Svar på tal

Fråga :
Du laddar upp videosarna på videofy.me bara för att tjäna pengar. Du är så jävla falsk som bara blogg för att tjäna pengar! Sista gången jag läser din blogg!

Svar : Så löd din fråga. Jo jag tjänar ca 100 kr per videoinlägg, visst jättekul med en extra peng i månaden. Men det är inte enda anledningen till att jag lägger upp videoinlägg, det är inte bara för min egen skull för min vinning. Utan minst lika mycket för eran, det skulle bara vara egoistiskt om jag inte fick ut någonting av det.

Aneledningen till att jag laddar upp mina filmer på videofy.me är för att det går så mycket fortare. Jag gör även det när dom inte har annonser och när jag inte tjänar ett öre på det. Så ja, fråga nummer två  jag älskar att blogga. Men den här månaden har jag känt så otroligt mycket press och fått lätta ångest attacker lite då och då. Och jag har faktikst ett liv utanför bloggen. Jag bloggar för att jag själv vill det, inte för någon annans skull.

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (77)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *