14 oktober!

http://lolpop.blogg.se gissade rätt först. Grattis =)

Gud, kommer ni ihåg när man var liten, när att fylla år var det bästa som hände på året, förutom Julafton. När det pirrade i magen innan man skulle gå och lägga sig och inte ville somna? Att man alltid fick det man önskade sig t.ex. den nyaste barbien ?

Nu så har jag allt jag vill ha, och jag fick reda på förra onsdagen att det bara var en vecka kvar tills jag fyller 16, även fast jag känner mig så mycket äldre konstigt nog (och ja, jag visste det innan, men jag hade inte tänkt på att det var dags).

Aja, kommer ihåg när jag var liten så frågade t.ex. läraren, mamma och pappa ” vad vill du bli när du bli stor?” så brukade jag säga ” jag vill bli kändis”. Jag har alltid lyckats med nästan allt förutom skolan. Idag så kanske jag inte är någon superkändis, men jag rankas som en.

Bild 75

When I grow up I wanna be famous

Posted in: Livsstil
Kommentarer (63)

You might also like

Alexandra Nilsson - Matchi match Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Alexandra Nilsson - Mina senaste videos.. Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *