Hemma igen

Oj, har märkt att alla mina rubriker så står det ” hemma nu” eller osv.. Haha! Toppen i alla fall, låg och halvsov i steffis säng. Så sköön ju! Duscha hoppade jag med för den delen. Somnade med smink gjorde jag också, usch så hemskt..

Så ska alltid folk känna igen mig när jag går ut också… Folk kollar alltid lite extra, några små Östermalmstjejer som var typ 11 och satt och drack kaffe :O (!!) ropade på mig och hälsade. Jättesweet. På tuben lite senare så satt det en sån där ”mammabloggare” i 40års ålder som frågade om inte jag var den där bloggaren.. Fun 😀

Är så sjukt trött.. men nu ska jag duscha och sen ut och möta Steffi igen!

Bild 52

Posted in: Livsstil
Kommentarer (23)
 • bitchbloggshatare

  ÅH
  ÄNTLIGEN
  NORMALARE UTSEENDE
  Ta å färga mörkblont
  skulle se asbra ut!

 • VANESSA

  SERIÖST PAOW HAR ALLTID TYP KLICKAT HUNDRA GGR PÅ DIN BLOGG BARA FÖR ATT DU SKA KUNNA KOMMA I KAPP SLYNAN DESSIE!! HAR SKRIVIR ETT X ANTAL INLÄGG TILL DIG OM BLA DESSIE OM AMIR SAMT VARNAT DIG FÖR DIVERSE DRAMA. OCH JAG HAR FÖRUTSPÅTT ALLT SOM HAR SKETT. HAR HAFT RÄTT NÄR DET GÄLLER ALLT. DU BLEV OVÄNN MED DESSIE, DU SKULLE BLI OVÄN MED PAOW OCH AMIR. OCH NU NÄR DU ÅKER TILL THAILAND KOMMER DU BLI BORTGLÖMT!! 1000% DET ÄR BARA ATT KYSSA DIN BLOGG ”KARRIÄR” ADJÖ.

  JAG KOMMER ALDRIG NÅGONSIN BESÖKA DIN BLOGG MER…HAR ENBART GJORT DET FÖR ATT JAG TYCKTE SYND OM DIG OCH JAG KÄNDE DIN ÅNGEST. TRODDE VEEEERKLIGEN DU HADE FÖTTERNA PÅ JORDEN OCH VAR LIKSOM SKÖN. MEN NÄR JAG SÅG ATT DU KALLADE DEN DÄR TJEJEN OLIVIA FÖR NEGER SÅ FICK JAG NOG…SERIÖST.
  DET DÄR VAR SÅ LÅGT. DU UMGÅS MED BLATTAR TILL OCH FRÅN OCH ÄNDÅ HAR DU MAGE ATT KALLA TJEJEN NEGER? HADE DET VARIT MINA TJEJKOMPISAR DU HADE KALLAT NEGER HADE DOM BEGRAVT DIG LEVANDE. TRO MEJ!!!

  ASSÅ DIN LILLEBROR ÄR FYFAN KINES, ASSÅ DET ÄR DET VÄRSTA OCH DET FULASTE MAN KAN VARA OCH DU KALLAR TJEJEN NEGER. DIN PAPPA ÄR EN SVENSK GUBBE SOM KNULLAR SMÅ POJKAR I THAILAND NÄR NI ANDRA SOVER. SÅ ÄRLIGT TALAT NÄSTA GÅNG INNAN DU STEP OVER THE LIVE….TÄNK IGENOM LITE.

  FAST NU KMR DIN BLOGG ÄNDÅ DÄ UT EFTER THAILAND.

 • Anna

  Älskar din blogg, ja va en av tjejerna på z-eleven =D
  vi e 13 då menmen.. :p

 • Anna

  Älskar din blogg, ja va en av tjejerna på 7eleven =D
  vi e 13 då menmen.. :p

  -Okej! Sorry för det! 🙂

 • jossan

  DET VAR JAG OCH MINA KOMPISAR; VI DRACK FAKTISKT VARM CHOKLAD INTE KAFFE!

 • camila

  Fin du var paow =) ha det så bra !

 • killarna från bussen igår

  du har ju glömt bort oss :(, bildeerrnaaaa :'(

 • Julia

  dör lite för du är så himla söt.

 • Jossiuw

  åhh du ser så vuxen ut!!:)

 • Jenniemartinas

  Wow vilken söt skjorta du har Paow! Superfin! 🙂

 • carro

  Heej! såg dig i stockholm igår du var med krille och nån mer hann inte se vem det var och jag hann inte ikapp dig för du typ sprang jätte snabbt över ett övergångsställe och in nånstans satt jag tappade bort diig men älskar din blogg iaf puss gumman 😉 🙂

 • Caroline

  Gillar den där skjortan, superfin 🙂

 • Maria

  Men seriöst, varför låter du apskallar som Vanessa andas i din blogg? Jag tror seriöst INTE din blogg kommer må dåligt av Thailandssemester – du för sånt som Vanessa (och jag) bara drömmer om.

  Längtar efter att få läsa om allt kul du hittar på i Thailand!

  Sköt om dig och stå på dig mot alla idioter som skriker i vartannat inlägg!

 • viktoria

  skulle inte du uppdatera lite mer? 🙂

  LÄÄS MIN BLOGG NU!!! :D:D:D:D:D
  PUSS

 • isabella l .

  Hihi, ja ibland är det väl kul? (:

 • christie

  aawi, you are really cute 🙂

 • Anonym

  Shit läste den där kommentaren om hur din blogg kommer dö ut blabla !
  Jag hatade din blogg förut kan jag ju lätt erkänna själv , men nu läser jag den
  typ varje dag , och du verkar så mycket mer mogen än dom andra bloggarna ,
  den verkar mer dig själv än vad många andra gör – leker bitchig och blabla ..
  Jag tycker det bara är så sjukt fjantigt liksom ..
  Jag tror inte alls din blogg direkt kommer dö ut , visst kommer bli lång tråkigt att inte se så mycket av den när du är borta men du kommer tillbaka brun och snyggare än innan . KÖR HÅRT BRUDEN !

  -Inte dör bloggen – kommer skriva hela tiden när jag är borta i Thailand! 🙂

 • Anonym

  As härligt , din blogg är helt enkelt den mognaste att läsa !
  Och bleeeuw på kissie säger ja , fyfan vad jag hatar hennes blogg .
  Hon kommer sluta som en jävla platst docka , då får hon som hon
  vill vara en ”barbie” av plast . Uff .
  De är du som gäller paos 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *