Home from Town

Shasha bitches!

Nu kom jag precis hem från stan. Mötte upp Ballie och vi käkade TacoBar och sen mötte vi upp Nelli och drog in till stan. Jag hittade mina Blog Awards-skor och dom är skitsnygga. Jag kommer inte visa dom för då kommer alla småbloggare som ska till Awards härma mig, och se likadan ut som någon annan skulle vara lite tråkigt :/ ? Men men ni får se på lördag!

Sen så mötte vi upp Maria, och Ballie ja hon är lite rolig hon. Hon åt en hel burk med oliver, sen så mådde hon lite illa och sa till mig ” Paulina jag hatar dig du får mig att äta för mycket gratismat” haha.. Ja sen så blev det lite roligt.. Ehm äckligt ? Nej, nej hon är så söt så… Sen så kom pappsen och hämtade oss med våran Paow.se bil =)

wohooo 001wohooo 008

wohooo 006wohooo 012

Posted in: Livsstil
Kommentarer (39)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *