Glada

Värdiga vinnare ikväll – grattis ”Blondinbella”, ”Foki”, ”Kissie” och alla andra. Hade jättetrevligt ikväll – återkommer imorgon. Berättar då, jag hade skittrevligt ikväll! Det blev tyvärr mindre trevligt på någon fjortisfest då Dessies mobil blev snodd. Vi hörs imorgon =). Godnatt!

grattisGrattis!

babMe and babe =)

amandadevarTräffade även Amanda som var jättetrevlig i verkligheten, skön brud!
blondaOch Blondinbella 🙂ppppKenza, jag, Michelle och Dessi 😀

woowOch så SKÖNA Josefine Craaford

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - ÖNSKELISTAN JUST NU Caroline Roxy - Aurora Caroline Roxy - You can be whatever Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *