Nu är ja hemma igen ! * puh *

God eftermiddag kankse jag ska säga ? Kom precis hem från Svenska Akademiklinken för att boka en tid vidare så *blablaba*.

Ska göra ett rätt så stort ingrepp på mig själv i början av januari, vad det kan vara kan ni sluta grubbla på. Kommer nog att berätta i början av november eftersom det finns flera olika alternativ. Aja whatever, måste skynda mig på att fixa mig nu. Jag tänker ju knappast åka in till stan i mjukisdräkt och se ut som ett white trash ? No thanks. Hörs snart! Puss

Ska snart träffa Steffi babe !

Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Caroline Roxy - New drop x Lices Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *