Skön dag

Hola bitches, its me Miranda.. nej jag skoja bara haha! Okej det var inte ens kul..

Kom hem för någon timme sen, drog ju in till rådamnsgatan och mötte upp Steff Sara & Amir. Och vet ni vad ? :O jag är bjuden på Saras 18årsdag på fredag inte och leka med. Tror att hon ska få en länk till sin blogg i present ? Eller vad tycker ni, hon vill inte ha en dildo har hon sagt. Hum förslag ?

Aja dom satt iallfall på EH, så jag passade på att ta en macka och än chi när vi endå var igång. Jag håller på att äta upp mig lite till vintern, så nu väger jag 46 kilo till mina 1,66 cm :).. Är trött på att vara superskinny.

Idag så ska jag vara vaken hela natten, inte bra. Men vill ju inte missa VMA då skjuter jag mig själv, vem vill inte se Britney i Live sändning. Hon är ingen sångkändis utan en redig stjärna som Amir säger. Hon behöver inte sjunga bra för att vara en av värdens strösta sjärnor!

Fika muums..

Första bilden ni ser på Sara Amir och ja.. Lite jag 😛 men det bjuder jag på..

Steffi min babe =)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (50)

You might also like

Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Caroline Roxy - Urban Deli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *