Hej bitches!

Förlåt för en dålig uppdatering dom här två dagarna, men jag tycker själv att jag blivit rätt uppdaterad genom alla söta läsare som kom fram till mig i Uppsala . Tror att jag tog ca 50 bilder…

I fredags så mötte jag i alla fall upp Becka i stan och senare så satte vi oss i tåget mot Uppsala. När vi klev av så väntade läsare på mig på stationen – lite crazy, men trevligt! Mötte även upp Martin och Lådan ( ja hon kallas faktiskt så haha :D) och vi gick runt på stan och kollade på alla sevärdheter, eller ja typ Stortorget och så. Efter det så satte vi oss på Subway och åt middag. Rebecka och jag drog sen hem till hennes faster där vi skulle sova . Vi fixade oss lite och drog in till stan, köpte cancerpinnar och mötte upp Martin och Lådan igen, och några andra.

Sen så drog vi till en fest som Rasmus bjöd oss på. Massa trevliga och fulla tjejer, ibland kan det bli lite för mycket 😉 . Vi drack lite och drog vidare i taxi (för att bussarna går med typ 2 timmars mellanrum på en helgdag ?! skumt. Tur att det inte är så i Stockholm. Typ 1000 olika bussar fram och tillbaka och Beckas kusin som klagade på t-banan ?) och gick till pundarfest med osminkade brudar. Visst några var trevliga och normala, men långt ifrån alla, så vi drog hem till Sävja och kollade på film och SOV!

Så vaknade vi runt ett och tog det bara lugnt, tills vi drog in till stan runt fem och mötte upp Martin och Lådan. Vi käkade kinamat och dom köpte cigaretter :O Helvete vad man kan köpa det överallt utan att bli leggad där :O Sen så tog vi en promenix och jag drog till tåget . Fick nästan en tår i ögat av att lämna Uppsala, Martin och Lådan. Trevliga människor!

Idag när vi käkade på en kinaresturang så kom Beckas kompisar in, såna som jag skulle kalla riktiga fjortisar. Dom kanske inte såg ut så, men beteendet skulle jag definiera som en äcklig fjortisstil (som blir tillsammans med en kille som är lika lång som hennes ben bara för att han är från ööhh… Stockholm)? Fast det är i och för sig bra, då kan dom ha oralsex när dom står upp (Y)


Cykellasse? Lådan, Martin och Becka 🙂

Hemma hos dom vi sov hos.

Dom hade jättemycket djur och jättesöta kattungar!

Beckas kusin:) Jag fick pengar för att lägga upp bilden på han 😉 Sebastian haha 🙂

Nyvaken haha. Visst är min mjukisdräkt snygg ?

Landet ?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (45)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *