Godmorgon GBG

Hej bloggen Yousef här. Nu sitter vi på hotellet, paulina är nere och möter upp en kompis som ska guida oss runt i götet, anton heter han. Vi ska nog besöka nordstan tror jag =) hahah.

Hur som det är skitkul här och vi har träffat på massor med folk som är sjukt trevliga, we like göteborgare. Undrar vad som händer ikväll?! Jag vill ut men paulina är ju bara 16. Någon som liknar paulina på legget som kan låna ut den ikväll?, Du kan ju även joina! Den som lånar ut legget får en FET länk och även en drink av kändisen Anton Gold. Ja ja nu ska vi fortsätta fixa oss, sen ska vi röra oss utåt, vi hörs sen.

jag och paow

Bild lånad av Tanya.  Jag och paulina på SVT! Mer bilder kommer sen!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *