Hemma hos Steffi

Nu sitter jag hemma hos Steffi. Drog ju ut så hastigt så att jag glömde att säga hejdå.. Lite tråkigt, men sorry!

Drog i alla fall till ”en  fest” i mina gamla områden, nämligen Haninge. Är typ uppvuxen där. Rätt trevliga människor, men jag tror att jag börjar  bli lite för medveten om vem jag är? Vi var där ett tag innan vi tog en taxi till Slussen och käkade donken.. M. Sen ja, nu sitter vi här. Blev en alkoholfri och rätt så misslyckad kväll för mig 🙂 men inte klagar jag för det?

DSC07962

Yeah baby

DSC07964

Love u <3

DSC07961

 

DSC07960

Alla ville vara med på bild med mig 😀

Sen så blev det ”fylle” käk hahaDSC07966

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - Winter wonderland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *