISKA PAOW ÄR? varför skriver ni, "you go paow","bra skrivet" "håller med dig" osv.. är ni också mobbare eller??

  retards hela högen.

 • M

  HAHAHA, lilla vän. Folk har varit blonda i urminnes tider. Och rosa läppar? jävligt originellt. Du är knappast den som kom på att man kan bleka håret du vet. Fan vad irriterande. Snacka om att leva i sin egna lilla värld.

 • Anonym

  men nu är det tvärt om:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *