Thailand i oktober

Jo jag brukar dra när allting börjar bli jobbigt. Vi ska till Thailand i slutet av oktober. Och ja, jag kommer att kunna uppdatera bloggen. Vi har ju hus i Koh Chang, najs ha? Tänk er värmen och allt, kommer att vara borta i ca 3 månader. Vill ju hälsa på min sötnos Rolex. Ni kan läsa om min senaste Thailandresa om ni går bak i arkivet, i Mars och halva april typ.

Ska bli hur skönt som helst att åka bort från alla äckliga människor i sverige. Och jag hoppas att Steffi får följa med =) Tänk hur kul som helst ju..

Min älskling Rolex 🙂Dom här bilderna har jag tagit med min mobilkamera, tänk hur skönt ?

Jag i Bangkok 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Hedda Dibinger - RS_____2 Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Holdit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *