Okej ett inlägg tillDet Roliga är att det stämmer lite som dom säger. Haha, dom kände oss så pass bra ( men bara att cristina aldrig gillat D) Kolla hela värt det! dom säger mitt nummer med också… -.-

En parodi på mig och Dessie som mina gamla vänner gjorde för länge sedan ( notera även mjuiksdräkten hon visar, och det var 8a månader sedan 😉 )

Saknar ändå dom tiderna, då det alltid var alla. Hemma hos mig var det alltid ungdomsgård, min pappa brukade inte var hemma speciellt mycket. Dom tiderna man drack så man spydde bara för skojs skull. När dom flestade började röka. Nu är alla splittrade, tycker att det är synd.

Dom två personerna på videon har en gång vart mina närmaste vänner som vi berättat allt för varandra. Nu vet jag ingenting, men jag saknar Cristina Ebenfelt och Jenoa Thåström ( ja det är Joakim Thåströms dotter) otroligt mycket!

Posted in: Videoinlägg
Kommentarer (88)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *