Vääärdelöst

Gud så hemskt det är. Att vakna, eller ja jag vaknade egentligen för typ 70 min sen om jag ska vara exakt. Det är jobbigt när man har nattugglor som kontakter på MSN. Den här dagen blev blev det Krille. Mysigt att snacka skratta och driva lite. Vi kom i alla fall fram till lite saker. Men det får ni inte veta än! 🙂

Var också tvungen att ändra alla dagens planer, booring, för att jag skulle vara barnvakt eller vad man nu ska kalla det. Fast hon klarar sig rätt bra själv, hon är ju trots allt sju. Stor kicka där. Fast hon är typ lika stor som mig när jag vara 13. Lite komiskt faktiskt. Men hon är väl rätt ”storväxt” henne vill man inte bråka med.. Men aja, nu ska jag hoppa in i duschen. See you soon!

Haha kolla jag hade smink i håret men inget i ansiktet (?)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (100)

You might also like

Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Alexandra Nilsson - Höstshopping..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *