Viktnoja

Har känt otroligt står press på mig själv när det gäller maten. Nu är allting okej och jag har fått den kroppen jag kämpat efter att ha. Mina ben har blivigt ”tjockare” och min höfter bredare. Men mina bröst verkar inte vilja växa (haha) jag har nog alltid haft rätt stora bröst för min lilla kropp.

När jag kollade på Anna Ankas inlägg om att hon tycker att man är tjock. Det är såna som hon som ger dagens ungdomar komplex, jag kan erkänna att jag tog åt mig, men inte mycket eftersom jag inte lagt mig under kniven eller blivit en träningsnarkoman för att få en fin kropp utan det har jag alltid haft. Innan så har folk alltid kommenterat mina ben, att dom ”skulle känna sig så snygga om dom hade mina ben”, men inte längre. Jag tänker inte sluta äta, men jag tänker inte äta lika mycket som förut för att få tillbaka min gamla kropp.

Eftersom jag umgåtts så pass mycket med Amir så har jag ätit otroligt mycket. Jag har inte gått upp speciellt mycket men fått mer kroppsfett eftersom jag aldrig haft något innan. Jag har aldrig gillat godis innan förutom när jag haft mens då, men aldrig har jag gått och ätit en godis om det legat framme, då har jag hellre tagit ett äpple. Jag har aldrig känt något sötsug innan, bara colasug då, men jag ska byta ut colan nu. Som sagt för er som inte vet det så hatar jag vatten, smakar skit.. Så jag dricker vatten med c-vitamin i askorbinsyra eller ngt liknade. Smakar surt, men godare än vanligt vatten. Sen så ska jag köpa gymkort önska mig lycka till!

Okej kolla på mina ben, sådär såg jag juni 08.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (56)
 • Anonym

  är det sant de som amandavardet skrev i sin blogg? de låter inte som du, mer som att hon har hittat på allt

 • Anonym

  är det sant som amandavardet har skrivit i sin blogg? för de låter inte som du, mer som att hon har hittat på allt

 • ♥ N I G H T F A L L - Barbie outside, rocker inside

  ”Eftersom jag umgåts så pass mycket med Amir så har jag ätit otroligt mycket.” HAHAHAHAHAHHAHAHAH roligaste idag

 • Ellie

  Jag tycker det är jobbigt när folk tjatar om hur mycket eller lite man äter och om dem hela tiden frågar om man ätit eller inte… Irriterande!!!

  Btw, shit vilka smala ben :O

 • Carro

  Men snälla. Du är det spinkigaste jag sett någonsin och du snackar om vikt. Du behöver gå UPP i vikt och någon behöver skjuta Anna anka för hon sätter griller i huvudet på er lättpåverkade, osäkra fjortisar.

 • Anonym

  MEN SNÄLLA!
  du är FÖR smal redan nu! du ska INTE gå ner mer i vikt! dessutom är du tjej/kvinna och dom SKA HA FORMER! alltså höfter, lår, arsel och tuttar! men ser man ut som dig, som en pinne, kan man lika gärna kalla sig man tycker jag.

  herregud! jag fårstår mig inte på dagens ungdomar! men vill väl för helvete se ut som en tjej om man är en!? det finns inget sexigare än en tjej med KVINNLIGA former!!!!!!
  så ät så jävla mycket du vill och njut av livet! jag menar inte att du ska äta tills du blir extremt fet. och man går upp i vikt i tonåren gör ALLA! och det ska man! för kroppen behöver fett! och speciellt i din ålder. och man vill väl vara frisk och se frisk ut?! men i dagens läge gör INTE du det!

  för fan, SKIT I VAD FOLK SÄGER OCH TYCKER!! folk är dum i huvudet nu för tiden!! gör det som gör dig lycklig och ät vad du vill! det är din jävla kropp.
  jag blir knäpp på alla jävla ideal nu för tiden! hur snyggt och sexigt är det att se ut som en formfri man när man är kvinna?!

  SNÄLLA PAOW, sök på *Kim Kardashian* på google! DÄR HAR DU EN SEXIG, SNYGG TJEJ!!
  en välformad, kvinnlig och frisk kropp!
  vill jag bli sexig och snygg inför killar så vill jag se ut sådär. inte som nått jävla anorektiskt äckel som ser ut att gå av när som hälst!

  så NEJ, ge upp alla anorektiska kroppar utan former! *som dessies okvinnliga, äckliga lår!* hon kan inte ha mycket muskler i dom bena! stackars barn!
  nej, ta och skaffa dig en kvinnlig kropp med mycket former så ska du se att du blir eftertraktad av killarna. kolla på formfria kroppar gör dom i omklädningsrummet på idrotten, FORMER VILL DOM SE!!!!!

 • Sandra Nordin

  Snälla vän, nu ska vi klargöra några saker.

  1. Du är inte fet. Du är bland det smalaste jag har sett och du har inte ett gram fett på kroppen. Du behöver gå upp i vikt, du ser inte sund ut.

  2. Du har helt klart en ätstörning om jag utgår från dessa texter, tro mig – jag har 12 års erfarenhet av anorexi så jag känner igen det när jag ser det. Sök hjälp

  3. Du skriver att du påverkas av vad Anna Anka skriver om vikt, vad tror du inte folk gör när dom läser detta? Du har extremt många läsare, mestadels unga, och du skriver sånna här saker. Att du ska gå ner i vikt när du är smal som en jävla sticka.

  4. Jag skriver inte detta för att låta som en moralkärring. Det är bara fakta. Annars gillar jag din blogg och du verkar vara en superduper gullig tjej. OM du vill prata om mat, vikt, ångest, whatever. Maila mig. Jag har väldigt stor erfarenhet av att prata med människor om detta eftersom jag själv har haft så stora problem. ALLA som har problem får maila mig. Innan det är för sent, som jag brukar säga. Åh, jag vill utrota denna sjukdom..

  Iallafall, om du vill prata av dig eller om du har frågor/funderingar. Tveka inte 🙂

  [email protected]
  Massa kramar!

 • Sandra Nordin

  Vad jag menar med punkt 4 så är det alltså – förstår du hur många som tar åt sig av när DU skriver en sån grej? Förstår du att du provocerar dom. Klart folk känner sig feta om dom jämför sig med dig – och att du sen säger att du är fet. Förstår du logiken? Skriv inte sånna saker när du har så pass många läsare, även om det är för att provocera, det förstör folks liv. Ätstörningar är en DÖDANDE sjukdom och extremt allvarlig. Det är nog vanligt som det är idag – Gör det inte vanligare.

 • emelie

  men seriöst, du borde va stolt över din kropp och äta hur mkt du vill men ändå kunna kontrolera din vikt .
  blir galen på alla som försöker minska ner på allt osv för att få en perfekt kropp men killarna gillar inte pinnsmala tjejer .
  och varför ska vi tjejer alltid lida för att se bra ut för killar? egentligen bryr dom sig inte så värst mkt om utsidan , jag är inte direkt smal men ändå är det många killar som gillar mig för min personlighet .
  tycker inte du ska sluta dricka cola för att du har viktnoja , man lever bara en gång så lev varje dag som om de vore din sista 🙂
  älskar din blogg föressten ! ♥

 • Dessan

  Håller med nightfall hahahaha så jävla sjukt skrivet paow.. Seriöst.. Hur fan kan du skriva ” Eftersom jag umgåts så pass mycket med amir så har jag ätit otroligt mycket?” Herregud.. Bara för att du umgåts med någon som äter som en normal människa betyder väll fan inte det att han har tvingat i dig mat eller ?
  Amir e fan vacker o har en sund syn på sin kropp o är inte smal som en jävla pinne som du o ändå tyckeratt du är fet.. ..
  Du borde fan gå te pshykolog o det sa ja för o va snällför du behöver no hjälp med dina mat problem

 • emelie

  asså du är fin som du är .
  man lever bara en gång så ta vara på ditt liv.
  sluta inte äta , sluta inte med massa mat och god dricka bara för att du har viktnoja.
  vikten är inte allt?
  jag är inte så smal men jag är ändå nöjd med mig sjv som en bra människa och killar gillar inte pinnsmala tjejer, dom vill ha nått att klämma i som folk säger.
  och föressten är inte utsidan allt.
  njut av livet för du lever bara en gång .
  föressten så älskar jag din blogg , pussisar ♥ 🙂

 • Anonym

  Anna anka ser förresten ut som en gorilla, helt utmärglad i ansiktet så att det bildas fula rynkor då hon ler. Och hennes armar är bland dom osexigaste som finns, usch. Asså dethär med att vara trådsmal…har inte hört någon kille säga att det är snyggt. det verkar som om det är någon sorts tävling mellan er tjejer/kvinnor…

 • Anonym

  Men lilla du, du är fruktansvärt smal. Ser sjuk ut på den bilden. Snälla försök gå upp i vikt i stället!

 • Anonym

  Men lilla du, du är fruktansvärt smal. Ser sjuk ut på den bilden. Snälla försök gå upp i vikt i stället! 🙂

 • Zandra

  Fan ännu en korkad tjej.

 • Anonym

  Du borde gå till BUP, om de är såhär du tänker på riktigt så har du en ätstörning. Jag har själv så jag vet. Vill inte att du ska råka illa ut, de är inte värt de.

 • Anonym

  tycker att det är bra att du gått upp lite, för hur snyggt är de att va spinkig o benig egentligen? men håller med dig, jag går upp lite men brösten vill ju inte växa dom 🙁 haha men det är snyggt med höfter tjejen! 🙂

 • Natalie

  Jävla tjöt om vikt hela tiden, jävla Anna Anka! Du är inte tjock!! Alla killar jag känner vill INTE ha tjejer som är beniga.. Tänk dig själv att kramas och gosa med någon som är som ett benrangel och det gör ont på dig, kul? Skärpning nu!

 • Jenny

  Om inget annat så ska du gå upp i vikt. Du ser så himla mycket yngre ut. Fast å andra sidan så är du bara 15 år. Vänta tills du blir lite äldre och får fina kurvor och ser ut som en kvinna istället för en liten skolflicka på 10 år.

 • Karin

  Du är ju jättesmal på bilden!! Usch =/ Det är snyggt med lite former och man mår bättre av det. Brösten försvinner ju också om du går ner i vikt. Om du ska börja gå ner nu kommer kroppen ”lagra” fett för den tror du svälter dig. Jag är underviktig och varje gång jag äter mycket på en dag så läggs ALLT på magen, men det är så kroppen funkar. Den vill ta vara på fett när den får chansen. Jag är trött på att typ misshandla min kropp. Jag tänker kämpa mig uppåt. Det bästa är att äta flera gånger per dag så kroppen vänjer sig vid att den faktiskt får mat och inte behöver sätta sig i svältstadie. Så får du snyggast kropp!

  Jag har bara en fråga. För VEM gör du detta? Är det verkligen dig själv eller är du orolig för vad alla ska tycka & tänka om dig?

 • Anonym

  Det finns nog knappt någon frisk kvinna som ser likadan ut när hon var 15 som när hon är 20. Det händer mycket med ens kropp vare sig man vill eller inte. Man går upp i vikt om man äter normalt och man börjar få former. Det är HELT naturligt. Och det ska till många kilo innan du blir tjock ska du veta.

 • emma.

  tycker absolut inte att du ska ta åt dej för du har redan en fin kropp! och Anna Anka ser för ihelvete ut som ett skelett med massa äckliga benknotar överallt! Hon ser ut som ett levande lik!

 • Anonym

  Tycker du har mycket snyggare kropp nu än va du hade då! inte ett dugg snyggt när man är för smal! tycker du kan börja tänka på va du äter, inte för vikten skull utan för att du kommer må mycket bättre å då kommer du atomnatist att gå ner nått eller några kilo som du vill! / en tjej som tränat i hela sitt liv (för att det är kul)

 • linnea

  Men lilla gumman du är 15 år och din kropp har inte växt klart, det är NORMALT att du växer, du kommer fortsätta göra det i ungefär 5 år till. Det kallas pubertet och något alla går igenom, man kan inte se ut som en 12åring hela livet. Acceptera det och sluta noja.

 • Jessica

  … att dina höfter blir större har nog inte med något annat att göra än att du håller på att utveckla dina kvinnliga former ♥ tycker de e synd att du har viktnoja – och de som e ännu mer synd är att du låter de gå ut över ditt matintag… träningskortet var en bra idee, men maten skulle jag nog råda dig till att va… din kropp berättar för dig vad du behöver, sålänge du tränar. Du måste bara lita på den då.. kroppen behöver fett, kroppen behöver socker, också. De e inget farligt.. dessutom, om kroppen inte får allt den behöver, visst låren stannar kanske, men de gör även håret, naglarna, ögonfransarna – allt blir av sämre kvalite… e de värt de? Du ser ut som en person som alltid kommer va ”lite pinnig” så jag skulle inte gissa på att du riskerar någon brutal övervikt pga detta!

  Vet inte om du läser kommentarer – men de gjorde mig lite nere att läsa om din viktnoja, de e aldrig hälsosamt.. har inte sett någe me Anna Anka för jag tycker inte hon verkar så sund^^ Så de kan jag inte kommentera, men fan ut i spåret och spring en runda om du vill bli fastare, men ät och efteråt, annars märks de ändå ingen skillnad.. ok?

  Nåra, kanske, kloka ord från en halvtant-bloggare men man slutar ju inte att tampas med skönhetsideal och viktfrågor bara för att man fyllt 20.. hoppas de kan råda Någon här iaf. Du ser bra ut! Kroppen ändras hit och dit i livet och de e så de e.. sen kan du absolut tänka på att frossa mindre godis, om du nu gör de..

  Take care
  Jessica

 • Maria

  Men herregud, lilla gumman ;D det tillhör ju att bli ”kvinna” att få former. Vill du gå och se helt långsmal ut hela livet eller? det är FINT med former 🙂
  Jag väger seriöst nästan 60 kg och jag är långt ifrån fet. Jag har former och jag tränar hela tiden och muskler väger ju mer än fett. Sålänge du är nöjd med dig själv så kvittar det hur mycket du väger 🙂

 • Anonym

  hahahahaha, skrattar bara åt dig, du e så himla patetisk XD

 • Aida sminkbloggerskan

  Du är jättefin Paulina, sluta inte äta.

  just nu pågår det en tävling i min blogg om ett exklusivt läppglans från ett kalasbra märke
  kika in min sminkblogg! Passa på nu, det är mindre än 7 h kvar till utlottningen …

  Kramar / Passion for makeup

 • Anonym

  jag tror det kallas puberteten. du börjar bli kvinna, grattis

 • Anonym

  okej, hej, jag tycker egentligen inte om dig, inte alls, men på senare tid tycker jag att du har mognat mega mycket, tack vare att du inte umgåtts med dessie, för det första ska du verkligen inte gå ner ett gram i vekt för nu är du assnygg. Du är ju fan inte klok om du vill se ut så¨där som du gjorde på den gamla bilden!

 • Anonym

  Du är verkligen inte snygg. Du ser ut som en 12åring i kroppen om ens det. Dina s.k. ”bröst” och ”höfter” finns inte, titta dig själv i spegeln och inse att 70cm höfter och Akupa inte är kurvigt.

 • Anonym

  du är mycket finare nu än då. vafan du såg ut som ett skelett dom som tyckte att du hade finare kropp då måste ju vara sjuka

 • saga

  DU ÄR INTE FET! Du är skitsmal ärligt! Jag har träffat dig så jag vet hur smal du är! Och ta inte åt dig av den där Idioten Anna Anka! Hon är helt jävla sjuk i huvet. Tänk inte att du är tjock du är inte det!

 • Malin

  Oj du ser faktiskt anorektiskt ut där.
  Tycker du är alldeles för mager nu med men bättre i alla fall än den där bilden.
  Gå upp ca fem kg till i alla fall så tror jag du blir fin.

 • Anonym

  din kropp har faktiskt blivit skitfin! 🙂 såg det på nån bild.. 😛 beauty!

 • Amanda

  Sådär ser typ mina ben ut nu.. och jag vill verkligen gå UPP! Tycker att du är sjukt fin som du är nu 🙂 Perfekt.

 • Johan och Emils lilla

  Jävligt snygga ben där :O jag vill med kunna bli smalare :/ eller jah, jag vill bli smalare igen…

 • anna

  bra jobbat och tar sig ur en sådan sjukdom som anerexia!

 • s.

  du har jätte fin kropp, snälla gå inte ner

 • stajjny

  Shit vad folk är elaka här. ”Killar vill ha former”, vaddå sätta killar i fack?! Det finns killar som gillar tjejer som ser ut som Paow, jag ser inget fel med hennes kropp alls. Hon är tonåring, lång och smal, so what? Det som är farligt är att hon faktiskt säger att hon inte mår bra. Och sen är hon bara 15, hon växer fortfarande. Har ni glömt att hon är en tonåring?

  Att säga att ”former” på kroppen är definitionen av en kvinna är som att säga att man måste vara muskulös, lång och välutrustad för att kunna kallas för man. Tönterier!

 • jossi

  hmm jag tycker faktiskt att dina ben ser bättre ut nu (låter kanske lite stalker men haha! :)), på den där bilden så ser det ut som att dina ben ska gå av 🙁

  men jag förstår faktiskt precis hur du känner, så ja… jag dömer ingen! vill själv gå ner till min gamla vikt när jag hade ett bmi på 18, men det är svårt nu när jag börjat äta normalt eller vad man ska säga? :/

  jaja, tycker att du verkar en skitskön och rolig tjej, hoppas allt det där ordnar sig! :/

 • Linda - Livet är rosa!

  Tycker faktiskt att din kropp är finare nu. Jag får komplimanger för mina ben jätte ofta. Och jag tror faktiskt att dem är ”tjockare” än dina. Trots det har jag en lång väg kvar tills jag är tjock.

 • Fuck you!

  Alla som skriver ”Kvinnor ska ha kurvor!” är feta.

  Nej, kvinnor ska se ut som de vill. Jag är smal och det ska jag alltid vara, sluta gnäll, fetton. Rör på arslet istället, eller är det omöjligt pga era kurvor? Bilringar? 🙁

 • Mickis

  Tycker du har en fin kropp, 🙂

 • Anonym

  men skriv inte att hon är så smal att hon ser sjuk ut osv då? hon blir ju bara glad

 • Anonym

  PAOW gumman, lyssna på mej;

  denna bild ovanför är inte smickrande alltså. Men så som du ser ut nu är fint. några extra kilon till och du kmr vara perfekt, men oroa dej nte. det kommer komma med tiden. du ska absolut inte ha dåligt självförtroende, kolla hur jävla söt du e. riktig pangbrud snart ((:

 • Sara

  Herregud, skojar du med mig? Vilken kille som helst hade blivit avtänd av den bilden. Det var INTE snygga ben och jag vet inte vad som har flugit i dig? Jag ska sluta läsa din blogg nu för du är störd i huvudet + ser extremt billig ut + är ful. Tack så jävla mycket, du verkar vilja bli av med oss läsare. Anorexiaoffer

 • clara

  alltså snällla du! på bilden är du så läskigt smal! du borde verkligen inte sträva efter det nu när du är snygggast någonsin!

 • e

  har du haft anorexia? om du inte ser själv vad osm är fel på din kropp på bilden så skajag säga det. jag ser helt klart att du är osunt smal och att du fått lite mer kroppsfett och bredare höftare är bara bra och det ska du veta! du är allt annat än tjock och vetu en sak om du vill ha barn sen måste man ha hull på kroppen och breda höfter. så det jag vill komma fram till är att du behöve rinte gå ner i vikt och att det finns jättemånga som har som mål att få din kroppsfigur. snälla gå inte ner i vikt, gör det för våran skull.

 • FINA - UTBILDAD MAKE UP ARTIST

  Du ÄR jättefin och behöver inte alls gå ner, snarare gå upp lite. men jag hoppas att du en dag kommer trivas med dig själv. du är verkligen en fin tjej! En liten docka som man inte vill tappa i det hårda golvet, tänk på det. Puss!

 • Lisa

  Hur gammal är du?

 • Dum jävel

  lilla vän, det kallas FORMER och det är sånt som killar gillar, inte skelett

  oke?! ;D

  -You wish…

 • Pingback: piano forum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *