Funderar

Funtar lite på vad jag ska göra nu. Jag kommer aldrig att kunna somna, har hittat kläder tills imorgon. Men ja, vad händer nu ? Sitter med en mysdräkt à la Paow, en stort halsduk en sliten skjorta och ett par knästrumpor.

Har tvättat mitt löshår men kan inte blåsa det, vad gör man då ? Väntar det måste vara klart tills jag går ut och på morgonen behöver jag tid att fixa mig, ett bra tag. Kanske en två timmar. Omg

(Visited 28 times, 1 visits today)

30 Comments

 1. Anonym oktober 1, 2009 at 1:07 f m

  Jag vet vad du kan göra! Du kan skriva mer så jag kan läsa mer xP eller så sitter du och tråkar som jag

  Reply
 2. Anonym oktober 1, 2009 at 1:16 f m

  ååh vrf skriver du så lågt om amir på fcb du e fan helt ……………………………….!?
  haha fjolla!!!!!

  Reply
 3. S o H oktober 1, 2009 at 1:19 f m

  5 år snart <3

  Reply
 4. Anonym oktober 1, 2009 at 1:19 f m

  Nej fan skit i den förra kommentaren xD Gör ett videoinlägg ist!!!

  Reply
 5. j oktober 1, 2009 at 3:42 f m

  hejsan. det här är ett helt seriöst inlägg, det är väldigt sent, men jag arbetar sent och har precis slutat jobba. så jag ber dig faktiskt att ta denna lilla komentar seriöst.

  jag läser inte ens bloggar i regel, jag har aldrig sett din och knappt någon annans heller. hur som helst, så hamnade jag här.

  innan jag säger vad jag vill säga vill jag att du ska förstå att du och ingen annan ansvarar för det du säger och dina handlingar, men ingen kan heller ta creed för det bra saker du gör/säger/skriver. saker och ting lagras för alltid på servrar överallt i sverige och det är i princip omöjligt för dig att radera i praktiken.

  jag är inte mycket äldre än du, men i alla fall ett par år och jag har sett endel och hört endel, om du vill hänga ut privata personer med namn på din blogg så är det upp till dig, men tyvärr är det så att du kommer någon gång i livet ångra att du skrev så, för alla växer vi mentalt, och då går det inte att ta bort.

  jag känner verkligen inte killen du snackar om, jag vet inte heller vart du bor eller kommer ifrån.
  men jag ber dig uppriktigt att ta dig själv på lite större allvar, det du skriver, läses av många uppenbarligen, och jag tror inte du vill veta vad det är för person du låter som. ungar läser din blogg så för fan, du har ett visst ansvar inför dem, skit samma om du ger fan i att dom läser eller inte, syns man så bär man ansvar.

  så jag ber dig, mest av allt för din egen skull att tänka igenom vad det är du publicerar om dig själv/ dina vänner/ ex/ ragg/ random.
  för jag tror att du spelar större roll i samhället än vad du själv förstår.
  tacksam för svar och tankar.
  k

  Reply
 6. EMMI oktober 1, 2009 at 5:57 f m

  Haha, i-lands problem

  Reply
 7. O&B oktober 1, 2009 at 8:07 f m

  ser mysigt ut xD älskar att kunna går runt så hemma höhö. Ha en bra daaag 🙂

  Reply
 8. sandra oktober 1, 2009 at 8:44 f m

  Hey J.

  Visst du kan ha rätt. Men du är lite ute och cycklar. Jag kan tänka mig att paulina får sånnahär kommentarer rätt så ofta. Men du? Det är fortfarande hennes blogg, dvs hon skriver vad hon vill, hon har vilka bilder hon vill. Paulina har jag själv en gång inte tyckt speciellt mycket om, men hon har mognat så sjukt mycket, och hon är rikitgt smart! Btw, du nämner också att hon kommer att ångra att ha vissa personer i bloggen.. Man ba okej? Varför i helvette kommer hon att ångra det? Dem som får vara med i hennes blogg är nog jävligt lyckig skulle jag tro. Så när du inte vet vem tjejen är, och vart hon kommer ifrån. Lämna inte en sådan kommentar. Litet tips, sådär. Xoxo sandra

  Reply
 9. ida oktober 1, 2009 at 9:06 f m

  Ha en bra dag!

  Reply
 10. Nelly oktober 1, 2009 at 11:14 f m

  Stå på dig Paow 😀
  Jag tycker faktiskt du börjar verkar växa upp lite , men väx inte upp för fort 😀 du ska ju fortfarande vara dig själv och din ålder.

  Reply
 11. j oktober 1, 2009 at 11:26 f m

  Sandra
  jag tror inte riktigt att du förstår vad jag menar.
  jag förstår i alla fall inte vad du menar. jag har aldrig sagt att hon inte är smart, tvärt om.
  det är klart hon har rätt att skriva precis vad hon vill ( det står i grundlagen vettu), men jag tror att saker hon skriver har större kulturell inverkan än vad både du och jag förstår.
  Därför, Sandra, ska man vara väl medveten om vad man publicerar.
  Samma rättighet att skriva precis vad hon vill, har jag att lämna vilka kommentarer jag vill på en offentlig blogg, så du kan behålla dina tips.

  Reply
 12. Malin oktober 1, 2009 at 12:09 e m

  ÅH FJORTIS!

  fissy.blogg.se

  Reply
 13. Aida sminkbloggerskan oktober 1, 2009 at 2:27 e m

  Jag instämmer till fullo med J.
  Har inte läst en sådan vettig kommentar(er) på länge ..

  Vill ni ha lite inspiration om smink, lite tips om vad som är värt att satsa på och tvärtom? Jag har en blogg där jag skriver om just sådant. En blogg jag älskar som rör min passion.
  Jag hoppas någon där ute finner den till nytta. Det hade gjort mig glad / Passion för smink

  Reply
 14. Ellen oktober 1, 2009 at 3:41 e m

  grymt söt halsduk =)

  Reply
 15. Carro oktober 1, 2009 at 4:49 e m

  Paow, du säger att du läser alla kommentarer, snälla läs och svara på min!

  Alla sidor som jag går in på för att tjäna pengar genom reklam står det att man måste vara 18 år. Hur har du då kunnat ha reklam? Kom erbjudanden till dig utan att du behövde göra något, för jag menar du är inte myndig ju? Skulle uppskatta svar, bevisa att du bryr dig om dina läsare. Att du läser vad vi skriver till dig. 😉

  Reply
 16. Anonym oktober 1, 2009 at 4:51 e m

  fönar du ditt löshår? eller blir de slitet då? kan du inte ge några bra tips ! =) tusen tack !

  Reply
 17. chiickaas oktober 1, 2009 at 5:27 e m

  finns det något horigare än att ta bild i trosor?

  Reply
 18. Linda oktober 1, 2009 at 6:24 e m

  är det ute med byxor nu eller?

  Reply
 19. Alexandra oktober 1, 2009 at 6:44 e m

  Har precis upptäckt din blogg, wannabe kissie eller :S?…patetiskt

  Reply
 20. Anonym oktober 1, 2009 at 7:15 e m

  asså ta på dig kläder HAHAHAH man kan se in i din näsa

  Reply
 21. Anonym oktober 1, 2009 at 7:25 e m

  Oj vad mycket rumpa du har som du jämt säger att du har. Eh, not!

  Reply
 22. tessan oktober 1, 2009 at 8:02 e m

  jag ser dina trosor!!

  Reply
 23. Louise oktober 1, 2009 at 8:12 e m

  var det bara jag som tänkte säga att paow var söt på bilden? 🙂

  Reply
 24. Emma oktober 1, 2009 at 8:34 e m

  vilken fin mysoutfit, sådär brukar min mysoutfit också vara ;D

  Reply
 25. Anonym oktober 1, 2009 at 10:56 e m

  Du är sjukt snygg paulina!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *