Back on track

Har vart otroligt seg idag. Min ungjävel till bror har lekt med tangentbordet när min blogg var uppe. Tyvärr så är det bara jag som säger till min bror (även om han bara är 2 så borde man ändå säg till honom när han trycker in och ut dvd saken och sedan försöker bryta av den). Han gör aldrig så när jag är i närheten.


Har tagit en lååång dusch och satt på mig rena kläder. Längtar tills imorgon bitti då jag åker hem till mamma till vårat fräscha städade hus.

Jag är glad över att jag har riktiga vänner. Något positivit i alla fall.9q3v7375_56571222

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *