Kom precis hem nu

Schascha bitches! Nu så kom jag hem från en skön dag på stan. Började med att jag åkte och mötte upp Annie, shoppade lite och sen kom Steffi. Sprang runt i massa affärer tills vi blev hungriga. Så mötte vi upp Krille-snille och gick till Tacobar.

Krille åt bara för att verka social, och så blev han jääääättemätt. Det kom en tjej fram som jobbade där och frågade om hans nummer och som tack så fick han ännu mer mat.. Haha. Sen så har vi bara gått runt i affärer och skrattat åt vissa kläder.. Huh:D.. Vi drog sen hem till Steffi. Myspys och sen kom min pappa och hämtade mig för TV-saken idag, woho!

Gissa vem jag härmar?

Jag och Annie hittade två bratz som vi ville ha!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (54)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *