Hemma från frissan

Hej alla läsare!

Är rätt trött. Låg och snackade med Krillesnille hela natten, i fyra timmar 😮 Haha äkta Paow style. Somnade runt kl 7 i morse och vaknade vid 11 av att min frissa ringde till mig och sa att jag var för sen så jag sprang upp och satte på mig dom första kläderna jag hittade och sprang över gatan till frisören. Där blekte dom mitt hår tre gånger, badade mig i silvershampoo och klippte det.

Kanske lite för kort, men det behövdes. Så alla som vill se mig utan löshår kom in till stan. Haha!

Bild 78

Nu behöver inte klaga på att jag har grått hår 🙂 Nu ska jag fixa mig. Puss!

Posted in: Livsstil

You might also like

Hedda Dibinger - district môt Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - I've got a feeling Caroline Roxy - Vibin' Caroline Roxy - Skincare Skincity

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *