Det börjar bli så förbannat kallt ute. När jag tänkte vädra mitt rum, som luktar unket för att jag inte öppnat mitt fönster på säkert en månad, så… nej  det är för kallt så här på vintern, eller ja hösten, som börjar gå mot sitt slut nu.

Man blir blek och jag har slutat känna mig sommarsnygg, jag vill inte göra videoinlägg eller ta lika mycket bilder. Jag får börja sola solarium, men det ska jag bara göra i smyg för att jag har bestämt mig för att sluta provocera. Jag har bestämt mig för att aldrig mer röra en cigarett, eller alkohol på hela vintern. Då kommer många av mina vänner gå på trashade hemmafester och börja röka på. Nej tack för min del. Jag sitter hellre hemma och kollar på film och äter upp mig eftersom jag inte tycker om vinterkläder.

Usch jag tycker inte om vintern, jag vill helst gå in i garderoben. Ta med mig mig en massa täcken och Coca Cola. Varför kan inte människor gå i ide för? Eller så gör jag som jag gjorde sist. Jag flyr till Thailand i två månader. Fast det är i och för sig ganska tråkigt att vara där så länge. Nej usch, där ser ni, jag bara klagar och deppar. Sen så är jag sjuk också. Usch livet suger verkligen ibland.

 

Okej jag vet att mina ögonbryn är hemskt målade och mitt läppstift ser kletigt ut. Men se bara sån lyster huden får? Jag har bara lite rosa blush på kindbenen, men inget mer.. Jag vill verkligen ha sommar. Jag kanske är ytlig men man är så mycket snyggare då!öööööh 104

Posted in: Livsstil
Kommentarer (55)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *