Förlåt för en dålig uppdatering. Idag har det hänt en massa drama så har inte haft så mkt lust. Mest att jag hade det lite jobbigt hemma.  Men det tillhör väl tonåren ?

Sen så åkte jag hem till Annie och sminkade mig lite. Jag tänkte åka hem sen, men så messade Dessie mig och vi snackade lite. Och nu ligger hon och sover brevid mig den sötkorven!

Sen så gick vi runt lite i Slussen så mötte vi upp en kille vid namn Sam Paris, han var mörk och engelsk. Han berömde våran stil och vi tyckte det kändes lite weird. Så började han berätta om att han var någon ting inom modellaregenturen och så var han sångare. Googlade på han och såg att hon medverkat i filem Molin Rouge (vet inte hur det stavas) har själv aldrig sett filmen, men han sa att han skulle ha någonting på Berns, modelluppträdande eller något liknade. Som jag uppfattade det så håller han på med rätt så kända modeller, så min fråga är:

Är det någon som vet vem han är ?!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (101)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *