Inte lust..

Har ingen lust att blogga.

Har svårt för att räcka till och jag vill helt enkelt inte. Folk ringer mig hela tiden, men jag är trött och stressad hela tiden. När jag suger så suger min blogg. Jag vill inte.

Idag ska jag träffa Krille och äta tacobar. Och jag inte hade vart smal så hade jag tröstätit. Sen ska vi gå på bio som vanligt. Ta det lungt, jag håller inte på att förvandlas till ett blondt emo.. Har bara haft en dålig vecka.

Tack för att du finns <3

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - DATES We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *