Bild lånad härifrån

Jag ska gå ner till frissan och boka en tid, ni ser hon blonda längst upp med kort hår. Så ska det bli, det ”roligaste” jag kan göra med mitt korta hår I think, men om ett tag ska jag göra en hårförlängning, ingen sån där risig som man köper i någon Gambiaaffär, utan med keratin (?) eller vad det heter. Hörs snart, det kanske blir imorgon? Gud så kul..

Jag bryter bloggtrenden och går inte till Bobby. Han hade ingen tid förräns om typ två veckor? Men där jag färgar håret är det betydligt dyrare, kanske inte låter ”lika flott” men men. Bryr mig inte så mycket om det!

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - MER VÅR-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *