HEMMA HOS TJILLEVIPPEN

Kom hem till Annie nyss. Mötte upp henne vid kl 5 och vi drog till Taco Bar. Sen så fick jag reda på att jag har en snabb plåtning imorgon och inte hade några skor att ha på mig så jag sprang in till Belle och köpte ett par stövlar och sen in på Bikbok och köpte ett mattfranslinne/tunika skitsnygg. Visar när jag kommer hem till mammsen.

Nu sitter vi och fixar mitt hår, och det behövdes verkligen! Gick ut helt osminkad och mina påsar kunde man typ shoppa med haha.. Nu sitter jag och myser med mina nästa vantar (när han dör då) – jag älskar ju päls. Så han fick bekanta sig med mina 8 kaniner.

Foto0677

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *