Skriver av mig lite

Har ni någon gång önsakt att ni vore någon annan ? Det har faktikst inte jag gjort.. Jag är framgångsrik och misslyckad på samma gång. Jag har en framgångsrik blogg. Som om det vore allt ? Jag ska kämpa.

Men ibland så önskar jag att jag vore lika kreativ som dollyblond eller ha lika fint hår som kenza. Jo, det är svårt det där. Som Amir sa ” det finns inte fula människor bara lata” jag är ingen skönthet utan sminket kläderna och löshåret. Jag ser helt ärligt förjävlig ut. Jag är extremt utseende fixerad och lägger i stort sätt all min tid på mitt utseende.

Det är nog därför jag ofta framstår som en bitch och ofta är otrevlig, för att jag lägger helldre tid på att fixa håret lite extra ist för att äta frukost. För det är oftast människor som ser bra ut som faktikst är otrevlig, kankse därför ? Jag tror att allting har än mening faktikst.

(Visited 14 times, 1 visits today)

50 Comments

 1. SSSSSSSS september 14, 2009 at 2:59 f m

  SVARA PÅ MIN SEXFRÅGA

  Reply
 2. Malin september 14, 2009 at 3:06 f m

  Skärp dig nu 😛 Jag känner dig inte, men dom få gångerna vi pratat har jag verkligen inte uppfattat dig som en bitch, du bryr dig om hur du ser ut, so what? Vem gör inte…

  Jag tycker du är lika söt utan smink ska du veta.. =)

  Reply
 3. Uusi september 14, 2009 at 3:12 f m

  Sant dedär. Minns när du, jag & ballie tror ja det var, var på min gård , så var de en tjej som frågade dig efter en cigg, och du ville inte ge, så blev hon skitsur och börja svära o kalla dig fjortis. Detta var skitlänge sen, typ i 6an eller nått, förstår ifall du inte kommer ihåg.
  Och då var du lika otrevlig mot henne. Men ja tror faktsikt att de har en mening i sig iallafall. Som du säger.
  Din blogg är grym" 🙂

  Reply
 4. annica september 14, 2009 at 3:32 f m

  Jag tycker att du verkar vara en söt och snäll tjej:)

  Reply
 5. s september 14, 2009 at 3:35 f m

  måste bara säga att ja tkr du e skitsnygg!
  utan smink, med smink, utan löshår eller med.

  &din blogg e grrrym! (:

  Reply
 6. Ellis september 14, 2009 at 4:11 f m

  sicken grubblare

  Reply
 7. olivia september 14, 2009 at 6:52 f m

  du är fin utan löshår och smink också paow!

  Reply
 8. Linn september 14, 2009 at 7:19 f m

  Men snälla Paow !
  Jag skrattar åt Desirée blogg och åt Kissies blogg.
  Dom värkar inte ha det här extra som du har = )
  Du ser alltid glad ut och sen du slutade vara med Dessie så känns det som om du har blivit mera dig själv.
  du är min favorit bloggare.
  Kämpa på tjejen =)

  Reply
 9. Emelie september 14, 2009 at 7:34 f m

  Det som Amir sa," det finns inte fula människor bara lata". Det är faktiskt ett citat ifrån Coco Chanel 🙂
  Du är grym och din blogg är grym ! 🙂

  Reply
 10. ronja september 14, 2009 at 8:03 f m

  du är lika fin utan smink!
  🙂 din blogg är grym

  Reply
 11. ebba september 14, 2009 at 8:47 f m

  du är söt utan smink ju?..

  Reply
 12. Anonym september 14, 2009 at 9:17 f m

  när man är vacker. då är man naturligt vacker. det tycker jag att vacker är. allt annat lyser igenom så mycket mer än vad man tror. hoppas du förstår vad jag menar! annars får du klura lite.. menar iaf inget illa 🙂

  Reply
 13. helena september 14, 2009 at 9:50 f m

  Jag är snygg som fan, men jag kan ändå vara jääävligt trevlig. 😉

  Reply
 14. My september 14, 2009 at 10:29 f m

  Jag har själv lite utseendefixerings problem. Jag håller alltid på med något som handlar om utseendet. Det är kul men samtidigt så psykande.

  Reply
 15. R september 14, 2009 at 10:45 f m

  Okej, skärpning nu Paulina.
  Jag har inte sett dig i verkligheten, men de bilderna jag har sett där du är osminkad och utan löshår tycker jag är en av de sötaste och vackraste jag sett! Du har jättefin hy, jättefina skarpa drag och supersöta fräknar. Jag förstår vad du snackar om men jag tycker samtidigt det är så synd att du ska behöva se dig så. Nu är jag visserligen 3-4 år äldre än dig och har kommit förbi självhatarstadiet som tur är. Men jag har varit där du är, inte att du hatar dig själv kanske, men att du är extremt självkritisk. Jag var som du, kunde gå upp 3 timmar tidigare på morgonen för att fixa håret och sminket perfekt men ändå komma på mig själv må bättre och ha roligare när jag var "sunkig" och ofixad. Man fick uppmärksamheten och blickarna och det var det viktigaste. Nu har jag visserligen pojkvän sen 1½ år tillbaka och det har hjälpt mycket, att man blir älskad för den man är oavsett hur mkt smink man har på dig. Jag sminkar mig nästan aldrig idag.
  Jag vill bara säga att jag tycker att du är tusen gånger sötare än Kenza, har du sett hur hon posar? Och Dessie ska vi inte ens snacka om. För du vet, riktigt skönhet kommer inifrån och du verkar ändå stråla.
  Sen vill jag också säga att jag tror på dig och att du borde satsa på skolan och utbildning, för jag tror att du har något stort inom dig som bara väntar på att få blomma ut. Du är bra på att analysera dig själv och verkar inte behöva eller vilja lura någon, allra minst dig själv. Och det är en väldigt värdefull egenskap som många storbloggare saknar.
  Kram på dig!

  Reply
 16. cattie september 14, 2009 at 2:56 e m

  dissa löshåret

  Reply
 17. jen september 14, 2009 at 3:09 e m

  vet precis hur det är, sjukt jobbigt.
  men jag tycker du är grymt fin, iallafall på bilderna jag sett på dig! 🙂 varje gång jag känner mig ful säger min bror att "man kan inte alltid se ut som en topmodell" och det stämmer ju, även fast man faktiskt ÄR fin utan smink och löshår osv egentligen, det är bara det att vi är vana att se oss med många långa ögonfransar, perfekt hy, glänsande läppar och perfekt hår!

  Reply
 18. Emma september 14, 2009 at 3:23 e m

  jag tycker inte att du är en bitch!!
  men du, skippa löshåret, du ser bättre ut utan! 😉

  Reply
 19. Diza september 14, 2009 at 3:23 e m

  Det beror på vad man tycker är snyggt! Oftast är det bara man själv som är så ovan vid att se sig själv osminkad! Jag tyckte att jag såg ut som ett monster utan smink, men så la jag ut några bilder på mig där jag var osminkad på bloggen och fick många positiva kommentarer och komplimanger för mitt utséende! Du beter dig verkligen inte som en bitch. Du är mycket mognare och finare än så! Ta vara på dig Paulina <3

  Reply
 20. mikaela september 14, 2009 at 3:26 e m

  nej paow.
  skärpning! du är så jävla snygg, okej? vi har ju sett dig osminkad, utan löshår. EXAKT LIKA FIN.
  hadetbra, din otrevliga snygging! 😀

  Reply
 21. *n* september 14, 2009 at 3:57 e m

  Jag håller konstigt nog med dig på denna. Jag är precis som du beskriver dig själv att vara. Speciellt på det där med att hoppa över frukosten för att lägga ner tid på att förbättra på något änuu mer. Insåg inte förrän nu hur utseendefixerad jag är…herregud, tack paulina.'

  älskar din blogg! 🙂

  Reply
 22. B september 14, 2009 at 4:00 e m

  No offence, men om du ser detta som ett problem tycket jag att du ska ta tag i det. Skippa löshåret. Det ser bara konstigt och plastigt ut. Plus att du ser ut som att du är typ tolv. För att beröra sminkfrågan: lägg av med det äckligt tjocka lagret läppglans du envisas med! I mean gee, det ser sjukt klibbigt ut, OCH sjukt fjortis, vilken kan vara en bidragande faktor till att folk tror (eller vet?) att du är fjortis. En sista sak, om du ska göra en ny design, vilket jag verkligen tycker att du ska den nuvarande är alldeles för rosa. Gör något nytt, fächt och revolutionerande! prova något lite mer altenativt, lite vitt med gråa toner, och kanske lite svart? Det är stilrent och ger en classy feeling på din blogg.

  Hoppas att du kan ta åt dig det här utan att bitcha ur babe

  Reply
 23. Rödräv september 14, 2009 at 4:02 e m

  Jag kommenterar väldigt sällan snälla saker till er storbloggare (dig & Amir kommenterar jag inte alls) men nu måste jag ändå.

  Du är ju hur söt som helst. Speciellt i kort hår. Imo passar du mycket bättre utan löshåret, det ser dessutom bättre ut till inget/väldigt lite smink.

  Aaaanyways. Jag gillar din bloggstil. Du försöker inte så jävla mycket som Dessie och Kissie, med "Min kända latte"-grejer & att racka ner på dina läsare och skriva om hur oviktiga de är jämfört med dig osv. Du försöker inte övertyga hela världen om att just DU började med en grej (t.ex. latten) och att det är DIN grej. Du kör ditt eget race bara.

  Okej att du kan vara otroligt otrevlig ibland (mot till exempel systrarna som bloggar) eller mot folk på stan och att du söker bråk – men vem gör inte ibland. Ifall du äter dåligt kan det ju lätt påverka humöret också.

  Tänkte bara säga det. Du är i alla fall dig själv medan resten av den kvinnliga blonda bloggosfären försöker imitera en plastdocka och blir därefter – plastiga.

  // Rödräv @ http://rodrav.wordpress.com

  Reply
 24. sofia september 14, 2009 at 4:05 e m

  du är ju jättesöt utan smink och löshår också lilla paulina!!

  älskar din blogg!

  Reply
 25. Amanda september 14, 2009 at 4:19 e m

  Asså Paulina ditt utseende behöver du inte klaga på !, för du är söt utan smink och löshår!, vi gillar dig ändå liksom!, så sluta klaga din sötabloggare (:

  Reply
 26. Sara september 14, 2009 at 4:33 e m

  Hej 🙂
  Jag läser din blogg varje dag och jag tycker att du verkar smartare än "Dessie". Du är söt och har bra åsikter. Det vore jättekul om du ville kolla in min blogg och kanske ge en åsikt om den? Du är en pärla!

  Reply
 27. KATYABABE september 14, 2009 at 4:38 e m

  eller så har man tur och är född snygg och kan äta frukost också 😉 höhö

  Reply
 28. Aida september 14, 2009 at 4:48 e m

  "Det finns inga fula kvinnor, bara lata" är ett uttryck som faktiskt Helena Rubenstein var den första att komma med.

  kika gärna in på min sminkblogg!!

  Reply
 29. Cassi september 14, 2009 at 5:04 e m

  Men du (: det är ju faktiskt lite så (tyvärr) att folk kollar snett på fula människor och så och dom blir lite mer utanför i vissa sammanhang. Om dom är fula och elaka vad har dom då att vinna på? Om man är ful måste man va snäll typ annars hatar alla en då blir det ju som ett hot typ aa hon e så fuuul också och sånt .. 😛 Kram!

  Reply
 30. Anonym september 14, 2009 at 5:14 e m

  Du är visst vacker utan smink, men jag vet känslan om hur ful man känner sig , utan smink asså.
  Du är väldigt mogen för att va 15 år också , men jag menar jag är 20 år och känner mig fortfarande som en 15 åring 😀

  Reply
 31. Edith M. september 14, 2009 at 5:25 e m

  Nej Paulina, du är inte alls ful! Du är otroligt vacker, med eller utan smink!

  Reply
 32. caroline september 14, 2009 at 5:26 e m

  Jag har sett flera bilder på dig utan smink och tycker du är supersöt!

  Reply
 33. isabella l . september 14, 2009 at 5:42 e m

  Det är ju ovanligt att hitta någon som säger att den är jättesnygg själv. Fast ingen är väl en vacker syn på morgonen :p Haha .

  Reply
 34. Anonym september 14, 2009 at 6:10 e m

  jag tycker att du är mkt snyggare utan smink än både dessie blondinbella eller kissie

  Reply
 35. e september 14, 2009 at 6:44 e m

  du är så jävla snygg utan smink också och utan löshår. kolla på din näsa tex. skitfin och liten, till skillnad från dessie, kissie och blondinbella, deras näsor tar fan upp hela deras ansikte och ändå har dom skitbra självförtroende? DU som har så snyggt ansikte borde ha bra självförtroende. smal, snygg, fin hy, blond – allt jag vill vara så va nöjd !

  Reply
 36. Anna september 14, 2009 at 6:46 e m

  Men raring, du är ju jättesöt. Du är mycket vackrare utan smink och sönderblonderat löshår dock. Skippa den skiten, go natural. Andra fjortisbloggare behöver kanske ett kilo smink i ansiktet för att se bra ut, you don't need that girl!

  Reply
 37. Anonym september 14, 2009 at 7:18 e m

  Aha, så du är bara otrevlig för att du ser bra ut, precis som alla andra som ser bra ut och är bitchiga som du själv säger? Tss, jag säger bara töööönt x)

  Reply
 38. Hannah september 14, 2009 at 7:35 e m

  hmmm :/

  Reply
 39. Carolin september 14, 2009 at 8:12 e m

  Så som du känner nog precis alla Paulina, jag lovar dig dom som du ser upp till och tycker är fina dom känner också ibland att dom vill ha nått som någon annan har. Aldrig är man helt nöjd med sig själv, så jobbigt. Men jag tycker du verkar vara en ärlig och snäll tjej, & du är jätte fin ! Stå på dig och tänk inte så mkt på hur andra uppfattar dig! Ha de bra & Skit i hon där dessie? Hon om någon utstrålar blåsthet,fulhet och elakhet ! Du är för bra för att umgås med en sånn tjej =) Ha de bra!

  Reply
 40. felicia september 14, 2009 at 8:30 e m

  Vad som är snyggt eller inte, det beror ju på hur man ser.
  snygg nu är blont långt löshår, mkt smink, stora pattar/läppar och så.
  och du är en jättevacker tjej, både med och utan smink.
  visst, man ser annorlunda ut utan smink. men gå utan smink ett tag, så kommer du tycka du är lika fin utan smink. för man vänjer sig väldigt snabbt
  (jag gick osminkad i sommras när jag var i min sommarstuga. och det fick mig att tänka till. jag har aldrig känt mig så snygg som då. utan allt smink. )

  Reply
 41. Caroline september 14, 2009 at 8:44 e m

  Är du verkligen en "kändis"?
  Vad är det som gör att du är en kändis?

  Reply
 42. Andrea september 14, 2009 at 8:51 e m

  Hej!
  Jag vet inte alls hur du är som person, eftersom jag inte känner dig. Kan som många andra tycka att ni är lite knepiga ibland, kissie hit och du dit, och aa, alla andra bloggar dit .. Men helt ärligt så tycker jag att du verkar vara en så otroligt go och skön tjej. Och de bilder du visat på dig då du skriver att du är osminkad. Herre gud du är ju så söt och fin då, och dit hår är så mycket finare och fräschare när du har det som det är. Så lyssna inte på allt skit som du kanske får höra varje dag .. för du är vacker, och förmodligen en jätte go tjej .. att bara vara sig själv kan ta en så otroligt lång här i livet. Att inte bry sig om vad andra tycker, och lyssna på allt skit. Utan var den du är, för som sagt du är ju så söt 🙂 Kram

  Reply
 43. Anonym september 14, 2009 at 8:58 e m

  du är endå stenful

  Reply
 44. Lisa september 14, 2009 at 9:03 e m

  Tycker du verkar mogna lite, yta är inte allt sen är det skoj å känna sig fin,men inget som vara för alltid. Men det verkar som om du sakta men säkert börjar inse det så bli ett föredömme för de andra bloggarna (du vet vilka) å ta steget ut att bli vuxen

  Reply
 45. Emilia september 14, 2009 at 9:26 e m

  Jag tror att den bitchiga och otrevliga attityden grundar på självförtroendet. Självklart ligger det något i vad du säger, ju mer man fixar sig och gör sig snygg, ju snyggare och självsäkrare blir man. Och när man är självsäker…ja, då blir man ju ofta otrevlig.

  Förresten, jag gillar när du "skriver av dig". Det ligger alltid något klokt i det du säger.

  Reply
 46. FRIDA september 14, 2009 at 9:55 e m

  du ser inte förjävlig ut. även om du sminkar dig och har löshår är det ju ändå DU bakom det. du framhäver bara det vackra skulle man kunna säga:)

  Reply
 47. elin september 15, 2009 at 1:44 e m

  väldigt ärligt sagt, gilalr det!

  Reply
 48. Anonym september 15, 2009 at 6:51 e m

  ääääh lägg ner, du är jättesöt utan smink och löshår, jag lovar!!!!

  Reply
 49. Frida september 15, 2009 at 7:47 e m

  din blogg, min vardag 🙂 du är grym!

  Reply
 50. Johanna&Lina september 15, 2009 at 10:01 e m

  Det var bra skrivet! 😀 Ingen är perfekt, men alla duger:D

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *