dosent

Så fort jag slänger löshåret i elden så älskar ni mig ? Skriver att ni älskar mig bara för att jag slutat med rosa på läpparna?

Jag förstår inte, jag är samma gamla fjortis som innan – bara att jag ser annorlunda ut. Vem har bestämt sig att fjortis är en stil? Att det faktiskt är fjortis att ha rosa på läpparna, och bara för att jag har kort hår och slutat använda löshår? Dessie har ganska långt hår och har slutat använda löshår men henne klagar ni på ändå? Jag har rött läppstift och en kort frisyr. Gör det mig till en bättre människa än innan ?

Många där ute sitter och klankar ner på folks utseende? Men det är ju helt enkelt obetydligt, visst jag är välidgt ytlig av mig, men jag är fortfarande samma människa som innan ? Så ni tycker helt ärligt att jag är än bättre människa än innan ? Jag förstår mig inte på människor huh ?..:S

 öööööh 088

Bild 74

Nu, och ja, jag vet om att jag har löshår på bilden, så ni behöver inte kommentera det – tack. 🙂

(Visited 26 times, 1 visits today)

84 Comments

 1. Anonym oktober 16, 2009 at 5:04 e m

  du är söt 🙂

  Reply
 2. Amelie oktober 16, 2009 at 5:06 e m

  nej.. du var en ”bättre” människa när du hängde med bättre och iallafall lite mognare människor. Man blir ju som man umgås heter det.

  Reply
 3. anna oktober 16, 2009 at 5:06 e m

  jag tycker inte du är mer eller mindre fjortis med/utan rosa läppstift och håret, bara att jag tycker du passar mycket bättre i rött och kort 🙂 tycker det är ballt att du vågar vara lite annorlunda mot de andra blondinerna liksom 😀

  Reply
 4. Anonym oktober 16, 2009 at 5:07 e m

  det är bara så himla onödigt att klaga på nån. Jag tycker du är bra som du är paow, alla mäniskor är precis lika mycke värda , dom som klagar är bara avis.

  Reply
 5. sara larsson oktober 16, 2009 at 5:08 e m

  jag slutade med löshår och fondation på läpparna. känner mig sjukt mycket snyggare.
  du passar jätte bra i röttläppstift tycker jag!

  Reply
 6. linnea wiiiilhelmsson oktober 16, 2009 at 5:09 e m

  alla kan erkänna 😉
  det är snyggt att ha rosa läppstift och ha löshår, det är snyggt att vara fjortis. (förutom idomin&tupering) folk är bara avundsjuka när du sminkar dig så.
  jag tkr personligen att det är fulare med kort hår & rött läppstift, visst det ser mognare ut men jag tycker ändå att du är sjuktsjukt mkt snyggare i rosa läppstift och löshår:D

  Reply
 7. Anonym oktober 16, 2009 at 5:10 e m

  Jag tycker inte att du är ”en bättre männsika”, men jag tycker att du är mycket sötare utan ditt slitna löshår.

  Reply
 8. Anonym oktober 16, 2009 at 5:13 e m

  😀

  Reply
 9. Jessica oktober 16, 2009 at 5:14 e m

  Jag kollar inte på utseende, utan ja tycker du värkar ha en sån himla go persolnlig het!! :)))<3

  Reply
 10. Anonym oktober 16, 2009 at 5:17 e m

  Du är inte mindre eller mer fjortis med löshåret.
  Det ser bara bättre ut utan.

  Reply
 11. Johan oktober 16, 2009 at 5:19 e m

  Hej Paow Vilken färg är din favoritfärg??

  Reply
 12. Anonym oktober 16, 2009 at 5:20 e m

  jag har inte sagt nåt 🙂

  Reply
 13. Anonym oktober 16, 2009 at 5:22 e m

  spelar ingen roll hur du ser ut för du är lika bra ändå ! 🙂 <3<3

  Reply
 14. Anonym oktober 16, 2009 at 5:24 e m

  jag tycker du är jätte fin och blir så arg på folk som skyller på andra och sitter där själv och är jätte (äkta) fjortis ist! ta inte åt dig! ha det bra puss:D

  Reply
 15. Anonym oktober 16, 2009 at 5:27 e m

  Hej! 🙂 jag har sett några bilder tidigare när du inte har löshåret i, och helt ärligt är du mycket mycket finare utan löshåret! det har ingenting med att vara fjortis er bara att du är mycket finare, ser mycket fräschare ut, stilrent osv! Hade dy kunnat lägga ut en bild där du har fixat ditt hår och sånt utan löshåret och fråga vad dina läsare tycker?=) jag tror många håller med mig! 🙂 Fin blogg du har förresten..

  Reply
 16. Linda (((: oktober 16, 2009 at 5:28 e m

  Jag tycker att du är jätte fin även om du har rosaläppstift & löshår,
  eller om du har röttläppstift & är utan löshår!
  Hallå låt Paow vara som hon själv vill & ni som klagar på henne behöver juh inte ens kommentera något..?
  Eller har jag fel ? ;s
  Paow får väl ha löshår om hon vill?
  Hon får vara precis som hon vill, okej?
  Asså låt henne vara..

  Paow , jag älskar din blogg!! 🙂 <3

  Reply
 17. josssan oktober 16, 2009 at 5:30 e m

  Hej! 🙂 jag har sett några bilder tidigare när du inte har löshåret i, och helt ärligt är du mycket mycket finare utan löshåret! det har ingenting med att vara fjortis er bara att du är mycket finare, ser mycket fräschare ut, stilrent osv! Hade dy kunnat lägga ut en bild där du har fixat ditt hår och sånt utan löshåret och fråga vad dina läsare tycker?=) jag tror många håller med mig! 🙂 Fin blogg du har förresten..

  Reply
 18. ammanda oktober 16, 2009 at 5:34 e m

  öj visst vet du att du har löshår på andra bilden?

  Reply
 19. ...... oktober 16, 2009 at 5:37 e m

  Varför finns de inga bilder på dig utan löshår?

  Reply
 20. alexandra oktober 16, 2009 at 5:41 e m

  Men Dessie kan ju gå och kommentera folk för deras utseenden vrf ska vi inte kunna göra samma sak mot henne då??

  Reply
 21. Hannah oktober 16, 2009 at 5:57 e m

  Hej, Fjortis är väl lite av en stil..eller… fast alla defenierar fjortis olika, men oavsett hur du ser ut eller hur du har ditt hår så kommer du ju alltid att vara Paulina, Var dig själv, för alla andra finns redan, oavsett om du trivs bäst med elle utan rosa! GO PAOW!

  Reply
 22. Anonym oktober 16, 2009 at 6:00 e m

  jag tycker du ser äcklig ut, usch fy vad jag hatar dig!

  -Varför är jag inte förvånad över att ett litet anonymt lowlife klämmer ur sig en sådan mysig kommentar? Man undrar om det är för att han eller hon hade otroligt trasig leksaker när han eller hon var liten mindre

  Reply
 23. Anonym oktober 16, 2009 at 6:04 e m

  Om jag ska vara helt ärlig tycker jag att du passar mer med långt löshår! Asså rött eller rosa läppstift spelar ingen roll men jag tycker att du passar mer med långt hår!! Men du är ändå jätte söt!! puss

  Reply
 24. bea oktober 16, 2009 at 6:09 e m

  men herregud.. vill du vara en fjoris eller ? Är du stolt över det?.. det jag menar är att du bara ser mer vuxnare ut med kort hår/rött läppstigt.. vf skulle det ändra din personlighet? varför kan du inte bara sluta upp med i know you love med osv.. var bara dig själv? är det så svårt?

  Reply
 25. SANNA oktober 16, 2009 at 6:13 e m

  Du passar så bra i rött läppstift!

  Reply
 26. Jasmine oktober 16, 2009 at 6:13 e m

  men vad är det för fel på löshår då? :/

  Reply
 27. Amanda oktober 16, 2009 at 6:16 e m

  Jag är ärlig nu!
  Jag bryr mig inte ifall du har löshår och rosa läppstift eller kort hår med rött läppstift. Du är samma person i mina ögon. Jag har ladrig haft något problem med hur du ser ut eller hur du är.

  Reply
 28. lova oktober 16, 2009 at 6:16 e m

  du har helt rätt paulina! helt rätt, hade samma problöem innan för jag var fjortis ? alla klagade på mig? jag hade bara lite längre löshår och mer smink? sowhat ändå samma person?

  <3

  Reply
 29. supersex.blogg.se oktober 16, 2009 at 6:23 e m

  Det är så typiskt människor att ta en för hur man ser ut ,
  fast emos kan man ha mkt fördomar mot , bara rätt åt dom.

  Reply
 30. olivia oktober 16, 2009 at 6:24 e m

  hihi du är alltid jättefin! 🙂

  Reply
 31. supersex.blogg.se oktober 16, 2009 at 6:25 e m

  Det handlar inte om din personlighet eftersom vi inte riktigt kan se din personlighet genom dina bilder. det är ju utseendet vi dömmer efter, och du ser tusen gånger bättre ut nu!

  Reply
 32. fia oktober 16, 2009 at 6:29 e m

  ähdu är ful oavsett

  -Och jag älskar dig med!

  Reply
 33. Anonym oktober 16, 2009 at 6:49 e m

  du är fin *alltiid* ! 🙂 <3

  Reply
 34. helja oktober 16, 2009 at 6:56 e m

  elle huur, fjortis e väl inte bara utseendet? De ju liksom insidan också.. 🙂

  Reply
 35. j oktober 16, 2009 at 6:58 e m

  vet du en sak, det som är skillnaden mellan dej och dessie är att du värkar vara mke mognare. jag känner inte er jag har bara läst era bloggar men det får man intryck av när man läser i alla fall. jag tycker det är jätte mycket finare med ditt röda läppstift du sticker ut mer då. jag har blivit kallad fjortis mm men dom knr inte mej. jag har slutat med en sak jag kallar inte mina vänner för fjortis, emo elr vad man nu kan kall folk. för mej är dom mina vänner och då är dom bara mina vänner inget annat! dom är sej själva!

  och vet du vad? dom är underbara! och det är jag säker på att du är!
  puss<3

  Reply
 36. g oktober 16, 2009 at 7:02 e m

  yeye
  folk gillade dig ’mera’ när du slutade md aallt dt där,läppstiftet osv
  trodde hade du hade ’ växt upp’ så att säga, but yeye håller md dig du e samma paulina som du va förr 🙂
  thihi &&älskar din blogg (;

  Reply
 37. Anonym oktober 16, 2009 at 7:03 e m

  g

  Reply
 38. gu oktober 16, 2009 at 7:06 e m

  gahh tredje gången jag skriver dt här men aja
  folk gillade dig ’mer’ när du slutade md rosa läppstift&körde md rött istället .
  trodde att du ’hade växt upp ’& menar inget illa nu, men ahh tror du fattar iallafall 🙂 fast yeye du har rätt du e samma paulina som du var innan, drf vi älskar dig & din blogg.
  ta nt åt dig vad folk säger, lev ditt liv, thaha 🙂

  Reply
 39. Anonym oktober 16, 2009 at 7:07 e m

  Du är ju själv så jäkla snabb på att döma alla som inte är smala och så vidare. Jag är snabb på att döma dig, men kanske är det för att själv är så värdelöst rökt…?

  Reply
 40. Nadia oktober 16, 2009 at 7:11 e m

  Jag tror nog att dem flesta tror att du har blivit mognare när du slänger löshåret och dissar det rosa läppstiftet.

  Reply
 41. olle oktober 16, 2009 at 7:12 e m

  Eftersom du uppfattas som mer mogen. Ni fjortisar får ju skylla er själva när ert beteende hänger ihop med looken löshår&rosa läppar 😀

  Reply
 42. fia oktober 16, 2009 at 7:31 e m

  seriöst. om det är nån som kallat folk för fjortis som hare löshår o rosa läppar är det du, det är du som klankar ned på folks utseenden. det betyder att du o dessie är så jävla osäkra på er själva som säger hur mycket ni hatar tjocka,kissie,”amir är en fet bög”, rödhårgia, lebbar osv osv osv. hahahahha så vaa så jävla mytoman kanske

  Reply
 43. Arnela oktober 16, 2009 at 7:35 e m

  de bara finare ute löshår

  Reply
 44. Anonym oktober 16, 2009 at 7:35 e m

  jag tycker du alltiid är söt ;))

  Reply
 45. rebecka oktober 16, 2009 at 7:43 e m

  gud vad konstigt ditt smink såg ut på första bilden :/

  Reply