Hemma från frissan

Hej alla läsare!

Är rätt trött. Låg och snackade med Krillesnille hela natten, i fyra timmar 😮 Haha äkta Paow style. Somnade runt kl 7 i morse och vaknade vid 11 av att min frissa ringde till mig och sa att jag var för sen så jag sprang upp och satte på mig dom första kläderna jag hittade och sprang över gatan till frisören. Där blekte dom mitt hår tre gånger, badade mig i silvershampoo och klippte det.

Kanske lite för kort, men det behövdes. Så alla som vill se mig utan löshår kom in till stan. Haha!

Bild 78

Nu behöver inte klaga på att jag har grått hår 🙂 Nu ska jag fixa mig. Puss!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *