Happyface

Jag är både ledsen och glad. Vissa saker är uppklarade med vissa personer medans andra personer gör mig besvikna Är ledsen för att ingenting kommer att bli som förut och personer som gått bakom ryggen på en… men jag är glad för att vissa idioter har jag stängt ute redantidigare. Kiss my ass säger jag bara – jag är falsk, han är falsk och hon är falskare. Vi är bara människor.

Medans vissa saker ljusnar upp så försvinner andra ”saker” i mörkret

sopa

Nej, jag tror inte för mycket. Jag hoppas inte ens…

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *