Är jag paranoid ?

Jag försökte få tag i Dessie, men det vekar ju omöjligt? Så jag ringde henne pojkvän Leo och frågade om han var med henne. Jag hade 1000 saker att säga. Förstår inte varför han lyssnade . Hans första intryck var dåligt och dräggigt och det erkände han själv. Jag hakade upp mig på att om Dessie skämmer ut sig så hänger jag med. Jag är rätt bra på att vara pinsam och börjar alltid bråka, och ”på fyllan så hatar jag alla asiater” som Leo kommenterade. För att Dessie satt på scenen så skrev folk att ”Paow och Dessie” gjorde det. Jag är trött på att dras över samma kam.

Sen vet jag inte var jag fick mitt ”agressionsutbrott” på. Antagligen för att jag läste hennes inlägg om ”visste ni att jag och Paulina bråkade innan Blog Awards?”  – inlägget där det stod att vi bråkade för att jag hade dåligt morgonhumör när det egentligen var en helt annan sak. Det enda hennes kille kom fram till – ”sluta vilja ha kontroll och sluta vara så paranoid”.

Alla har svagheter det vet jag. Jag är rädd för andra människor – jag tror att alla vill göra mig illa. Av det jag har lärt mig så litar jag inte på människor, jag har gjort allt för vissa men folk har bara kastat skit tillbaka. Min sommarvän vill inte vara kompis med mig längre för att han hittat någon i högre ställning. Jag kanske är rädd för mig själv? För att göra fel och inte lyckas, jag har gjort mer fel än rätt i livet och nu måste allting vara så ”perfekt”.. Usch vi får skylla detta deppinlägg på att jag är sjuk. 

öööööh 041

(Visited 30 times, 1 visits today)

37 Comments

 1. Gratis oktober 21, 2009 at 7:21 f m

  Titta vad denna tjejen skriver om invandrare sjukt Imsoperfect.blogg.se

  Reply
 2. Gratis oktober 21, 2009 at 7:22 f m

  Denna tjejen har noll braincells alltså Imsoperfect.blogg.se

  Reply
 3. jaqueline oktober 21, 2009 at 7:51 f m

  fan vad ni är deppiga….

  Reply
 4. soma oktober 21, 2009 at 8:07 f m

  Du är 15/16, du ska inte oroa dog för att lyckas, få vänner blablabla

  Reply
 5. Bossie oktober 21, 2009 at 10:33 f m

  Men jösses jävlar. ”Jag är trött på att dras över knat”? ”agritionsutbrått ”? ”knotroll”?

  Det minsta man kan vänta sig av folk som ens ska hostas fram i Blog awards är att de åtminstone kan stava. Pinsamt.

  Reply
 6. johanna nelson oktober 21, 2009 at 10:42 f m

  DÅ kan det ju inte bli bättre nu? när det är som svårast kan det bara bli bättre inte sämre 😉 RIGHT?!

  Reply
 7. sofia oktober 21, 2009 at 11:02 f m

  Hej Paow!!!

  Hmm ibland när jag sitter och läser dina inlägg som
  påminner om detta senaste, så får jag bara en tanke i skallen…
  Har du blivit behandlad illa av din mamma el pappa??
  Antar att du ej läser detta inlägg?
  Men som 16åring, ska man inte behöva känna så som du gör
  Det är mänskligt att fela.
  Men som sagt i din ålder ska man inte behöva känna den pressen att allt man gör måste vara perfekt för vet du??
  Det finns INGET som är perfekt, inte ens den snyggaste modellen i världen är perfekt.
  Alla har vi våra fel och brister vet du och det är som sagt bara mänsklit.
  Hoppas allt löser sig för dig och att du mår bättre snart.
  kramen

  Reply
 8. Anonym oktober 21, 2009 at 11:04 f m

  tyckte väl inte d va så schysst av henne att låna en klänning av dig o sen kommentera att den inte e snygg. taskigt tycker jag. krya på dig tjejen!
  du e värd mkt!

  Reply
 9. Elin oktober 21, 2009 at 11:31 f m

  Vill ni veta hur det är att leva som en riktigt student på en utbildning uppe i Umeå? Där snön faller från himlen redan i oktober, där tentorna ibland inte går som man vill, ett liv där man ibland får kämpa med räkningarna och där jag pluggar till civilekonom för en framtid inom modebranschen? Kom in på min blogg och följ min vardag som en fattig men jävligt lycklig student från skåne som flyttat till de norrländska skogarna..

  Reply
 10. Sofie oktober 21, 2009 at 11:36 f m

  Jag hade en vän, precis som du, som var väldigt väldigt lik mig. Vi hade samma humor, gjorde samma sjuka saker, gjorde bort oss tillsammans osv. Vi bråkade jätteofta men blev alltid vänner igen. Det var många gånger hon fick höra av andra att de inte tyckte om mig för att jag var på ett sätt, och tvärt om, folk sa till mig att de inte gillade henne.. Men det ska man väl för guds skull bara skita i? Skit i vad alla säger, för det är dessie som kommer stå vid din sida om det krisar sig, hur jäkla mycket ni än bråkar.. Ta till vara på varandra, att ha en vän som är precis likadan som en själv är väl hur underbart som helst? Sköt om dig! Kram

  Reply
 11. elin oktober 21, 2009 at 11:56 f m

  asså faller alla ner i deprission nu eller? haha 😛 , helt okej att må dåligt iofs, va vän med dessie om hon ger dig något bra att vara vän med!

  Reply
 12. elin oktober 21, 2009 at 11:58 f m

  tycker du ska vara vän med dessie om hon ger dig något bra att vara vän med och inte bara är med dig för att det ska se bra ut!

  Reply
 13. Elin mj. oktober 21, 2009 at 12:37 e m

  För det första; Ingen människa är perfekt, hur gärna många än vill tro att dom är det! Det är inget som helst fel på dig, du är inte sjuk i huvudet eller så.. men allting kan inte bara gå medvind hela tiden, motvind är någonting alla möter! Du är väldigt ung, du har massor utav tid att bara leva.. tänk inte så mycket på saker o ting, utan GÖR! Vi lever inte föralltid. Och umgås inte med folk om det inte känns rätt, om du stör dig på dom eller liknande – för då blir det bara pannkaka utav allting. Du och Dessie är mer lika varandra än ni tror (det man märker utav att läsa era bloggar), och ärligt talat borde du ge henne en chans. Prata med henne istället, för du tycker ju honom henne osv. Men det finns saker du stör dig på, säkert som hon gör med dig också. Men då får ni kommunicera bättre. Och om du är mer mogen än henne eller så, då är det ju bra om du är med henne för då mognar hon snabbare. En omogen människa som inte umgås med mogna människor, blir aldrig mogna. Förstår du? Ge livet en chans, ge henne en chans. Vad är det värsta som kan hända? Status är ingenting att ha. Lev, skratta och ha kul. Det finns ingenting pinsamt i det.

  Take care!

  Reply
 14. emelie oktober 21, 2009 at 12:38 e m

  SKIT I HENNE! ORKA ATT DU LÄGGER TID PÅ EN SÅN SOM HENNE ALLTÅS.
  DU VERKAR JU HA KOLL PÅ SAKER OCH TING. SKIT I HENNE!

  Reply
 15. olivia oktober 21, 2009 at 12:55 e m

  Lilla vän, jag tycker att du ska skaffa dig ett nytt umgänge. folk i din omgivning nu, de drar bara ner dig i skiten! du är så mycket bättre än dem, jag vet att du har något bakom ditt skallben i alla fall, det har inte dem! det är deras fel o inte ditt att du mår dåligt. Så försök hitta några vänner som bryr sig på riktigt, några som är riktiga vänner!
  ha det bäst! (:

  Reply
 16. Iris oktober 21, 2009 at 1:14 e m

  Paulina, du borde verkligen sluta umgås med bloggkändisar. Dom gör dig inte gott. Dom umgås med dig för attt du är känd och inte för att du är en underbar tjej.
  Du borde verkligen ta kontakt med dina gamla vänner, eller hitta nya? Kanske börja med någon ny sport eller något? Det låter säkert urtöntigt men det funkar, jag lovar! Det du behöver nu är någon som älskar dig för den du är.

  Reply
 17. Anonym oktober 21, 2009 at 2:59 e m

  åh fina ben 🙁

  Reply
 18. Foxi oktober 21, 2009 at 4:08 e m

  Leo??? ;O

  Reply
 19. Sara oktober 21, 2009 at 4:15 e m

  hej paow, jag förstår exakt vad du menar med det där, jag har varit med om samma sak av 1 person tusen gånger, jag har förlåtit henne varje gång, men det ångrar jag verkligen idag, för jag förlät henne & hon gjorde samma sak, igen & igen.

  & en sak jag bara vill säga, va inte med dessie, elr någon annan kändis bloggare som du vet kan göra såna saker, vill bara ditt bästa, du verkar vara en jätte söt & snäll tjej & jag tycker du är dig själv i alla lägen, känns som om du verkligen är det iaf.
  vill bara att du skulle veta det 😉

  kram !

  Reply
 20. sara oktober 21, 2009 at 4:16 e m

  glömde att skriva i hemsida! men här är den 😉

  Reply
 21. sara oktober 21, 2009 at 4:19 e m

  jävla rasist!

  Reply
 22. sara oktober 21, 2009 at 4:25 e m

  Det syns från gammla bilder att du hade mycket tjockare hår förut till skillnad vad du har nu, Hårförlängningar sliter ju som faan på hårt.

  Reply
 23. amanda oktober 21, 2009 at 4:33 e m

  och nyss ville du inte prata med dessie något mer? bestäm dig.

  Reply
 24. mia oktober 21, 2009 at 4:37 e m

  heter hennes kille Leo? trodde ho höll det hemligt…….

  kämpa på och skit i henne tycker jag!!

  Reply
 25. fridah oktober 21, 2009 at 6:52 e m

  duh, det här kommer låta helt åt helvete sjukt!
  eftersom du inte har en aning om vem jag är, och jag känner inte dig heller :/
  men..
  jag hatar att se när folk mår dåligt! jag får panik och skulle ge min högra hand för att få allt att bli bra..
  så jag ville att du skulle veta, (tro inte att jag är en jävla galning som sitter inlåst hemma varje helg för att jag är för farlig för att gå utanför dörren)
  äh.. nu vet jag inte längre vad jag skriver x) *brukar bli så*
  DET JAG SKULLE KOMMA FRAM TILL !

  jag finns här, närsomhelst.

  Reply
 26. karro oktober 21, 2009 at 7:56 e m

  Amir svek dig eller? shit:( stackars dej. Dessutom kan jag oxå känna som du… tror många kan känna perfektonspress trots att man inte e känd på ngt sätt.

  Reply
 27. Lisa oktober 21, 2009 at 8:20 e m

  Hur orkar du hålla på att skriva om dessie här?gosh

  Reply
 28. linnea oktober 21, 2009 at 8:46 e m

  Men paow! Inte deppa. Tänk på det positiva istället 😀 hoppa upp i en soffa med täcke, kuddar och en kopp varm choklad, kolla på en hyrd komendi och bara mysa eller läs någon bok. Är själv inget bok fan men jag gillar ljudböcker. Som att lyssna på en saga 🙂 eller kanske sleep over med 2 kompisar. Jag älskar det.
  + har precis gått igenom samma sak som du, om dessie. Min ´´kompis´´ är likadan…. jättejobbigt.. <3

  Reply
 29. Vincent oktober 22, 2009 at 10:36 f m

  Du har jävligt sexiga långa ben..

  Reply
 30. Linn - säljer svarta UGG Australia Cardy på Tradera. St.36 oktober 22, 2009 at 4:11 e m

  Säljer mina HELT NYA och OANVÄNDA UGG Australia Cardy Black på Tradera.
  Köpte fel storlek (36) och det är nu försent att byta dem.
  Vill du ha säsongens SNYGGASTE och SKÖNASTE UGGs till ett mycket billigare pris än hos exemplvis Brandos.se, (där nypriset ligger på 1799kr), så rekommenderar jag dig att kika in min annons! Skadar ju inte att kika iaf… 🙂

  http://www.tradera.com/Helt-nya-Ugg-Australia-Classic-Cardy-Black-St-36-US-5–auktion_100957951

  Reply
 31. Anonym oktober 22, 2009 at 6:25 e m

  Ush hatar när vänner gör så, byta kompisar hela tiden -.-
  vf kan man inte har flera kompisar? I den lilla hålan jag bor i kan man ha hur många kompisar som helst och ”säger inte upp” sitt vänförhållande…

  Reply
 32. Hackzor januari 17, 2010 at 3:48 f m

  Vem e blatte bögen som har gjort en video om dig? ser ut som fcking Usama, //Nivar e-tuna

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *