Hemma från stan nu

Nu kom jag precis hem, gick ut på jakt efter en ny mobil. Fick också lära mig att Telenor-butikerna inte tar kontanter, sprang runt och letade efter en The Phone House. Hann gå in i 3 Telenor-affärer men den sista butiken gick jag inte ifrån tomhänt i alla fall. Killen som jobbade där raggade på mig. Haha sweet.

Fick till slut med mig en telefon, en LG. Min budget gick på 3000 och jag hade höga krav på en touchmobil. Nu får ni alla tag på mig igen! Köpte även ett nytt rött läppstift eftersom jag tappade det andra på fyllan. 🙁

Just angående att jag skulle jobba på min pappas affär idag, jag måste vara anständigt klädd alltså jeans och lågskor. So not Paow style. Jeans är det oskönste man kan ha på sig, typ tränger in mellan bena?! Så det blev ett par jeansleggins, så imorgon börjar jag jobba ! Yeah!

Posted in: Shopping
Kommentarer (61)

You might also like

Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Alexandra Nilsson - Time files.. Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *