Vaknade nyss.. Lyckat ?

Godmorogn får man säga så ? Nä vi skippar nog det, jag vaknade iallfall nyss.. För typ en halvtimme sen, men är så sjukt trött.. Igår så blev det trots allt rätt så sent.

Började med att jag och Dave lattjade lite hemma hos mig, tills jag åkte och mötte upp Amir och Sara i Liljeholmen vi satte oss på donken och lekte lite CP. Senare så kom min Stefanie och hennes kusing Josef dit. Vi lekte lite senare så drog Amir och Sara hem, då ville Stefanie åka till cafe sixty. Jätte mysigt ställe men personlen kunde inte en svenska ? Wahtever min cola var god, känner mig lite fattig just nu. Har typ bara 30 kr kvar på mitt kort =( Innan det så spontan träffade jag på Sebbe och han följde med oss och fikade. Han bjöd mig på en smoothie jätte gulligt faktikst 🙂

Senare så drog han hem, och då åkte jag Stefanie och Josef hem till mig och lekte i min otroligt dåliga webbcam ( ni får se senare haha! ) Vi hade detiallfall jätte mysigt tills dom typ runt 3 var tvungen att röra sig hemåt. Så ja, runt 5-6 så somnade jag.. Inte så kosntigt att jag sov så länge, jag sov ju bara 2-3 timmar på båten ?

Josef and me

Jag och Sebbe

¨

Älskling ville inte vara med på bild

Posted in: Livsstil
Kommentarer (48)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *