Om ni listat ut var den försvunna sjön låg så vet ni nog var den norra stranden låg också. Där finns idag flera gator, men en alldeles särskild backe leder i rätt riktning.

Vill du ha skatten? Nu står den och väntar på dig. Den kan bli din. Jag höjer insatsen lite. Jag bjuder också på ett valfritt domännamn under ett år under den svenska toppdomänen .se som extra krydda till detta. Då kan du, om du till exempel bloggar, få en egen unik adress, som t.ex. paow.se (ja, förstås, inte den då… 😉  )

Ja…. Backen leder till skatten, om man tar sig uppför backen kommer man vara väldigt, väldigt nära… Nu behöver du dessutom börja dra nytta av dina kunskaper om mig – gräv fram din Paowpedia och fundera ordentligt. Var finns skatten?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (50)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *