Kom hem nu

Hej alla sötnosar!

Förlåt att jag glömde att blogga innan jag gick ut, men jag slumrade till och mamma väckte mig kl 12 och jag skulle göra mina naglar på Tuas Naglar. En bekant till mig, hennes mamma. Hon var superduktig och jag blev jättenöjd ! Om ni ska göra era naglar borde ni verkligen gå dit!

Josef var också med, har saknat honom! Så vi drog in till stan käkade glass shoppade och jag fick skriva autografer haha (?) Här är det jag fick med mig hem 🙂

nytt 004

Glitter

Ur & Penn

Glitter

H&M ( Hoppas inte alla fjortisar härmar mig nu*suck*)

H&M

Posted in: Shopping

You might also like

Caroline Roxy - Mixin it up Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Caroline Roxy - Glitter XMAS Caroline Roxy - Kitchen aid Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *