Jag suger ibland

Hej alla läsare <3

Förlåt för en dålig uppdatering den här helgen, men nu är jag tillbaka!

Som ni vet så har jag grava sömnproblem och sover inte så mycket, men när jag ligger och vrider och vänder på mig hela natten eller sover i en knölig säng så kan jag inte somna. Jag ”vilar” typ bara, sen på morgonen så går jag in och lägger mig i pappas sköna säng så somnar jag. Och sover alldeles för länge. Hm… Inte bra, jag som behöver min skönhetssömn. Eller egentligen inte – men det är så skönt att sova!

 

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *