Förlåt!

Jag är sjuk, förkyld och feber. Svininfluensan eller vad det heter kanske? Hoppas inte det.. Sitter och lysssnar på Britneys gamla låtar, har inte kunnat blogga för att mitt internet inte hade funkat. Dom andra inläggen som har kommit upp under tiden är gamla inlägg jag skrivit för ett par dagar sen, så dom är tidsinställda. Slå den ni 😉

Har legat helt död och kollat på Disney Channel med min syster hela dagen, och knaprat Ipren. Jag ska alltid överdriva när jag blir lite sjuk, kanske är det en gammal vana från att så fort jag fick lite ont i halsen så överdrev jag så att jag fick vara hemma från skolan? Huh :S men nu går jag ju inte ens i skolan? Nej men jag har tagit en paus idag. En Paowernap, nu väntar solarium och Taco på mig 😀

öööööh 107öööööh 107

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Alexandra Nilsson - Älskar färg! Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *