dosent

Så fort jag slänger löshåret i elden så älskar ni mig ? Skriver att ni älskar mig bara för att jag slutat med rosa på läpparna?

Jag förstår inte, jag är samma gamla fjortis som innan – bara att jag ser annorlunda ut. Vem har bestämt sig att fjortis är en stil? Att det faktiskt är fjortis att ha rosa på läpparna, och bara för att jag har kort hår och slutat använda löshår? Dessie har ganska långt hår och har slutat använda löshår men henne klagar ni på ändå? Jag har rött läppstift och en kort frisyr. Gör det mig till en bättre människa än innan ?

Många där ute sitter och klankar ner på folks utseende? Men det är ju helt enkelt obetydligt, visst jag är välidgt ytlig av mig, men jag är fortfarande samma människa som innan ? Så ni tycker helt ärligt att jag är än bättre människa än innan ? Jag förstår mig inte på människor huh ?..:S

 öööööh 088

Bild 74

Nu, och ja, jag vet om att jag har löshår på bilden, så ni behöver inte kommentera det – tack. 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (84)
 • Anonym

  du är söt 🙂

 • Amelie

  nej.. du var en ”bättre” människa när du hängde med bättre och iallafall lite mognare människor. Man blir ju som man umgås heter det.

 • anna

  jag tycker inte du är mer eller mindre fjortis med/utan rosa läppstift och håret, bara att jag tycker du passar mycket bättre i rött och kort 🙂 tycker det är ballt att du vågar vara lite annorlunda mot de andra blondinerna liksom 😀

 • Anonym

  det är bara så himla onödigt att klaga på nån. Jag tycker du är bra som du är paow, alla mäniskor är precis lika mycke värda , dom som klagar är bara avis.

 • sara larsson

  jag slutade med löshår och fondation på läpparna. känner mig sjukt mycket snyggare.
  du passar jätte bra i röttläppstift tycker jag!

 • linnea wiiiilhelmsson

  alla kan erkänna 😉
  det är snyggt att ha rosa läppstift och ha löshår, det är snyggt att vara fjortis. (förutom idomin&tupering) folk är bara avundsjuka när du sminkar dig så.
  jag tkr personligen att det är fulare med kort hår & rött läppstift, visst det ser mognare ut men jag tycker ändå att du är sjuktsjukt mkt snyggare i rosa läppstift och löshår:D

 • Anonym

  Jag tycker inte att du är ”en bättre männsika”, men jag tycker att du är mycket sötare utan ditt slitna löshår.

 • Jessica

  Jag kollar inte på utseende, utan ja tycker du värkar ha en sån himla go persolnlig het!! :)))<3

 • Anonym

  Du är inte mindre eller mer fjortis med löshåret.
  Det ser bara bättre ut utan.

 • Johan

  Hej Paow Vilken färg är din favoritfärg??

 • Anonym

  jag har inte sagt nåt 🙂

 • Anonym

  spelar ingen roll hur du ser ut för du är lika bra ändå ! 🙂 <3<3

 • Anonym

  jag tycker du är jätte fin och blir så arg på folk som skyller på andra och sitter där själv och är jätte (äkta) fjortis ist! ta inte åt dig! ha det bra puss:D

 • Anonym

  Hej! 🙂 jag har sett några bilder tidigare när du inte har löshåret i, och helt ärligt är du mycket mycket finare utan löshåret! det har ingenting med att vara fjortis er bara att du är mycket finare, ser mycket fräschare ut, stilrent osv! Hade dy kunnat lägga ut en bild där du har fixat ditt hår och sånt utan löshåret och fråga vad dina läsare tycker?=) jag tror många håller med mig! 🙂 Fin blogg du har förresten..

 • Linda (((:

  Jag tycker att du är jätte fin även om du har rosaläppstift & löshår,
  eller om du har röttläppstift & är utan löshår!
  Hallå låt Paow vara som hon själv vill & ni som klagar på henne behöver juh inte ens kommentera något..?
  Eller har jag fel ? ;s
  Paow får väl ha löshår om hon vill?
  Hon får vara precis som hon vill, okej?
  Asså låt henne vara..

  Paow , jag älskar din blogg!! 🙂 <3

 • josssan

  Hej! 🙂 jag har sett några bilder tidigare när du inte har löshåret i, och helt ärligt är du mycket mycket finare utan löshåret! det har ingenting med att vara fjortis er bara att du är mycket finare, ser mycket fräschare ut, stilrent osv! Hade dy kunnat lägga ut en bild där du har fixat ditt hår och sånt utan löshåret och fråga vad dina läsare tycker?=) jag tror många håller med mig! 🙂 Fin blogg du har förresten..

 • ammanda

  öj visst vet du att du har löshår på andra bilden?

 • ......

  Varför finns de inga bilder på dig utan löshår?

 • alexandra

  Men Dessie kan ju gå och kommentera folk för deras utseenden vrf ska vi inte kunna göra samma sak mot henne då??

 • Hannah

  Hej, Fjortis är väl lite av en stil..eller… fast alla defenierar fjortis olika, men oavsett hur du ser ut eller hur du har ditt hår så kommer du ju alltid att vara Paulina, Var dig själv, för alla andra finns redan, oavsett om du trivs bäst med elle utan rosa! GO PAOW!

 • Anonym

  jag tycker du ser äcklig ut, usch fy vad jag hatar dig!

  -Varför är jag inte förvånad över att ett litet anonymt lowlife klämmer ur sig en sådan mysig kommentar? Man undrar om det är för att han eller hon hade otroligt trasig leksaker när han eller hon var liten mindre

 • Anonym

  Om jag ska vara helt ärlig tycker jag att du passar mer med långt löshår! Asså rött eller rosa läppstift spelar ingen roll men jag tycker att du passar mer med långt hår!! Men du är ändå jätte söt!! puss

 • bea

  men herregud.. vill du vara en fjoris eller ? Är du stolt över det?.. det jag menar är att du bara ser mer vuxnare ut med kort hår/rött läppstigt.. vf skulle det ändra din personlighet? varför kan du inte bara sluta upp med i know you love med osv.. var bara dig själv? är det så svårt?

 • SANNA

  Du passar så bra i rött läppstift!

 • Jasmine

  men vad är det för fel på löshår då? :/

 • Im gossip girl. HOT GOSSIP

  Personer gillar person som ser bra ut. Om du ser bra ut, så naturligt kommer folk tycka om dig bättre.

  http://hotgossips.blogg.se/ (SKVALLER BLOGG)

 • Amanda

  Jag är ärlig nu!
  Jag bryr mig inte ifall du har löshår och rosa läppstift eller kort hår med rött läppstift. Du är samma person i mina ögon. Jag har ladrig haft något problem med hur du ser ut eller hur du är.

 • lova

  du har helt rätt paulina! helt rätt, hade samma problöem innan för jag var fjortis ? alla klagade på mig? jag hade bara lite längre löshår och mer smink? sowhat ändå samma person?

  <3

 • supersex.blogg.se

  Det är så typiskt människor att ta en för hur man ser ut ,
  fast emos kan man ha mkt fördomar mot , bara rätt åt dom.

 • olivia

  hihi du är alltid jättefin! 🙂

 • supersex.blogg.se

  Det handlar inte om din personlighet eftersom vi inte riktigt kan se din personlighet genom dina bilder. det är ju utseendet vi dömmer efter, och du ser tusen gånger bättre ut nu!

 • fia

  ähdu är ful oavsett

  -Och jag älskar dig med!

 • Anonym

  du är fin *alltiid* ! 🙂 <3

 • helja

  elle huur, fjortis e väl inte bara utseendet? De ju liksom insidan också.. 🙂

 • j

  vet du en sak, det som är skillnaden mellan dej och dessie är att du värkar vara mke mognare. jag känner inte er jag har bara läst era bloggar men det får man intryck av när man läser i alla fall. jag tycker det är jätte mycket finare med ditt röda läppstift du sticker ut mer då. jag har blivit kallad fjortis mm men dom knr inte mej. jag har slutat med en sak jag kallar inte mina vänner för fjortis, emo elr vad man nu kan kall folk. för mej är dom mina vänner och då är dom bara mina vänner inget annat! dom är sej själva!

  och vet du vad? dom är underbara! och det är jag säker på att du är!
  puss<3

 • g

  yeye
  folk gillade dig ‘mera’ när du slutade md aallt dt där,läppstiftet osv
  trodde hade du hade ‘ växt upp’ så att säga, but yeye håller md dig du e samma paulina som du va förr 🙂
  thihi &&älskar din blogg (;

 • gu

  gahh tredje gången jag skriver dt här men aja
  folk gillade dig ‘mer’ när du slutade md rosa läppstift&körde md rött istället .
  trodde att du ‘hade växt upp ‘& menar inget illa nu, men ahh tror du fattar iallafall 🙂 fast yeye du har rätt du e samma paulina som du var innan, drf vi älskar dig & din blogg.
  ta nt åt dig vad folk säger, lev ditt liv, thaha 🙂

 • Anonym

  Du är ju själv så jäkla snabb på att döma alla som inte är smala och så vidare. Jag är snabb på att döma dig, men kanske är det för att själv är så värdelöst rökt…?

 • Nadia

  Jag tror nog att dem flesta tror att du har blivit mognare när du slänger löshåret och dissar det rosa läppstiftet.

 • olle

  Eftersom du uppfattas som mer mogen. Ni fjortisar får ju skylla er själva när ert beteende hänger ihop med looken löshår&rosa läppar 😀

 • fia

  seriöst. om det är nån som kallat folk för fjortis som hare löshår o rosa läppar är det du, det är du som klankar ned på folks utseenden. det betyder att du o dessie är så jävla osäkra på er själva som säger hur mycket ni hatar tjocka,kissie,”amir är en fet bög”, rödhårgia, lebbar osv osv osv. hahahahha så vaa så jävla mytoman kanske

 • Arnela

  de bara finare ute löshår

 • Anonym

  jag tycker du alltiid är söt ;))

 • rebecka

  gud vad konstigt ditt smink såg ut på första bilden :/

 • Emilia

  Nej, de klankar ner på Dessie för hur hon beter sig.

 • Anneli

  Kanske framstår du som smartare när du inte har det där skabbiga löshåret o rosa läppstiftet- och folk gillar väl smarta människor? 😉 Även att du har en mer egen stil när du har ditt korta hår osv… och folk gillar väl även det? Att man har en egen stil istället för att försöka se likadan ut som alla andra ”fjortisar”?

 • Julia

  Dosent ? :O vad är en fjortis enligt dig då?:P

 • :)

  Du är såklart samma människa oavsett färg på läppstift och längd på håret!
  Dock kan jag förstå att det finns en del som tycker att din ”gamla stil” är fjortis, då det är ”ni fjortisar” som har den stilen, om du förstår vad jag menar.

  Dock tycker jag i alla fall att du är mycket snyggare nu än förr, du sminkar dig snyggt, du klär dig med stil. Du har en mognare och mer varierad och egen stil nu än förr! Innan hade du väll ganska snygga kläder, men det var alltid i samma ”tonåriga”-stil, nu har du faktiskt mer moderiktig och stilig stil.

  Sen att folk klagar mer på Dessie än dig, det tror jag inte egentligen har med läppstift & löshår att göra. Inte alls faktiskt. För på många plan så är din blogg betydligt intressantare än Dessies, och du verkar vara betydligt smartare. Dessie beter sig (i alla fall i bloggen) som en barnunge med mycket lågt IQ i många läge, samtidigt som hon säger att hon är som en 18 åring. Därför är det en människa som folk inte ser upp till och en människa som folk bara tycker är störig.

 • anonym

  har inte läst din blogg länge, men du ser så mycket fräschare och stilren ut ”nu” än innan 🙂

 • Anonym

  hej paow! du är så fin skulle kunna göra vad som helst för att se ut som dig!!!! ha det super duper! puss hej :D<3<3<3 ps. hälsa din kära vänn dessie! tycker det är såå bra att ni är kompisar igae!<3<3

 • Anonym

  fjortis är ett beetende.
  inte en stil
  en del har gjort det till en stil
  aja whatever du är fin som du är!
  puss 🙂

 • Li

  tycler bättre om dig för att du skriver mognare nu. och för att du verkar blivit ”snäll” igen, det gillas!!

 • angelina

  Jag tycker bara du är snyggare i din nya stil, hur du är är ju upp till dig 🙂 Men stilen är riktigt snygg i alla fall 🙂

 • madde

  Paulina du anar inte hur jävla snygg du är UTAN ditt löshår.
  Du är typ 10 gånger snyggare utan löshåret än när du har det på dig.
  Jag hoppas verkligen du inte ska ha löshåret på Blogawards, det vore jättesynd.
  Paulina du ser så mkt mognare och äldre ut när du inte har löshåret.
  Jag bryr mig inte om att du nu skulle kanske ha rosa läppar ibland för du passade i det 🙂

  Alltså jag kan babbla på i evigheter om att du är så snygg utan löshåret, men det ska jag inte.. :>

  Dessie beteer sig omogen så det är därför folk klagar, hon är som en yngre kissie.

  Men jag hoppas verkligen du går utan löshåret imorn! vad jag skulle bli glad! :’D
  För du sa ju att du skulle inte använda löshåret något mera, hoppas du håller det.

  Och tro mig att alla kmr tycka du är snyggare utan löshåret! 😉

  Puss o kram. :3

 • Karina

  Har du aldrig hört att ens stil säger mycket om en människa?
  Du har ändrat dig (tack och lov). Du måste tänka på att du visar oss många bilder. Tidigare såg du ut som en knullfjortis men nu har du mognat och slängt det ruttna löshåret!

  Det verkar som att du tycker det är ”coolt” att vara fjortis? Varför försvar du din vän Dissie?
  Det är om dig vi läser! Jag skiter fullständigt i Dissie! Har läst i hennes blogg förut om det blev bara för mycket! Och det är hennes egna fel! Du är inte som henne. Du kanske är bitchig men du har inte ett kallt hjärta!

 • sabb

  anledningen till att folk inte klagar längre kan bero på att du har valt att inte se ut som alla andra fjortisar. Den som bara kör samma rejs som andra är trist. Nu kör du din ”egen” bana och sånt uppskattas alltid.

 • Anonym

  kasta löshåret!!! mkt finare utan!

 • malin

  jag tycker du är snyggt när du har löshår och rosa läppar löv it:)<333

 • Hanna

  du är verkligen sjukt söt! 🙂 och jag gillar ditt löshår, du passar verkligen i det. dock gillar jag när du har kort hår också! för du har så himla sött ansikte 🙂
  kram på dig!

 • fanny

  dom är bara avundsjuka hjärtat :)<3

 • ellehh

  men det är ju ganska självklart att alla som hackar på dig är avundsjuka. o:
  du är o har alltid varit en trevlig person. :)<3
  jag har verkligen inget emot fjortisar dom flesta som inte känner mig tror säkert att jag är fjortis med det kanske jag är men en jävligt feg en isf. o:
  alltså en jävligt dålig sådan…
  fast dom flesta tror ju att jag är modig också. o:
  det kanske är för att jag inte är rädd för att synas eller höras men så fort ngn klagar på ngt om mig fy fan då mår man ju skit, mitt självförtroende är redan på botten dessutom. o:
  alltså jag lyckas alltid skriva jätte långa kommentarer med värsta infon om mig till dig det är väl för att det känns som jag typ känner dig lr ngt…
  eller som det på ngt plan känns som du bryr dig och förstår, lr ngt…

 • maja

  Du har sjukt rätt med det du skriver!

 • Rozi

  Sluta med löshåret istället för att påpeka det då… Du är ju en stark person,,våga ha en unik stil då…kolla bara på Amir när han klippte sig en ny frissa…gud vad hett det blev…

 • Mickis

  Vad fan är det för idiot som säger att det är rätt att ha fördomar mot emos?Precis som ”fjortisar” så är ”emos” inte självutnämnda utan andra personer kallar dom för det.Alltså har man inte valt det själv och då ska man inte behöva ta emot en massa skit.

 • Johanna

  Du är jätte fin både med och utan löshår. Spelar inte så stor roll ju. 🙂 Men en sak jag undrar, hur kan ditt löshår se så fruktansvärt verkligt ut? :O

 • Sara

  Du säger ”jag är fortfarande samma person utan löshår” Fine, vad bra. Tänk då på vad du skriver om att tjocka människor är fula och oattraktiva, man är fortfarande människa ellerhur? Precis som du blir sur för att folk älskar dig utan löshår så blir jag sur för att du har mage till att sitta och yttra dig om kraftigare människor. Shape up blondie!

 • Johanna

  Lilla vännen, det är precis samma sak som om du ser smala och tjocka människor, att överiktiga är så oatraktiva äckliga osv. om en överviktigt nu går ner till normalvikt. vilket INTE är 50 kg eller mindre, skulle du då inte tycka han/hon var mer attraktiv och mindre äcklig då?

  Däremot tycker jag din nya ”stil” är stencool.

 • Sandra

  jag tycker du är lika söt på båda bilderna 😉 och det är ju klart att man är samma människa även om man byter utseende 😀 <3

 • Anonym

  det är fint med långt hår fast du passar i kort också .. jag vill ha lååååångt håår

 • anna

  jag tycker att du är vacker, du var vacker i löshår & rosa läppar, du är vacker i kort hår & röda läppar . jag älskar din blogg & folk som läser nu & säger att dom älskar dig nu & inte gjorde det förut är ju bara så himla utseendes fixerade. så dom ska ju inte precis yttra sig.

 • Anonym

  men shit det va ett jävla tjat om det där fucking röda läppstiftet. palla va helt stolt och snacka om det 24.

 • tess

  Ellehur fan, fjortis är ett beteende inte ens utseende. och man är ju samma människa fast man inte sminkar sej på samma sätt, eller har samma hår? Man måste väl få göra förändringar utan att folk ska börja älska / hata än för hur man ser ut. visst utseendet spelar roll men der är fan inte allt, det finns en personlighet också så sluta klaga på paow och alla andra. Men vissa kan vara lite överdriviga.

 • E M M A

  du är jätte söt vilket som !<3

 • linn

  Paow. Jag tycker du är jätte fin hur du en ser ut, för du är samma paow.
  jag älskar din blogg , du skriver så bra och du var värd vinna blog awards, din blogg är grym och du står för vad du tkr !
  <3

 • J.3.5.S.1.C.4

  håll käft ni som har ngt negativt och säga, hon e la som hon vill vill elle?
  LÅT HENNE VARA!!?
  om ni nu e så jävla patetiskia och avis, varför gör ni nt en egen blogg som ni kan va som ni vill på!?
  asså sluta klaga på henne , bara för att ni nt blir stora på era minifjortis bloggar!?
  KEEP DOING THAT YOU DO PPAOW:*
  ME AND MY FRIENDS LAAW YOU!:D<3

 • lollo

  SANY JU GUMMAN !!!!!!JAG ÄLSKAR DIG TYCKER ATT DU ÄR SÅ SNYGG . GUMMAN GE MIG DIG JAAAAH ! GRRRRRH DITT NUMMER ?!<333333333333333333CALL ME 0736815332

 • Linda Skog

  jag tycker du är fin i långa löshåret & rosa läppar, fjortis är inget utseende bara ett beteende..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *