Broken hearted girl..

|||| DATUM: 2009-09-03 | TID: 07:42:02


Inlägg tagen ifrån rahlenfeldt.blogg.se
Där skriver han själv lite om att det aldrig har varit något emellan dem.. Lite hårt, don’t you think?

Men det har aldrig varit något mellan Krille och Paow. Dom har pratat ihop det så att det ska verka som att dom har det för att krille ska får fler läsare och Paow tyckte så synd om honom eftersom att hon är hemligt förälskad i Krille. Hon sa det till honom för inte så länge sen och då bestämde krille att avsluta det hela och ”göra slut” med henne. Jag har fått höra från flera människor att Paow blev helt krossad efter det och har därför dissat många sina vänner och suttit hemma och tyckt synd om sig själv bara.

There you have it! Kanske den lite tråkiga men ändå sanna historian!
En trogen läsare är bästa kompis med en som brukar vara med Paow och Amir. Jag vill nte hänga ut henne för hon ville vara anonym, vet ni förstår säkert själva varför. Iaf, de flesta annoyma läsarna!

” såhär skrev dom”Kollade just in den då en komis bad mig kolla. Där det stog lite om mig och Krille, men den personen som ”umgås”
med oss kan inte veta mycket. Eftersom det verkligen inte var så det låg till. Och det Krille skrev i sin blogg ” det har aldrig vart något mellan mig och Paulina & kommer aldrig bli det” att han skrev det var att jag samma kväll/natt hade skrivit ett lååågt sms om att jag inte orkade allt drama.

Då han flera gången sagt att han tyckt om mig jätte mycket, och sagt att ” jag ser något speciellt när jag kollar in i dina ögon” .Jag kan inte neka till att jag inte gillade han när han sa det som han sa. Men jag var nog rätt osäker eftersom han oftast sa det när han var påtänd eller liknade. Senare igår så skrev jag på min bilddagbok ” synd att en bög måste låtsas vara kär i en tjej för att få besökare” då började ha kalla mig hora och blockade mig på msn. Då skickade jag ett sms till hnm ” oj du är verkligen som alla säger, men det tragiska är att du är 19 år och kan inte avsluta en konversation bättre än hora”  då loggade han in och sa att det var ”slut” all over. Att vi skulle skita i varandra. Men när jag sa ” jag visste att du bara höll på med mig för bloggen” så sa han nej balbalbal. Jo det kan man ju undra. Visst han är än snäll kille och har roliga fester. Fattar inte varför jag ville tro på att det var mer en så. Anledningen till att jag inte ville skriva som det var är för att jag inte ville offentlighetslägga han.

Och så kommer vi till alla personer som ”känner” oss som tipasr in till skvallerbloggarna kan ju inte veta mycket. Jag umgås knappt med någon längre och jag skulle nog inte berätta om krille för många. Finns inte så mkt at säga, tror faktikst att jag bara pratat om hnm med alexandra steffi & Amir. Hum och varför skulle ngn av dom tipsa en skvallerblogg ?!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (76)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *