Visst finns det vissa fördelar med att vara brud? Typ mer kläder smink smycken och andra roliga ytliga saker, men jag vaknade av en rätt så äcklig anledning och fick panik, jag hatar det där som tjejer får en-gång-i-månaden för att det måste vara något fel på mig när gäller den biten för det kommer verkligen mycket och jag som har blod som en fobi. Jag ska nog operera dit en snopp istället. Det verkar rätt praktiskt och enkelt.

Då är det tur att jag har en massa killkompisar som gillar killar. Nej jag skoja bara, försöker trösta mig med en örtte pepparmint. Gud låter som en blondinbella , men det är faktikst sjukt gott, och glöm inte Paow-kuren man får god andedräkt av örtte!

Nog ingen idé att sova med tanke på att jag sovit i ett par timmar. Nu ska jag sätta på mig en blöja lägga mig i fosterställning med en varm riskudde över magen =(

Posted in: Livsstil
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *