Så sjukt trött..

Hello gays and gays! =D

Är så sjukt trött, kom hem runt åtta… Men la mig ner och snackade lite buessnies med min plastpappa, då är det bestämt att ni bara kommer att kunna använda Paow.se för er som inte redan visste det. Så glöm det inte!

Idag efter att Steffi gjort sina naglar så drog vi in till stan, tog en fika och gick runt och kollade lite. Senare så fick Steffi för sig att möta upp Lojsan och dra på bio ?! Så jag och Yousef gick runt och kollade lite kläder. Och jag säger bara, det är inte min dag idag. Eller ja igår kankse man säger nu eftersom kl är halv 1 på natten ? Jag hade inga pengar, vet inte vad som hänt. Brukar altid ha pengar ?! Blogglönen var lite knackig den här månaden så jag måste rycka till i pappsen ficka. Som om det skulle vara några problem ? Haha.. Pokerproffs och driver ett helt gäng matbutiker. Najs! Menmen, jag vill tjäna mina egna pengar =) Så duktig jag är ibland..

Nu har jag legat i soffan och kollat på ” Girl next door” skit bra film faktikst ! Handlar om porrstjärnor, var jag den enda som såg den elläh ?

Träffade än jätte gullig tjej idag =) Hennes polare driver min favvoblogg falsksaning 😉 Visst är vi lika ?

Annie och Carabara =)

Yosef =)

Middag 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *