Hemma nu igen!

Hej alla läsare!

Kom precis hem, och ja, det var en rätt galen dag igår. Kan börja berätta om dagen.

Jag och Josef vaknade runt kl 10 och gick ner och köpte tandkräm på 7an, han blev nekad till att köpa cigaretter till sig själv för att jag är mindreårig.. Ja, göteborgare är lite skumma alltså…

Sen så mötte vi upp Anton, och fixade oss lite. Var klara typ vid ett-halvtvå och drog in till Nordstan där vi sprang runt i affärer och senare så träffade vi upp Olga och Aliette Gbgs stoltheter, you know? Sen så gick dom och mötte upp Amir, som kom till GBG. Sen så blev det bíld efter bild efter bild efter bild. Tror att jag ställde upp på över 50 bilder snäll som jag är 🙂

Sen så käkade vi sushi och alla splittrade på sig. Vi gick till Kicks där Bobby var, köpte hårprodukter från han. Lika bra det, fick en IBobby tisha. Haha 🙂 Sen så drog vi tillbaka till hotellrummet och fixade oss.

Innan vi drog hem till snorting och festade lite, sen så drog alla bögarna iväg utom Amir. Dom drog på ngn gayklubb och ojoj säger bara om ni visste vad som hände på vårat hotellrum sen. Aja sen så drog vi på efterfest och sen drog jag hem själv till hotellet runt kl halv 2? Och stupade ner i sängen, inte likt mig..

Sen så ja, det är aldrig kul att vakna upp med en okänd kille brevid sig ;O (nej det var inte jag som tog hem honom).. Scary, men han var rätt snygg. Sen så blev det trekant, nej jag skoja bara.. Men ah, jag gick och la mig i badkaret och sov….. Har ont i ryggen iallfall.

Sen så vaknade vi alldeles för sent och typ 3 min innan taxin skulle hämta oss. Så ja, jag sprang in i tofflor och mjukiskläder med gammalt smink på flyget, och nu kom jag hem. Fy..

Tyvärr så hade Amir kameran igår, min var ju urladdad. Han vågar ju inte lägga upp några bilder på mig eftersom då kanske kiss blir arg? Ja, om man är vän med Sveriges största bloggare så får man anpassa sig 😉 Eller vad tycker ni?

2009103016836815_539430_608

Posted in: Livsstil
Kommentarer (41)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *