Låt människor bestämma själv wtf?!

Picnik collage

Fick en massa klagomål till att Victoria är för smal och därför inte är en bra förebild. Varför är hon inte det? Och vad gör Tyra Banks till en bättre förebild.

Men jag säger bara själv – det är en personlig åsikt. Att det kan vara sexigare att vara kurvigare, men att vara överdrivet smal tycker jag ser mer stilrent ut. Man ser ut som en skyltdocka. Men tyvärr så ligger jag någonstans där mittimellan fast det lutar nog lite mer åt det smala hållet. Jag tycker att människor ska få bestämma själva. Varför inte ? Att Posh nästan blir utkastad från Idol pga av hennes vikt är sjukt. Om det hade vart en tjock människa då? Hade det spelat någon roll. Och det jag definerar tjock med nu är inte typ Amir, utan mer en sån där smällfet som bor i USA.

Hon blir nästan utkastad för att hon är en dålig förebild för unga tjejer som försöker efterlikna henne. Visst kan hon vara snäll och bry sig och börja äta. Men om hon faktiskt själv vill vara så smal som hon är – varför inte. Att vi ”kändisar” alltid ska behöva anpassa oss eftersom vi är s.k förebilder? Att pressen skriver att vi är dumma eftersom vi skriver så mycket om vikt och ger unga tjejer ett ideal som inte finns som dom sen försöker efterlikna. Det är inte vi som är dumma utan dom personerna som faktiskt försöker efterlikna en otroligt smal person som är dumma, varför vara någon annan än sig själv? Sen när dom fått en grov ätstörning så klagar dom på t.ex. Paris Hilton.  Även om jag, och det är bara mina åsikter, tycker att det är snyggare att vara sjukligt smal än smällfet. Fast så länge man trivs med sig själv så är det hel ok att se ut som man gör och om inte – gör någonting åt det då?

Så ni med era fördomar klankar ner mer på smala människor än på feta människor… Jag undrar varför? Och jo så är det, helt ärlig. Kollade nyss genom en lite rund tjejs blogg. Där hon bara hade en massa kommentarer om hur söt och gullig hon var, men på t.ex. Dessies så är det enda ni skriver hur ful hon är? Konstigt tycker jag..

ppp

Tycker ni att Posh är en sämre människa en Tyra bara för att hon är väldigt smal? Dom har i alla fall en sak gemensamt, alla (eller jo många) kändisar strävar efter att bli smala för att det är fult att vara tjock, men det skrivs minst lika mycket skit om Tyras vikt som om Vickans.. Hum..

Om ni inte håller med mig, så vill jag att ni motiverar varför. Förlåt att jag försöker bevisa något, men blir så JÄVLA FÖRBANNAD  när jag läser dumma människors kommentarer. Aldrig någon kommentar som förklarar VARFÖR det är fel och alltid fördömande… Nej, kom igen – motivera era kommentarer!

(Visited 1 times, 1 visits today)

189 Comments

 1. Andréa oktober 23, 2009 at 6:50 f m

  Håller helt med! Fattar inte varför folk inte bara kan backa off och skita i vad folk väger.

  Reply
 2. Roggie sthlms bästa killblogg oktober 23, 2009 at 7:13 f m

  är det nån som pallar läsa hela texten ?

  Fast jag är för puckad för att orka förstå… så är det nog…

  Reply
 3. Becca oktober 23, 2009 at 7:45 f m

  Jag tycker inte problemet är att hon är smal, det klart man ska kunna vara det utan kommentarer – det är snyggt. Men hon har gått ner i vikt drastiskt och har en historia av ätstörningar som verkar upprepa sig. Jag tycker bara att om hon tog sig ur ätstörningen kunde hon bli en mycket bättre förebild, visa andra att det går. Att man bara måste acceptera sig själv.
  Det är ju en sak att vara så smal naturligt och att ha gått ner drastiskt i vikt så mycket vilket ju hon gjort nu…
  Sen ser hon ju inte BRA smal ut för tillfället, hon ser inte frisk ut kanske man ska säga.

  Sen har det inget att göra med feta hit och dit för där finns mycket fel i båda riktningar. Man säger lättare till en smal person att de måste gå upp i vikt än man säger åt en fet person att banta osv. Men det har inte så mycket att göra med Posh och min åsikt om hennes viktras.

  Haha det här blev MYCKET nu
  Ha det bra

  Reply
 4. therese oktober 23, 2009 at 8:03 f m

  en förebild är väl ändå någon som kan stå för sig själv och vara nöjd med själv oavsett sina former på kroppen. om posh är skit smal men tycker om sig själv och är nöjd över sin kropp så är väl det skit bra! men det är ju en annan sak om hon försöker svälta sig själv och bara är nerdeprimerad, då är hon väl inte en sån jätte bra förebild.
  stå för sig själv bara, smal eller tjock whatever, ”vi är alla lika mycket värda” -.-
  puss 🙂

  Reply
 5. P O P P Y ♥ oktober 23, 2009 at 8:07 f m

  Inställning till sin egen och andras kroppar, det är en sak som gör Tyra till en bättre förebild. Victoria misshandlar sin egen kropp, hur bra är det att se upp till? Du är jättefin som du är, jag hoppas du inser det?

  Poppy♥

  Reply
 6. Nomi oktober 23, 2009 at 8:11 f m

  Klart hon får bestämma själv, det gör hon ju redan.
  Men tråkigt nog får man alltid ta konsekvenser för att man ”sticker ut”.
  Ser man en person med extrem fetma gå förbi, klart man kollar och eventuellt pekar, Rent automatiskt.
  Synd att behöva säga det men om man sticker ut för mycket, får man ta ordentligt med skit, vare sig man är för smal eller för tjock.

  Själv tycker jag Tyra har en mycket finare kropp, och tycker victoria ser ut som en vandrande klädhängare.. och jag tycker att du, som är praktiskt taget så smal som man kan bli, ska sluta hänga upp dig på din vikt och va nöjd hur du ser ut nu, ingen kommer älska dig mer för att du blir smalare. Det är väl de dom menar med att va en bra förebild, klart man ska kunna va smal och snygg. Men är man smal redan, klaga inte på er vikt, försök inte gå ner ”bara fem kg till”, Ofta får man då den tanken ; om hon tycker att hon behöver banta, borde jag nog också de. Det är då det kan börja bli ett sjukligt beteende. Man ska kunna va hur smal man vill, men är man en av sveriges mest kända för tonårsgruppen, Kan de va en bra ide att inte göra ”skin och ben” till ett ideal.

  Reply
 7. v oktober 23, 2009 at 8:17 f m

  Alltså, det finns en anledning till att man vill förhindra att folk ser ut som victoria, eftersom det är sjuktligt smalt. stackarn tynar ju bort, och tyra var en gång smal, men hon valde att sätta stopp för dom sjuka idealen som pågår i vårt samhälle, så hon visar upp sig i sin sunda (!) kropp, och jag tycker det är helt awesome, det är sjukt att idealen i detta samhälle är att se ut som victoria, hon ser ju för fan inte normal ut, det är inte friskt. Hellre en Tyra-kropp! hon utstrålar iallfall livsglädje och att vara frisk

  Reply
 8. Gratis oktober 23, 2009 at 8:27 f m

  Tro inte på att du läsar i skvallertidningar, det skriver så för att folk ska bli ”upprörda” och köpta tidningen. Hon har ju en AV världens snyggaste kroppar Posh!
  Alla tjocka människor klagar på DEssie för de också vill hea en kropp som Dessie och är AVUNDSJUKA har du inte fattat det än ??

  Reply
 9. Gratis oktober 23, 2009 at 8:28 f m

  ahahaha tyra banks misshandlar också sin kropp på bilden är ju nästan överviktigt förfan!!! Smalast är snyggast och så kommer det alltid vara spelar ingen roll vad ni säger!

  Reply
 10. Gratis oktober 23, 2009 at 8:29 f m

  GOOTTT FOLK TRO INTE PÅ ALLT NI LÄSER I SKVALLERTIDNINGAR FÖR FAN!!! bara 3 procent av det som står är sant så fuck off alla idioter!

  Reply
 11. micaela oktober 23, 2009 at 8:39 f m

  Du har rätt, det är fulare att vara tjock än att vara smal (äcklas av tjocka människor…) men jag tycker att själva personligheten också visar om man är ”ful” eller ”in”, Dessie har en djävligt dryg personlighet i bloggen och det är därför folk skriver att hon är ”ful” osvosvosv. Medan den där mulliga tjejen antagligen ärnne… världens goaste, eller så tyckte de som skrev dem där kommentarerna bara synd om he

  Reply
 12. L I S A oktober 23, 2009 at 9:06 f m

  ingen är perfekt helt enkelt 😉

  Reply
 13. Anonym oktober 23, 2009 at 9:16 f m

  jag tycker det är fult att vara för smal och för fet . det är inte hälsosamt att svälta eller att svulla . och smäll feta människor är inte förebilder för ingen vill vara som dom . men alla vet att det är snygt att vara smal men inte dör smal . för då är det inte nyttigt längre . man kan väga mycket men se jätta bra och smal ut . för då lägger fettet sig på rätt plats. och om man ska vara smal så kan man ju bli smal på rätt sätt. alltså äta mycket och bra mat och träna . inte svälta . att victoria är en dålig förebild är för hon är jätte smal och äter inte . man måste äta! och tjejer i vilken ålder som helst får dåligt själv förtroende om någon är så smal . ja kan inte förklara varför men så är det liksom . sitter väll i hjärnan eller nått. och i komentarerna över så säger dom att hon har den snyggaste kroppen någonsin . men hon misshandlar ju kroppen . hon ser ju sliten ut i ansiktet . hon mår ju inte bra . tyra banks är på vippen till fet . det är inte bra . dessie hin är 170 cm lång och väger 45 kilp eller nått. hon är ungefär 7 kilo undervikt . om hon inte äter kommer hon också se jätte sliten ut när hon blir lite äldre . jag vet att ni två tycker det är skit snyggt. men ni vill väll må bra? kunna äta det goda i livet? och njuta av det ? då tycker jag ni äter det ni h´gillar och sen går till gymmet 2-3 gånger i veckan . visst kommer ni gå upp i vikt men det är ju nyttigt och bra . skit vad gammal jag låter jag är liksom 15 -.- aja herrå

  Reply
 14. Matilda oktober 23, 2009 at 9:21 f m

  Helt rätt§…
  Fin blogg gå in på min blogg:D
  mmaattii.blogg.se
  Tack så mkt<3:)

  Reply
 15. sandra oktober 23, 2009 at 9:24 f m

  man ska få välja sj 🙂

  Reply
 16. Kajsa oktober 23, 2009 at 9:29 f m

  Tyra Banks är en mycket bättre förebild. Vicotria beckham har/har haft ätstörningar, har lidit/lider av enorma depressioner, bantar på ett ohälsosamt sätt. Tyra höll sig pinnigt modellsmal när hon behövde, när hon jobbade som modell. I dagen läge gör hon inte det längre, nu har hon gått upp i vikt. Inte för mycket men hon är långt ifrån lika smal fortfarande, MEN fortfarande lika snygg. Hon har en sund inställning till sin hälsa och kost. Det är min åsikt. Tycker inte att man ska uppmuntra folk till att bli överviktiga men inte smala heller. Och det här med att ni kändisar inte ska behöva vara någon förebild, hur korkad får du bli? Klart som fan ni är det för yngre tjejer och killar. I en viss ålder är ungdomar väldigt lättpåverkade, då de försöker hitta sig själv och försöker leva upp till alla krav. Så det är bara att lära sig, står du i rampljuset som kommer ungdomar ta in vad de ser. De ser kändisarna som perfekt snygga eftersom dom är det då de har professionell hjälp med hår, kläder och smink och håller sig i trimm. Snälla lilla gumman ta din förnuft till fånga och think outside of the box! Amir och Kenza bra förebilder i bloggvärlden, du, dessi och kessi dåliga. Jag har tyckt rätt bra om dig tidigare men näe nu har det varit för mycket patetiskt korkade inlägg.

  Reply
 17. Martina oktober 23, 2009 at 9:34 f m

  Jag skiter väl i om människan är smal eller inte. Det är inte vad det handlar om utan hur man lägger fram sig själv. Förespråkar Victoria att man ska äta sunt och rätt? Trivas med sig själv? Att alla duger som dom är? Njae…knappast! Tyra vill och gör verkligen en insatts!

  Sen fine om man vill ha Victoria som förebild MEN Tyra och Victoria är verkligen två motsatta personer. Det går inte att jämföra dom som du precis gjorde, dom står för två helt oilka saker. Så är det bara face it.

  Reply
 18. Anonym oktober 23, 2009 at 9:36 f m

  ÅÅååh vad jag blir irriterad. Alla har vi inte samma förebilder i livet. Om man gillar mode så sitter man inte och har en kock som förebild. Okej de kan väl hända men förstå saken. Och alla är vi människor. Trots Posh ätstörning och familje problem(som vi egentligen inte vet något om) så har hon lyckats vara en stor stjärna inom modebranschen och hon har skapat sitt namn. Hon kan vara en förebild på många sätt för att hon inte ÄR ätstörningen utan för att hon är så mkt mer. Och ingen kan säga att hon inte är urläcker.

  Reply
 19. Felicia oktober 23, 2009 at 9:39 f m

  Ååh blir så irriterad. Om man gillar mode så sitter man väl inte och har en kock som sin största förebild.(kanske överdrivet men inse) ALLA HAR INTE SAMMA ÅSIKTER. Trots posh stora problem med vikt och familjen (som vi egentligen inte ha någon aning om) så har hon lyckats vara en stor modeikon. Och hon har skapat sig ett namn. Hon är inte ätstörning/problem hon är så jävla mycket mer som många bara kan drömma om.

  Och ingen kan säga att hon är ful, för hon är urläcker.

  Reply
 20. Linda - Livet är rosa! oktober 23, 2009 at 9:46 f m

  Tycker det är lusigt att smala människor kan ses som dåliga förebilder. Borde inte tjocka också göra det då? Det är faktiskt inte hälsosamt att vara tjock heller.

  Att vara smal är finare än att vara tjock. Anorektisk-smal är dock inte fint, fast det är inte fint att vara smäll fet heller.. Smal i lagom mängd är bäst!

  Reply
 21. Evelina oktober 23, 2009 at 9:56 f m

  HON ÄR JU SJUK!? FRÅGA VILKEN LÄKARE SOM HELST!

  -Är du läkare? Inte? No shit. Kan du hänvisa till en läkare, vilken som helst, som säger det då i stället eftersom du inte var det?

  Reply
 22. Frida Nilsson oktober 23, 2009 at 9:59 f m

  Jag håller med på sätt och vis. Jag tycker man ska se sund och frisk ut. Jag själv är otroligt liten och nätt. Men jag skulle bli äcklad av mig själv om jag skulle se mina ben, som knäskolar, benen vid halsen (nyckelben)? Och också bli äcklad om jag var fet. Som sagt, smal i bra mängd, bara man ser ut som en levande människa. Håller sig frisk. Jag menar om kroppen inte orkar ta hand om sig själv längre då har det gått för långt.

  Reply
 23. Hannah oktober 23, 2009 at 10:01 f m

  Tjaa Paow, det här inlägget är nog ett av dom VETTIGASTE du någonsin skrivit, SJÄLVKLART ska man få välja sina förebilder själv, det kan ju ingen annan göra!

  Reply
 24. desiree oktober 23, 2009 at 10:07 f m

  Jag tycker att Victoria var en väldigt vacker människa förut, men som folk säger nu, hon har misshandlat sin kropp, hon går mot en långsam död, du får absolut tycka att smalt är fint, men vad är egentligen FÖR smalt. Jag tycker Victorias kropp är sönder, jag tycker inte den är vacker längre. Där imot så älskar jag Tyras kropp, och vadå hon inte är nöjd med den? Hon älskar den, annars skulle hon väl ha gjort något åt saken som du säger? Och att säga som du säger, det är kränkande mot tjocka människor, paow, tänk på hur du väljer dina meningár!

  Reply
 25. hanna oktober 23, 2009 at 10:07 f m

  jag tycker inte att tayras kropp ser så snygg ut där precis och de kan ju ingen säga! men bara för att vissa tycker att det är cp att vara smal (kanske för att de är avundsjuka så kan väl de själva få vara feta då!! så kand e som tycker att det är fint och vara smal få vara det utan att få massa klagomål på sig! va fan kan inte alla få bestämma själv tycker jag i alla fall! sedan så är de ju varken bra att ah anorexia eller att ah fettma!

  Reply
 26. Elin oktober 23, 2009 at 10:21 f m

  Du valde ju inte den snyggaste bilden på Tyra kanske. Men som någon tidigare skrivit så är ju Tyra en bra förebild just för att hon kan gå ned i vikt genom en bra kost och träning. (vilket är eniligt mig de enda rätta sättet att gå ned i vikt). De är ju bara tragiskt att se hur Posh ser ut. (inte för att hon är så smal men för att hon ser sjuk ut).

  Jag tycker inte att de är fult med tjocka människor (nej jag är inte tjock själv).
  Men jag tycker heller inte de är snyggt med för smala. (de har oftast inga bröst eller former). Jag säger så här! LAGOMT ÄR BÄST! =)

  Dessutom du säger att Posh inte är en sämre människa för att hon är smalare än Tyra. Men det gör väll heller inte en tjock människa sämre än en smal?
  Nej just precis.
  Det här utseende idealet i världen känns så otroligt överdrivet. Man ska se ut så så så! Det är inte konstigt att folk blir deprimerade.

  Reply
 27. pernilla oktober 23, 2009 at 10:22 f m

  men det är så fult att vara överdrivet smal, det är inte snyggt när man ser benen sjukt tydligt. Okej, det är inte snyggt att vara tjock heller. Men asså man ska ha kurvor inte se ut som en jävla planka. Det är bara vad jag tycker, men vill du se ut som ben och skin så gör det, du bestämmer själv.

  Reply
 28. michaela oktober 23, 2009 at 10:23 f m

  de är inge fel på vicktoria men jag gillar inte hennes kropp! jag tkr hon borde gå up nåra kilon! Tyra är bra förebild för hon tkr inte att man måste va tråd smal för att va fin.

  Reply
 29. Monica oktober 23, 2009 at 10:25 f m

  Kan inte alla bara nöja sig med att alla tänker och tycker olika, det kommer aldrig bli så att någon har ”rätt” bara för att en tycker en sak och en annan tycker en annan sak.
  Vissa gillar smala/vara smal, vissa gillar tjocka/vara tjock…
  Ska vi inte vara glada istället att alla tycker olika och gillar olika saker? Hur roligt på en skala skulle det vara om alla såg ut som Victoria eller Tyra? Jag tycker världen skulle vara jävligt tråkigt och stereotypt.
  Det är så många av er bloggare som ”avskyr” när alla härmar er när ni köpt något, men är det inte likadant som ni skriver att ni tycker alla ska vara smala för det är så fult att vara tjock? Då vill ni att alla ska härma er och banta….
  Förstår inte riktigt va ni vill få fram genom det….

  Reply
 30. Martina oktober 23, 2009 at 10:27 f m

  Som någon sagt tidigare, det handlar väl egentligen inte om hur man ser ut utan hur man mår. Smal eller tjock spelar ingen roll, är man nöjd så är det bra. Men oftast är det väl så att tjejer som ser ut som Posh mår dåligt, de strävar hela tiden efter att bli smalare och får ångest om de (enligt sig själva) ätit för mkt. De ägnar för mkt tid åt sitt utseende istället för att uppskatta livet och vara glad för att man är frisk etc. Det blir en fixering. Hur mkt jobb det är värt att lägga ner för att få den perfekta kroppen? Och vad är den pefekta kroppen? Den frågan blir nog aldrig besvarad och det här problemet kommer alltid finnas. När du skriver ”varför vara någon annan än sig själv?” så är väl det en aning trångsynt. Självklart skulle alla tjejer vilja resonera så men det är inte så enkelt. Det finns många som har väldigt dåliga självförtroenden och hatar sig själva. Du är ju supermega söt och det ska du vara glad för. Det finns dom som inte är lika lyckligt lottade…

  Reply
 31. så de så oktober 23, 2009 at 10:30 f m

  De är lika dåligt att va sjukligt smal som att va super tjock! Men saken som gör de mer uppmärksammat är de som är sjuklikt smal för att de är de vissa tjejer strävar efter att vara och de är tammefan farligt! Man misshandlar sin kropp och pressar den till de extrema som verkligen inte är nyttigt och bra! Dessutom verkar du ha en lite skev bild av vad som är tjockt och vad som är smalt.
  Den med snyggast kropp är den som äter bra och tränar bra, inte sånna som ”svälter” sig smal. För dom som äter bra och tränar får oxå bättre hy och snyggare hår. tycker jag alla fall.

  Reply
 32. Anonym oktober 23, 2009 at 10:34 f m

  Om du tycker att man inte ska klanka ner på smala tjejer så kan du ju sluta klanka ner på större också, som t.ex. Amir. Jävla dubbelmorals fjortis

  Reply
 33. Anonym oktober 23, 2009 at 10:37 f m

  Tycker det är så jävla korkat att du själv klankar ner på tjocka människor när du själv säger att man inte ska särbehandla smala. Om du slutar snacka skit om tjocka (eftersom du skrev att vara tjock är fult) så kanske resten av världen slutar snacka skit om smala. Och att man inte skriver snälla saker till Dessie är ju bara för att hon är en ful människa inuti, det kanske inte den mulligare var. Det är inte bara utseende som räknas. Pucko

  Reply
 34. Ellinor oktober 23, 2009 at 10:38 f m

  INGEN ÄR PERFEKT! DET ÄR SÅÅ!

  Reply
 35. rebecka oktober 23, 2009 at 10:44 f m

  Varför tyra banks är en bättre förebild än posh är för att hon gör exakt som hon vill. Inför the tyra banks show ville dom att hon skulle gå ner en massa i vikt, men hon struntade i det. Du säger att posh gör som hon vill, men det vet du inte. Om du kollar på exempelvis lindsay lohan som började knarka för att bli smal, hur är det att göra något som HON vill?

  Varför man kallar någon SJUKLIGT smal (som du själv gör) är för de extrema metoder man använder sig för att komma dit. Exempelvis att inte äta vilket leder till att man blir grinig, otålig, otrevlig vilket leder till att man inte är lika vacker. För att man går och är sur.

  MEN, jag tycker att folk som är väldigt smala naturligt är vackert och mer stiulrent som du säger. Det är dom som har bantat från ex 60 till 48 som ser sjuka ut, men ex min kompis som är nästan 1.80 lång och väger typ 54, som föddes så och äter SJUKT mkt men inte går upp, hon ser naturlig och vacker ut 🙂

  Reply
 36. fia oktober 23, 2009 at 10:47 f m

  Måste allt du skriver vara svart eller vitt? Är inte det bästa att vara lagom? inte för smal och inte för tjock. Att vara så smal som Posh är sjukligt, eftersom det är på gränsen (om det inte redan är) till anorixi. Att vara ”så överviktiga som de är i USA” alltså, lider av grov fetma, detta är också sjukligt! Varför stödja ett sjukt beteende?

  Som sagt, alla har sin egen åsikt. Det är så Sverige är uppbyggt. Men då får du ta att folk reagerar på det du skriver, eftersom du klagar på att folk reagerar på dig. Eller hur!

  Sen att ni kallar er ”kända” kan man ju också diskutera.
  Ni bloggare som håller på med den här stilen, ni är ”kändisar” från tjejer som är
  från 12-14 år.
  Oavsett om ni vill eller inte så blir ni förebilder. Tjejer som är unga är fortfarande osäkra och tar efter det de tror är häftigt.
  Jag vet själv hur jag var när jag var 14.
  Så sluta tjata om att ni inte vill vara förebilder, för det väljer man inte.

  Jag är 22, och kom in på den här bloggen av en slump för ett tag sedan.
  Jag har följt dig lite, och jag hoppas verkligen att du nån gång tar tag i ditt liv.
  Jag tror också att du innerst inne är väldigt osäker, även om du inte vet om det själv.

  Ni tjatar om att ni är ”rika” och inte behöver gå i skolan, för det går bra för er ändå.
  Men ni förstår ju inte, att detta är NU. Hur tror du det ser ut om 10 år?
  Jag hoppas verkligen att du växer till dig..

  Men som sagt, jag har inte sagt att du inte får ha din åsikt. Men du får också respektera att folk reagerar på det du skriver då.

  -Du läste inte vad jag skrev, eller hur? Kommentera (reagera) gärna, men motivera ännu hellre varför…

  Att gå en ”gyllene medelväg” är en kompromiss. Jag tycker inte man behöver kompromissa i alla lägen. Jag tycker som jag tycker, och du som du tycker…

  Reply
 37. Sofia oktober 23, 2009 at 10:47 f m

  Jag kunde inte ha sagt det bättre själv.
  Om Victoria hade velat viga sitt liv åt att vara en förebild för unga tjejer så hade hon kanske inte bantat ner sig så förskräckligt, men nu vill hon väl kanske vara smal för sig själv, och inte för att folk ska göra precis som hon. Att vara känd ska ju inte vara samma sak som att vara i täten för någon jävla ”följa John”-lek hela tiden!
  Det är ju bara synd att folk klagar på att hon ser ut som hon vill göra. Varför ska man behöva se ut som resten av världen vill att man ser ut? Hur ska man då kunna vara sig själv? Det är sån dubbelmoral.. Folk säger ”var dig själv!” men samtidigt säger de att man ska vara som alla andra vill att man ska vara, för annars är det fel. Hur fan skulle det någonsin kunna gå ihop?

  Jag tycker du har helt rätt. Jag är inte spinkig, jag är inte tjock. Jag är nöjd med min kropp som den är, för jag är ganska smal, men ändå kurvig. Jag skulle aldrig få för mig att banta för att folk tycker det är fult att ha större bröst än en catwalkmodell, och jag skulle aldrig försöka gå upp i vikt för att folk tycker att man ska ha massa hull. Ingen i världen mår bättre av att man inte ser ut som man själv vill, så varför ska man inte göra det?

  Reply
 38. Anonym oktober 23, 2009 at 10:48 f m

  m

  Reply
 39. M oktober 23, 2009 at 10:48 f m

  Jag älskar verkligen din blogg, den e ju sjukt bra! Har hittat en sida, Lista.se heter den.. de skulle va så jävla najs om du skrev ngt där, är inne där ibland så de skulle va kul att få tips elr ngt av dig där..

  Reply
 40. Linnéa oktober 23, 2009 at 10:52 f m

  Ja, andledningen till att folk skriver i Dessies blogg är för att man vill sänka hennes självförtroende eftersom att hon inte är ödmjuk. Hon lever på att klanka ner på andra människor vilket gör att folk också vill klanka ner på henne och sänka hennes självförtroende.
  Har ingen aning om hur Victoria Beckham är men jag tror att Tyra Banks är mer ”medmänniska” än Vickan… Vet inte varför jag tror så men den uppfattningen ahr jag fått.

  Reply
 41. L♥ oktober 23, 2009 at 10:53 f m

  du måste tänka lite på att tyra inte har gjort något med sin kropp (om jag inte är helt omedvetande) och posh har opererat sig från topp till tå. jag känner att det inte är något att se upp till men man har olika åsikter. du väljer victoria och jag väljer tyra. alla kommer alltid ha olika åstiket. kram /L♥

  Reply
 42. emma oktober 23, 2009 at 11:07 f m

  du har helt rätt..!! tänk att det kan komma ut bra och helt fantastiska inlägg av en 15 åring ibland.. !! 🙂

  Reply
 43. Linda oktober 23, 2009 at 11:10 f m

  Det kan bli lite kokett när smala gnäller över att folk klagar på dem – idealet är ju trots allt att vara smal, och det måste ju vara jätteskönt att kunna äta vad som helst när som helst och ändå tillhöra idealet. Det normala är ju ändå att vara normal…

  Reply
 44. linnea oktober 23, 2009 at 11:14 f m

  Dessie är jääävligt ful pga hennes förbannade attityd. En elak människa är en ful människa. Samma sak med t ex Kissie,hon är ingen vacker människa.

  Man ska inte eftersträva något som inte är mänskligt, du är förhoppningsvis medveten om att anorexi gör att kroppen stängs av mer och mer och slutligen dör du. Samma sak om man är kraftigt överviktig, då riskerar man att dö av sjukdomar också!

  Att du eftersträvar ett onormalt och sjukt ideal, ja visst får du göra det men du är en idiot som gör det, du borde söka upp lite information om vad som händer när man är kraftigt underviktig. Tappa håret, frysa jämt, äcklig andedräkt etc. Inte attraktivt någonstans.

  Och dessutom är Tyra Banks en bättre förebild eftersom hon gör otroligt bra saker, hon har camps för barn som inte mår bra, hon pratar mycket om att man duger som man är, medans Victoria är känd för att aldrig ha ett leende på läpparna och gå omkring med svindyra kläder. Vad är bättre förebild? En person som tar upp viktiga ämnen och vill övertyga folk om att de duger som de är eller en person som köper väskor för flera hundra tusen?

  Reply
 45. Anonym oktober 23, 2009 at 11:22 f m

  håller med dig till 100 % !
  bra skrivet !

  Reply
 46. Sandra oktober 23, 2009 at 11:23 f m

  Supporten för Tyra handlar nog mycket om att försöka vända dagens destruktiva kroppsideal, plus att hon är en fantastiskt engagerad människa. Klart man får vara hur smal man vill, men är det för att du är rädd för att inte bli accepterad och mobbad annars? Jag vet att du tycker smalast är snyggt, jag föredrar också smalt framför tjockt, men det finns en gräns och vi har gått förbi den för längesen, kids överallt ska banta och flasha revben.

  Reply
 47. Sabina oktober 23, 2009 at 11:33 f m

  ja, alltså jag tycker att man absolut ska få se ut som man vill. men tyra är en av världens vackraste kvinnor, hon är kurvig, inte tjock. det är livsfarligt att vara för tjock, och det är lika farligt att vara för smal. jag tror att mittemellan är både hälsosammast och så är det snyggast. men varför ska man tänka på vad andra tycker? det viktigaste är att man trivs i sin kropp och mår bra. och som någon skrivit här ovanför – ingen är perfekt.
  /S

  Reply
 48. caroline oktober 23, 2009 at 11:35 f m

  Människa som människa Paow !! Det är lika synd om att dom klagar över båda , dom ska inte klaga över att Tyra är fet och inte att Posh är för smal . Allting ahndlar inte om utseendet och jag vet att det är kul att vara snygg när man ska gå ut eller ja helt vardagligt , det är klart man inte vill vara ful . Men vi som är ”smala” ska inte yttra oss ett jävla skit om detta för hellre fet än spinkig ! Men inget av dom är något man ska klaga på .

  Älska mer och hata mindre , vi har för lite tid för att slösa det på att inte vara nöjda med oss själva / älskar din blogg btw 🙂

  Reply
 49. Anonym oktober 23, 2009 at 11:37 f m

  skulle du fortfarande ha viktoria som förebild om hon var lite mullig som tyra då? Eller har du bara henne som förebild för sättet hon ser ut?
  🙂

  Reply
 50. sabrina oktober 23, 2009 at 11:39 f m

  tycker man är värd lika mycket oavsett hur stor man är, att man är smal/mullig innebär inte att man e korkad dum eller elak.. Men att vara det ena eller det andra innebär inte heller att man är vacker på insidan, männiksor kan vara vackra oavsett storlek.. Så sluta hata och börja älska!!

  Vill du följa en ny blogg?
  SABRINASLIV.BLOGG.SE

  Reply
 51. Hanna oktober 23, 2009 at 11:44 f m

  Jag tycker inte det är något fel med och vara smal, men när man vet att dessa tjejer mår dåligt så går det inte längre och acceptera.

  Anledningen till att jag ycker det är så hemskt är att hon ser ut som en 7-årig pojke i kroppen och för att uppnå det kan man inte äta som en normal människa. Och, tro mig jag vet hur det är för jag har en vän med anorexia och det är inte kul och se, det är vändor till sjukhus stup i kvarten o.s.v.
  Så nu undrar jag bara, kan man leva ett sådant liv och fortfarande vara lycklig?
  Haha, ni kan ju försöka intala er det om ni så gärna vill….

  Reply
 52. Amanda oktober 23, 2009 at 11:55 f m

  Men lilla du!
  Att vara kurvig/mullig/normalt smal är så mkt finare, ser mycket bättre ut + att man mår bra! Att svälta sig själv till en size 0 är inte nyttigt och ser inte klokt ut, benen stiker ut, man ser ju fan skelettet! Och hur snyggt är det på en skala?

  förstår inte hur man kan vilja ha hennes kropp i dagsläget, hon var mycket finare när hon var med i spice girls och var normalt smal.

  Dessa ideal som kändisar ger till väldigt unga barn är verkligen inte bra, men så klart alla får se ut som dom vill.

  Där har du mina åsikter, take it or leave it.

  Reply
 53. kissiepojken oktober 23, 2009 at 11:55 f m

  besök min guliga kissieblogg i killversion !^^

  Reply
 54. a oktober 23, 2009 at 11:56 f m

  Jag tycker att smala människor är vackra. Det kan lite fetare folk oxå vara men inte lika offta. Och vissa smala passar inte att vara det men de flesta gör de. När man är smal syns det att man har kontroll över sig själv lixom. Och kläder sitter bättre på smala männsikor. Men som sagt så passar inte alla att vara smala.

  Men jag blir så irriterad på när folk komenterar att alla är lika värda oavsett hur de ser ut det är väll ingen som har sagt något annat? Eller att tjocka männiksor ser så hälslosamma och lyckliga ut, när blev det hälsosamt att vara tjock? Och måste man vara så himla lycklig hela tiden?

  Reply
 55. Louise oktober 23, 2009 at 12:06 e m

  Jag personligen tycker inte det är fel att vara varken tjock eller smal.. Men dom flesta människor vill ju trots allt vara smala. Det jag tror att människor mest reagerar på när dom ser en otroligt smal människa är ju att det ser äckligt ut. Och det gör det faktiskt också om man e för smal, men samtidigt så är inte en smällfet person vackrare att titta på, men om man tänker efter. Varför ta så stora motsatser till varandra? Det jag tycker är fel med att vara smällfet är att man är egoistisk, ifall man har familj så att säga, eftersom att barnen oftast går i föräldrarnas fotspår. Men samtidigt, det är nästan inga barn/tonåringar eller ens vuxna som vill vara smällfeta, så tittar dom på TV, galor osv, kändisar i sig, och får en väldigt negativ tanke på sin kropp och där med slutar äta t.ex. Jag har vart där, tusentals gånger, folk säger att dom vill ha min kropp, blabla, men om dom skulle ha den, skulle dom ändå vilja vara smalare för det är så idealen är.

  Du tycker det är sjukt att folk reagerar på det här, men det är nog för att du själv är väldigt smal, och det du sitter och säger är att anorexi är bra… Jag kommer aldrig kunna hålla med om det, för jag har själv vart där, och man mår fanimej inte bra ska jag säga dig. Det är ju trots allt en dödlig sjukdom, och visst det är fetma också, men tänk efter, hur många strävar egentligen efter att vara fet?

  När man tänker efter, om jag nu tar ett exempel, Jessica Alba har vart utsedd till världens snyggaste kvinna, med kropp osv. Är hon pinnsmal? Nej, hon har kurvor, hon har en VACKER kropp. Visst man får tycka vad man vill och om du tycker det är snyggare med en kropp som ser ut som en femårig killkropp, fine.. Du tycker det du vill, jag tycker det jag vill. Det jag bara är rädd för, är att om alla skulle tänka på ditt sätt, skulle stor del av hela världen ha anorexi.

  Reply
 56. josefin oktober 23, 2009 at 12:09 e m

  hur många kändisar är tjocka? hur många modeller är tjocka? tror du helt ärligt att tjejer blir smala för att du ÄR smal? NEJ. men dom börjar tänka på sig själv när människor som du (s.k förebilder) skriver att det är fel att vara tjock. exakt allt säger ju att man ska vara smal som tjej. som te.x anna anka som säger att 16åringar är tjocka. det har väl inte hon med att göra? vad ger det henne för problem? och alla har inte ett personligt gym med en personlig tränare som dom kan träna med 5/6 dagar i veckan? om alla haft det så tror jag ingen hade varit tjock? och jag menar inte att det är fel att du är smal, men att du säger att det är fult. det är det som går till tjejernas huvud. dom vill inte vara smala för att du är smal, utan för du säger att det är fult att vara tjock. tänk om någon du ser upp till hade sagt till dig att du är för tjock och att det är fult, då hade du ju också försökt bli smalare. eller hur? jag fattar verkligen inte varför du ens skriver ut att det är fel att vara tjock och försöker få andra att få dåligt självförtroende. för det fattar du väl att man kan få? precis som att din lillasyster läser bloggar och bara är sju. tänk då min syster som är 10, om hon hade börjat banta och massa för att du skriver att man inte ska vara tjock, tycker du verkligen att det är rätt? du vet ju att människor bryr sig om vad du tycker (speciellt yngre tjejer), varför ska du klanak ner på dom? varför bryr du dig egentligen om hur tjocka andra är? du skadas inte av det, eller hur?

  Reply
 57. Nadia oktober 23, 2009 at 12:12 e m

  Alla ser olika ut och inget är snyggare eller sexigare än det andra.

  Det är media det är fel inte specifika kändisar – utan medias
  fördrivna bild på vad som är vackert så hade knappast Victoria svält sig heller!

  Reply
 58. Anonym oktober 23, 2009 at 12:12 e m

  Man kan förstå att många vill vara smala, men det är skillnad på smal och smal. Jag tycker inte att man ska sträva efter att se sjuk ut för det är allt annat än snyggt. Höftben, nyckelben och revben ska inte sticka ut ur huden, vem vill vara ett skelett-lookalike? Det är fullt möjligt att ha fina former även som smal och att vara kurvig är helt galet snyggt!:)

  Vad har den coola sthlms-bruden för sig en dag som denna? Find it out! Häng med på den rosa, kaxiga och tjejiga bloggen! Här hittar du allt ifrån vardag och shopping till jakten på den nya karriären i Sthlm:) Bra uppdateringar! Lämna en söt kommentar och du får en tillbaka!
  Vad väntar du på? Puss puss

  Reply
 59. Anonym oktober 23, 2009 at 12:15 e m

  Självklart är det snyggt att vara smal, jag tror nog alla strävar efter den där ”perfekta” kroppen men i stället för att drömma om den borde man ju tycka om sig själv för den man är. Ingen annan bryr sig om man är mittemellan.

  Min åsikt till varför jag inte tycker om överdrivet smala tjejer är för att det är en sjukdom, men jag tycker inte om överdrivet tjocka människor heller för det är också en sjukdom.
  Genom att bli överdrivet smal grävs det nästan att man måste ha en ätstörning och jag förstår inte folk som kan vilja spy bara för att bli smalare. För när man har en ätstörning förstör man hår, naglar, tänder och hyn. Man förlorar sina bröst och sin stjärt så jag ser inte det värda med det. Man är så ömtålig om man är så där smal men överdrivet tjocka kan få många problem dem också.

  Jag tycker att man ska välja att vara mitt emellan. Det är helt okej och kroppen mår bra om man är ca 160 cm lång och väger 50 kg….

  Reply
 60. Caroline oktober 23, 2009 at 12:22 e m

  Självklart ska alla få se ut precis som de vill. Men är man såpass känd som Victoria så är man en förebild för många vare sig man vill eller inte. Jag undrar om du vet hur många det är som drabbas av anorexi varje år? Hur många det är som dör i det? Visst, det är farligt att vara kraftigt överviktig också, MEN.. Hur många är det som ser en fet kändis och tänker ”Åhhh så där vill jag också se ut!”? Nä precis. Det är ingen som har som mål att bli svinfet. Däremot när dom ser en bild på Victoria där benen är smala som tändstickor och där armarna hotar med att gå av på mitten om man skulle skaka hand med henne, det tycker många konstigt nog är väldigt fascinerande. Jag tycker det är riktigt tragiskt att se tjejer i allt yngre åldrar som ständigt tänker på vad de äter, springer på löpbandet tills de spyr och ser verkligen inte hur smala de egentligen är.
  Sen har jag alltid tycke att du var en av de lite smartare blondinerna här i bloggvärlden men efter detta inlägg du skrev nu så ändrade jag min åsikt ganska så drastiskt.

  -Antagligen för att du inte orkade läsa och förstå hela inlägget, eller? Jag skrev att man ska få göra som man vill. Alla som läser denna blogg, min blogg, måste väl ändå fatta att det är min åsikt. Inte Socialstyrelsens hemsida. Så jag blev osmart för att jag tyckte det var snyggare att vara mycket smal än mycket fet? Kul.

  Reply
 61. Anonym oktober 23, 2009 at 12:22 e m

  well, först kan vi ju ta det här om dessie och den lite rundare tjejen. du frågar varför dessie får massa kommentarer om att hon är så jävla ful, och den rundare tjejen får kommentarer om att hon är så söt osv? tror du seriöst själv att det beror på att den rundare tjejen är just rund? eller att dessie är smal? Nej, skulle inte tro det va. Det beror förmodligen på att det är just så det är, dessie är inte speciellt söt! Hon förstör sitt utseende medan den lite rundare tjejen förmodligen faktiskt var söt. Det har INGET att göra med att den rundare tjejen är rund, och dessie är smal. INGENTING!

  Och det var väldigt dåligt att jämföra Tyra och Victoria. Victoria har en ätstörning, och någon med en ätstörning kommer aldrig någonsin bli en bra förebild, oavsett vad du än säger så kommer det inte bli det.
  Tyra är inte tjock, det kan du inte heller sitta och påstå. Hon är inte farligt tjock, och kommer förmodligen aldrig bli. I nuläget är hon absolut inte ohälsosamt tjock. Tyra kommer inte dö för att hon väger 20kg mer än vad hon gjorde för 2år sen tex, det kommer hon inte. Farligt tjock blir man när man börjar närma sig flera hundra kilo, annars är det inte speciellt rikfyllt.
  Tyra KAN gå ner 20kg igen, utan att det är speciellt farligt för henne också. Victoria kan absolut inte gå ner 20kg. Om Victoria går ner 20kg dör hon.
  Både Victoria och Tyra kan gå upp 20kg till utan att ligga i riskzon för att dö av fetma. Det är skillnaden.

  Och du ser ju bara bilden, vem ler mest och vem ser gladast ut? Tyra ofc trots att hon gått upp så mycket i vikt, Victoria ser bara ut som att hon skulle vilja hoppa från närmaste klippa.

  Reply
 62. Anonym oktober 23, 2009 at 12:25 e m

  För att tyra har bra åsikter och driver ett program (the tyra banks show) som hjälper många och verkar ha mycket vett i skallen gentemot Victoria.. Du tänker väääldigt lite innan du publicerar dina inlägg va? Idioti kallar jag det.

  -Du tänker väldigt lite innan du skriver din kommentarer. Jag kallar det ingenting… Du är en anonym fläck på min bildskärm.

  Reply
 63. Sophie oktober 23, 2009 at 12:26 e m

  OMG vad stor Tyra Banks är egentligen!
  Har faktiskt aldrig sett henne så!

  Reply
 64. shibby oktober 23, 2009 at 12:32 e m

  Jag har nu bytat blogg från metrobloggen.se/shibby till shibbythatsme.blogg.se (den bloggadress jag kommenterar med nu)
  så Shibby är fortfarande samma Shibby men med lite nyare blogg 😉

  ville bara meddela detta efter som jag prenumererar på din blogg och kanske skriver någon kommentar igen och
  adresserna inte alls stämmer överens med namn och IP ;P så nu vet du ;P

  Hoppas du får en toppen fredag!

  Reply
 65. Pelle oktober 23, 2009 at 12:34 e m

  Men fan vad fet Tyra är. Och ful. Vickan är snygg och i mina ögon kanske lite väl benig, men hon är snygg… Grrr.

  Självklart skall man få tycka vad man vill och vissa tänder väl på fläsk och vissa inte… Tror de som gnäller om att du är för det smala egentligen vill vara smala men saknar förmågan.

  Reply
 66. Malin oktober 23, 2009 at 12:35 e m

  DU är en jävla nolla och jag DIN idol!

  fissy.blogg.se

  Reply
 67. Elin- JAG HAR EN ÅSIKT! oktober 23, 2009 at 12:36 e m

  Nu börjar jag bli trött på alla inlägg om tjocka vs. smala. Det är såklart att alla får se ut hur dom vill och ha vem som helst som förebild. Men sen vem som ÄR en bra förebild är en annan sak. Tyra föregår med väldigt gott exempel och säger att ALLA är vackra oavsett vad, Posh går runt och ser allvarlig ut och hon är INTE vacker. Jag har hellre lite kött på benen och är lycklig än pinnsmal och olycklig! Det är min åsikt. Sen att du inte har mer vett i skallen och klankar ner på de större människorna är ditt problem.

  Hoppas att du växer upp snart och inser att alla har lika mycket värde oavsett utseénde, form, kort eller lång.

  Reply
 68. Emilia oktober 23, 2009 at 12:36 e m

  Du säger att man hellre vill vara överdrivet smal istället för att vara smällfet.
  men istället för att vara något av det så kan man väl våra något mittemellan . inte farligt smal , och inte tjock heller.
  visst att det är dums o försöka efterlikna en tjej som har ätstörningar och väger 40 kg och är 170 lång . men eftersom alla modeller , alla ska vara så smala , man blir inte accepterad om man inte är sådär smal , även om man trivs med sig själv så kan man blir nertrckt iallafall.
  jag såg Kissie hade algt ut en bild på dig och skrivit
  ” vem fan tar en sån bild , tjock mensmage typ ”
  så äver om du är nöjd med din kropp får den inte se ut så .
  varför ska man inte tycka det är fel då .
  Tyra gör faktiskt något vettigt och mår mycket mycket bättre än victoria .

  jag blev jätte arg på Kissie när hon hade lagt ut den bilden på dig , och någon annan tjej.. hon är inte jätte smal själv faktiskt , hon redigerar sina bilder totalt ! .

  tack Emilia

  Reply
 69. Anonym oktober 23, 2009 at 12:41 e m

  Att folk som typ du sitter och säger dag in och dag ut att smala tjejer är så snyggast tror jag bidrar mycket med typ mobbning kanske??

  Många tjejer (som du) kan tracka människor som är lite större än dom flesta… min polare och jag stod nere vid tågstationen då en pinnsmal äcklig kille gick förbi och sa svullo till min vän! han är den snällaste människan som finns och förtjänar verkligen inte höra något sånt.

  Sedan att såna som (du) uppmuntrar tjejer att bli smala som posh, alltså ikke hälsosamt smal är fel! Om du vill bli smal så gör det hälsosamt. Inte svälta dig själv och lever på peppar och vatten. Det är fel? Man förstår kroppen så, vilket inte många fattar! Allt som bidrar till något som du kan dö av är inget man uppmuntrar! Hallå ja… Några modeller dog ju av att dom var så pass svaga och undernärda, ska man då sitta och uppmuntra det i tv te.x? ”Ja tjejer! Gå och svält er nu och bli så där smala som man kan se varenda ben i kroppen på er” du skrev själv att ni ”kändisar” tycker det är fult att vara tjock? Vad är det för fel med att vara tjock?! Förklara det du. Har du något med det och göra?

  Säger inte heller att tjocka människor lever hälsosamt. Men det är dom som har fått tagit mest skit från median, från högfärdiga människor osv. Klart som fan dom vill försöka gå med huvudet upp. Som amir? Han tror han är snygg. För att han har bra självförtroende. Dom som är lite större måste ha liite bättre självkänsla än dom som är lite smalare…

  Många människor har faktiskt ett hjärta du vet… Och accepterar inte mobbning av något slag. Så då tar man atumatiskt den personens sida… Som du vet, när du och dessie blev ovänner och du målade upp dig själv som värsta ängeln? Alla var på din sida för dom tyckte bättre om dig, då. Du är ganska så elak människa eller hur? Så tror knappast du kommer förstå hur man lever med mottot ”behandla andra som du själv vill bli behandlad”

  Reply
 70. Caroline oktober 23, 2009 at 12:47 e m

  Jag tycker det är lika illa att vara alldeles för smal som man är alldeles för tjock. Båda medför risker för hälsan, och dessutom är inget av det direkt snyggt. Inget av det är snyggare än det andra. Kul att rulla som ett bowlingklot? Nej. Kul att se ut som ett benrangel som knappt orkar hålla sig uppe? Nej. Och det här med risker för hälsan… Som överviktig: Hjärtproblem, struma, proppar, hjärtinfarkter, diabetes. Som underviktig: Näringsbrist, mensen upphör, infertilitet, anorexi, hjärtfel, kroppen slutar fungera.

  Sen att folk säger att Dessie är ful… Det har ingenting med hennes vikt att göra. Det finns smala människor som är väldigt fula och det finns mulliga tjejer som är väldigt söta. Det är ju bara att acceptera att det är så. Det är så världen är och det är så vi människor är. Det har inte alltid med vikten att göra. Och det här med Dessie… Det hon har som är fult, det har som sagt inte med vikten att göra…

  Sen kan man ta upp Beyonce… Hon är himla vacker, och hon har mycket former. Hon ser ut som en riktig kvinna, en riktigt vacker kvinna. Sen kan man ju faktiskt snacka om Victoria Beckham… Hon är alldeles för smal, men det är inte bara därför hon är ful. Hon ser så androgyn ut och hennes stil är inget vidare heller.

  Precis som du Paulina får vi också tycka vad vi vill. Det är kul att diskutera det, men vi behöver ju kanske inte göra så starka påhopp på varandra, eller hur 🙂 Bara för att vi har delade åsikter liksom 🙂

  Reply
 71. Anonym oktober 23, 2009 at 12:56 e m

  NewsFlash girl! Tyra Banks har också träna,och är INTE överviktig längre, Håll Koll innan du ”analyserar” 🙂

  Reply
 72. Martine oktober 23, 2009 at 1:10 e m

  JEG ER HELT ENIG MED DEG!

  Det er liksom lov å kritisere tynne mennesker for at de er for tynne, men man sier aldri noe til feite mennesker. Folk å må lov til å se ut som de vil selv. Jeg tror at grunnen til at mange kritiserer tynne mennesker er fordi de er misunnelige. Mange vil jo egentlig bli tynnere. Så slutt å kritiser tynne mennesker, visst man ikke vil at de feite skal bli kritisert. Folk er forskjellige. Noen er feite og noen er tynne, og begge deler er like normalt!

  Reply
 73. Jenny oktober 23, 2009 at 1:20 e m

  Tyra har ju gått ner typ 10 kilo i vikt så inte är hon heller ”tjock”. Så, oavsätt vikten enligt mig kan man vara en bra förebild. Men förstår inte att du kan ha henne som förebild eftersom aldrig har uttalat sig om något? Menar du förebild pga. utseendet? Isåfall spelar kanske vikten en roll trots allt..

  Reply
 74. pimpXprincess oktober 23, 2009 at 1:24 e m

  Jag anser att Victoria Beckham är en slav för alla ideal och hon mår förmodligen inte bra med varken sig själv eller sin kropp, även fast den är så smal som den kan bli. Hon kan ju inte ens le framför kameran, för att hon har sådana komplex. Det är SYND om henne! Det är inte hennes fel att det är som det är och att unga tjejer efterliknar henne, det är medias fel. Om Victoria skulle gå upp till en hälsosammare vikt skulle media trycka ner henne genom att skriva om det och det skulle låta som att hon blivit tjock. Därför måste hon leva som en slav dag ut och dag in, vilket leder till att hon ser ut som hon tror att andra vill att hon ska se ut och inte som hon själv vill. Hon har en bild av vad hon tror att alla andra vill se och lever efter att vara den där perfekta dockan, trots att hon GARANTERAT skulle må mycket bättre av att kunna äta precis vad hon vill och inte svälta sig själv så jävligt.

  Om man ska kalla henne för dålig förebild är det på grund av att hon är en slav för idealet, men jag ser henne mer som ett offer för det än en dålig förebild. Hon har ju aldrig påstått att andra är feta (inte vad jag vet i alla fall). Däremot hoppas jag att folk inte strävar efter att bli som hon, då man inte mår bra alls av det. Varken av att vara så smal eller att följa alla andras vilja.

  Reply
 75. ♥ MeDinA ♥ oktober 23, 2009 at 1:29 e m

  mycket prat om tjock och smal det har blivit. jag tycker at kurvor är snyggt och jag håller mig nog till det. att vara allt för tjock ellerallt för smal är nog inte så bra för ens hälsa och en själv

  Reply
 76. natalie oktober 23, 2009 at 1:38 e m

  Jag brukar inte kommentera men känner ett behov av det just nu. Jag skulle aldrig säga att Victoria är en sämre förebild än Tyra t.ex. bara för att hon är anorektiskt smal. och det är som du sa ”de som tar efter henne och vilkl vara lika smala, har ju sitt eget problem”. Det är varken fult att vara tjock eller smal, men när ngn säger tjock så tänker jag inte på en fet Amerikan utan kanske ngn som är rund? Och jag vet precis hur alla tjejjer fungerar. Men är man rund så är man varsam med vad folk säger, man snackar inte skit om smala för då äre som att man inte har ngt att säga. Älskar man mat och liksom aldrig skulle klara av att gå ner i vikt så har man ett problem, man kanske inte mår så bra. Jag skulle säga att jag ser mer runda personer ta skit än smala om man bortser från bloggar. Visst. anorektiskt smala människor kan få höra ”gud vad äckliga” men det är en sjukdom, eller så tycker dom att det är snyggt och har högt självförtroende? Men då en rund person får höra ”fyfan vilken jävla flodhäst”, vilket väger mest tror du?

  Folkklagar på hur dessie ser ut för att i deras ögon är hon en ”klassisk fjortis” som inte växt upp. Det klankar ner på hennes utseende för de har inget bättre för sej. Eller för att hon skriver om dieter hela tiden precis som kissie. Jag säger inte att tjock är snyggare än smal, men det handlar ju i slutändan om att vara nöjd med sej själv? Jag är en smal tjej, inte för smal men liksom jag har fin kropp ner till min midja sen har jag min nojja över min rumpa som jag finner stor men liksom i de flesta fall så är jag nöjd med mej själv, Jag är ett mellanting. jag har former och finner ingen anledning att klanka ner på andra hur deras utseende än är när det kommer till vikt.

  Reply
 77. Hanna oktober 23, 2009 at 1:40 e m

  Ytlig har du ju erkänt att du är, och det är du verkligen, där håller jag med dig! Gillar att du kan erkänna det också (Y)

  Tyra Banks är en riktig bra förbild, i hennes reality show hjälper hon ju kvinnor med problem, och visar dem för världen så man ska kunna förstå. När tidningarna la ut bilder på henne och kallade henne fet, gav hon tillbaka, hon stod emot alla klankord. Tyra bevisade att hon är RIKTIG, klart Victoria med är riktig, och jag känner inte någon av dem, så jag ska väl egentligen inte säga någonting, men Tyra har inte fallt för samhällets f*cked up syn på sexighet och välmående.

  Jag måste även säga att jag tycker verkligen inte du är en bra förbild, och hoppas att något får dig att inse att med allt du skriver, kan förstöra en flickas liv. Allt det här snacket om smalhet, får dem att tro andra saker än vad som egentligen är viktigt. Om dem ser upp till dig (vilket jag inte hoppas dem gör) och du ”prederikar” om hur mycket mer du gillar extrem smalhet, och att du är smal, förstår du inte att dessa flickor börjar tro att det är det enda? Jag har varit i anorexi-träsket, jag blev inlagd, jag var nära att dö. Din blogg är stor, okej! Du har blivit Ökänd, okej! (för du kan väl inte seriöst tro att du blivit känd för något bra?) Och kalla mig inte avundsjuk, eller något annat sådant. Jag undrar bara, när du blir vuxen och kommer kolla tillbaka på det här. Kommer du verkligen vara stolt? Det var PRECIS en sådan som du som fick mig att börja att tänka på min vikt, och det kostade nästan mitt liv. Så var inte stolt för det du skriver i alla fall, för du kan ta kål på någon tjej, tack vare dina blogginlägg.

  -Så du läser min blogg. Du säger att jag inte är känd utan ökänd. Jag är ingen förebild, i vilket fall ingen bra. Fine. Saken är den att man fortfarande måste ta ansvar för vad man gör, särskilt mot sig själv. Man kan inte skylla på andra om man gör dumma saker… Att påstå annat är att inte ta ansvar. Jag skrev att man skall vara nöjd med sig själv, men att JAG har en åsikt om vad som är vackert och givetvis kan ninte den åsikten delas av alla.

  Reply
 78. Emma oktober 23, 2009 at 1:42 e m

  PAOW!
  DU ÄR MED I SUNDSVALLS TIDNING 😀
  JAG HAR FOTOGRAFERAT DE OCH SKA SNART LÄGGA UT I BLOGGEN!
  KOLLA MIN BLOGG FÖR ATT SE. KOLLA OM 15 MIN 😀 SKICKAR BILDERNA TILL DIG I MEJL!

  Reply
 79. Kristina oktober 23, 2009 at 1:45 e m

  Ingedera är bra…

  Självklart hade det varit en annan sak om hon alltid hade varit sååå smal, men hon bantar och tränar för mycket – till slut kommer inte hennes kropp att orka med. Synd, för hon är en grymt snygg kvinna.

  Å andra sidan tycker jag att Sarah Down Finer är väldigt vacker…
  Men, skönheten ligger inte endast i vikten utan i personligheten…

  Och då har jag ändå gått ner 35 kilo för att få ett längre liv:)

  Kram

  Reply
 80. duuuuuuuuuh oktober 23, 2009 at 1:47 e m

  håller med, man får alltid skit av folk om man är smal men ingen klagar på de feta för det är ”taskigt” Är det inte taskigt att klaga på smala människor också?

  Reply
 81. Anonym oktober 23, 2009 at 1:50 e m

  Test.

  Reply
 82. nikolinapersson. oktober 23, 2009 at 1:50 e m

  jag tycker inte det är fint och vara helt översmal för det ser ut som anoroxia.
  och det är snyggare och vara normalt smal, än att se ut som ett vandrande skelett.. liksom man kan ju inte må bra och vara helt översmal! men det är upp till var person och se ut som dom vill, men det är inte snyggt! 🙂

  Reply
 83. Anonym oktober 23, 2009 at 1:52 e m

  Säkert, Tyra är ju kass…….

  Reply
 84. janko bogdanov oktober 23, 2009 at 2:08 e m

  DU HAR SJÄLV EN MENSMAGE ENLIGT KISSIE!

  Reply
 85. Anonym oktober 23, 2009 at 2:19 e m

  Vad är det för skitsnack? Tjocka människor får också stå ut med en hel del.
  Jag tycker att Tyra är en bättre förebild eftersom hon utstrålar glädje och välmående, hon är förstående, hjälpsam och har en sund kropp.

  Reply
 86. Denice oktober 23, 2009 at 2:19 e m

  Att hon inte får vara med i Idol beror nog inte på att hon är smal, utan att hon är anorektisk och gå ut offentligt om att hon bara äter en portion lika stor som sin näve/dag vilket ej är hälsosamt. Många unga som ser programmet kanske börjar ta efter henne. Visst, smala personer som äter hälosamt ska är inte mindre värda eller midre förebilder. Det är när folk som står får ohälsosamma matvanor i strävan mot att benen i kroppen ska synas som är dåliga förebilder.
  Tycker inte du heller är en så bra förebild heller, förstår inte varför du blivit en ”snäll bloggare” pga. Att du äter mer och ej har ditt löshår varje dag. Du går trots allt inte i skolan vilket är det mest korkade beslutet du någonsin kunnat ta.
  – Vad ska du göra då bloggens tid är över?

  Reply
 87. Anonym oktober 23, 2009 at 2:23 e m

  som stor bloggare så är du inte särskillt uppdaterad 😉 tyra ser inte ur sådär idag

  Reply
 88. Anonym oktober 23, 2009 at 2:27 e m

  Saken är att Victoria är sjukligt smal, det år såna ”förebilder” som henne som gör att unga tjejer idag får anorexi och ätsörningar av alla slag. Då anser jag att det är bättre att vara lite mullig och vara en förebild som inte orsakar att unga tjejer mår skit. För jag är säker på att det är dessa bilder på kändisar som gör att unga får dåligt självförtroende, vilket leder till ätstörningar. Inget som man vill uppmuntra någon till att få

  Reply
 89. Lilly oktober 23, 2009 at 2:31 e m

  Om du kollar min bild tex, jag är skit smal, och många klagar över det, typ morsan sa jämt förr att jag inte var någon förebild för syrran för att jag var så smal. Helt sjukt

  Reply
 90. Paulina oktober 23, 2009 at 2:39 e m

  håller med helt paooow! fattar inte att nån tycker att det är bättre och snyggare om man är FET? och fettet hänger och allt euw :/ det är faktist mkt hälsosammare att vara supersmal. för om man verkligen behöver gå upp i vikt så går det mycket lättare och om man är fet kan man få fettma och massa sjukdomar. dom flesta som säger till smala tjejer att dom är fula och allt. är bara SÅÅÅ avundsjuka för dom orkar inte gå ner i vikt själva och mår bättre av att se folk som är lika feta som dom istället. jag tycker tyra är as bra men jag skulle verkligen inte vilja ha sån kropp hon har på bilden. aaah alla tycker väl olika? 😉 men jag håller med dig! XOXO

  Reply
 91. Isabel oktober 23, 2009 at 2:41 e m

  Så det är min blogg du snackar nu om va?! 🙁

  Reply
 92. magget oktober 23, 2009 at 2:43 e m

  victoria är äcklig -.-

  Reply
 93. Paulina oktober 23, 2009 at 2:43 e m

  paulina förresten så tkr jag du är sjukt smaart :)!

  Reply
 94. Bella oktober 23, 2009 at 2:46 e m

  Bra skrivet! Kunde inte sagt det bättre själv 🙂

  Reply
 95. Anonym oktober 23, 2009 at 2:50 e m

  Det handlar ju inte om att vara smal och söt och tjock och ful, utan det handlar om vad man e för person. hon där dära runda tjejen med bloggen som alla skriver att hon är söt på, kanske är söt som person och gullig och snäll och så?! medan dessie skriver massa saker att hon e så snygg och allt så folk blir retade på det. då ser man inte henne som söt eftersom hon förstör det med allt provecerande? visst hon ser bra ut, men så tycker jag :p

  Reply
 96. Linn oktober 23, 2009 at 2:55 e m

  Man ska få vara som man vill.. mullig, fet, smal eller pinnsmal.. Det kvittar, så länge man trivs med sig själv =)

  Reply
 97. Think about it. oktober 23, 2009 at 2:59 e m

  Det du inte verkar förstå är hur allvarligt anorexia är. Inte nog med att man kan dö av det, det förstör dessutom ens psyke totalt, ger en sjukt mycket ångest och neuroser. Och det här smalhetsidealet leder ju tyvärr tjejer in i den ångestfyllda helvetes-sjukdomen som det är sjukt svårt att ta sig ur.

  Reply
 98. Anonym oktober 23, 2009 at 3:01 e m

  jaha så hon ska inte få komplimanger för att hon är lite rund?

  Reply
 99. Ellie oktober 23, 2009 at 3:16 e m

  Grejen är att folk vill se ut som t.ex. Victoria och många får ätstörningar p.g.a detta och det är inte bra att vara för smal, man kan dö av undernäring. Men du verkar inte förstå det. Klart alla ska få se ut som dem vill men inte till den gräns att det är farligt.
  Sen säger jag inte att folk ska vara smällfeta för det är också fult och skadligt.

  Reply
 100. johanna oktober 23, 2009 at 3:16 e m

  Jag tror faktiskt att folk antar att det är mer okej att trycka ner en smal person än en tjock. För de tjocka blir ju ledsna då och smala har inga sådana känslor.
  Det har jag själv fått höra när folk trycker ner mig för att jag är för smal.
  Men de är ju bara avundsjuka.

  Och Posh är verkligen snyggare än Tyra !

  Reply
 101. isabell oktober 23, 2009 at 3:18 e m

  Haha, det är rätt kul att du skriver: ”VI kändisar”.

  Girl, you ain’t no celebrity!

  Reply
 102. Moa oktober 23, 2009 at 3:22 e m

  Kan inte säga att jag håller med helt och hållet,
  det jag inte håller med om är att man ska vara ”pinnsmal” för jag vet att det kan gå överstyr, har vänner som har bulemi och anorexia. Men håller med om att det är finare att vara normalsmal om man ska säga så. För varför skulle tjocka vara förebilder? Riktigt dåliga förebilder, för tjocka dör massamassa år innan smala, p.g.a fettma som orsakar hjärtokälsjukdommar osv. Kan inte heller säga att pinnsamala är förebilder, men det är kanske inte lätt att hålla sig i mitten? Så folk får väl ha sina egna åsikter, men håll det till en viss gräns.
  Enligt mig.

  Like your blog btw ;>

  Reply
 103. Ronja ♥ oktober 23, 2009 at 3:23 e m

  Jag är så jävla trött på att alla alltid ska påpeka om man är smal eller tjock. Det är inget man kan rå för, iallafall inte för alla. Vissa är smala, vissa föds smala. Och när det gäller dom som är tjocka så kan det bero på att dom äter sig tjocka, men det är inte heller nånting dom kan rå för? Snälla människor tänk hur ni själva ser ut.

  Reply
 104. mathilda oktober 23, 2009 at 3:34 e m

  är du dum elle? tycker du Tyra banks är tjock?! men bestämmer fan själv hur man vill se ut, och folk ser fan ner på folk som är större och har former med så snacka inte massa skit! Och sluta kalla folk feta!!! Har du inge samvete eller?

  Reply
 105. bella oktober 23, 2009 at 3:34 e m

  oj ja där såg hon lite fläskig ut måste jag säga

  Reply
 106. Marre oktober 23, 2009 at 3:43 e m

  Okej, för det första det är livsfarligt att vara så där smal just därför publicerar media det så mycket, just nu när Vic är så smal. Medans Tyras vikt är normal vid hennes ålder, nu när hon inte behöver hålla vikten för att vara modell och kunna leva livet och äta vad hon vill. Jag skiter i vikt, det är någonting som tar för mycket plats i media nu för tiden ”Hon är för tjock, hon är för smal blablabla”

  Reply
 107. Johanna oktober 23, 2009 at 3:44 e m

  Tycker folk kan få se ut hur dom vill för att va bra förebilder!
  Föresten har du lyssnat på denna artist låtar?
  http://www.myspace.com/hanimusicnet
  han e från sverige/stockholm as braaaa

  Reply
 108. m.i oktober 23, 2009 at 3:47 e m

  För att ingen tycker att det ÄR just snyggt att vara tjock, mullig etc ( dvs de tycker att det är snyggt att vara smal). Och hur stora är då oddsen att någon ska bli lockad av att bli fet då de ser en fet människa i TV? Och hur ofta framställs tjocka tjejer som it-girls? Hur ofta är de absolut hetaste tjocka?
  Nej just det, chanserna är större att vi ska bli lockade utav ”smalhet”. Många tjejer som inte är just så smala mår då dåligt över det, då kan dem inte bli ”bäst”, vara ”heta”.

  Problemet är att de flesta modeller( som visar hur kläder SKA se ut på kroppen) och it-girls är farligt smala, och ingen vill att tjejer ska sträva efter det idealet.
  Det är enkelt att vara fet. De flesta superduper smala(kändisar då för det mesta) (detsamma gäller typ supersnygga superstora bröst och andra ”wanted” kroppsdelar) kropparna däremot har antagligen utsatts för någon riktigt farlig diet eller plastikoperation.

  Det är inte hälsosamt att vara fet, inte anorektisk heller, men då dagens ideal pushar smala kroppar så är ”risken” större att man skall gå och svälta sig när man ser riktigt smala kändisar än att man ska gå och bli supertjock då man ser någon tjock.

  Och javisst, smalt är finare än tjockt.

  Reply
 109. fia oktober 23, 2009 at 3:47 e m

  alltid detta jävla moralsnack. Tjockisar är fula, vandrande skelett med plasttuttar är lika fula. så, överrens?

  Reply
 110. m.i oktober 23, 2009 at 3:50 e m

  Dessutom så ÄR Victoria’s kropp ”farligare” än Tyras.
  Tyra är rätt så mullig, men kolla magen liksom, och armarna är inte så farliga heller,tror även att hon har naturligt stora lår, hade det även då hon var ganska så smal.
  Victoria däremot… Benen sticker ut åt alla håll, och hon såg INTE ut sådär förut= det är inte hennes ”natur” riktigt.

  Reply
 111. teddy oktober 23, 2009 at 3:51 e m

  Du lilla jänta kan inte sitta och skriva sådan inägg där du tar upp en seriös och otroligt påfrästande sjukdom som ätstörning.
  En äs handlar så mycket mer än ett kroppsideal.
  Människor som är sjuka och lider av denna dödliga sjukdom har dessa sjuka idoler som tex Posh som förebilder. De börjar att banta – till en början väldigt hälsosamt för att i slutändan – om sjukdomen har tagit grepp om de – få en ätstörning och bli väldigt dåliga.

  Jag tycker inte att en ung tjej som knappast har en hum om denna sjukdom ska lägga ner tid och text på att försvara idealen.
  Samma sak är det med överviktiga människor. Det är inte bara att banta förstår du. Det ligger så mycket mer bakom det hela.

  Reply
 112. gina oktober 23, 2009 at 3:54 e m

  med tanke på att man SKA vara smal så svälter sig tjejer och dör i anorexi. Där har du anledningen till att de kanske inte ville ha med Posh i idol

  Reply
 113. anna oktober 23, 2009 at 4:06 e m

  bara man själv mår bra det är ju det viktigaste =) och strunta i vad alla andra tycker

  Reply
 114. eme. oktober 23, 2009 at 4:07 e m

  jag tkr bilden på tyra ser fejkad ut..?

  Reply
 115. Anonym oktober 23, 2009 at 4:11 e m

  Det är varken bra att vara så smal som posh är eller smällfet.

  Men som du kanske inte förstår så är det för att det nu för tiden är ett ideal att vara så smal som möjligt. Och det leder till aneroxia bland massa unga tjejer. Jag menar om det är en smal tjej i tidningen önskar man att man var lika smal, och då kanske man slutar äta osv. Och det är hemskt, dom i media är faktiskt förebilder. Och dom brukar inte ha smällfeta tjejer i tidningarna ( de vanliga modetidningarna man läser ) dom har väll börjat med plusmodeller nu men ja, det är inget som får unga tjejer att förstöra sig själva med att äta pizza varje dag..

  Visst, smalt är fint. Men kolla på posh, hon ser bara sjuk ut, hennes ben sticker ut på flera ställen och det finns faktiskt andra bilder där hon ser så mycket smalare ut. Och tyvärr är det så att just unga tjejer gör allt för att bli smala. Det är sjukt, det är lika ohälsosamt att sluta äta som att äta för mycket.

  Det är unga tjejer som läser era bloggar, och när dom läser att ni skriver att snyggt är smalt så är de säkert många som tar åt sig.

  Naturligt är finast. Det är så mycket finare att ha en kropp som ser sund ut än en kropp som är full med kalorier eller fullt med utstickande ben.. Istället för att skriva som om att man aningen är SMÄLLFET annars är man SMAL ( vilket är fint ) borde ni skriva mer om de naturliga och sunda kropparna, tänk på de som läser era bloggar, flickor i 10 årsåldern och uppåt. Ska ni fortsätta skriva om vikt som är väldigt svårt att snacka om när man är liten för att man hatarsin kropp borde ni åtminstånde ha en åldersgräns på bloggarna, jag menar materialen om era dietar osv är knappast något en 12 årig flicka som börjar få kurvor i kroppen borde läsa

  Min åsikt, du hade din..

  Reply
 116. biAtch oktober 23, 2009 at 4:12 e m

  omg, den där bilden på tyra e skiiiiiiit gammal hon har gått ner jättemycket nu fett efterbliven du e snacka int shit om tyra hon gillar alla, man kan va svart vit smal tjock she´ll still think ur beatiful jag skulle aldrig kunna de för jg hatra dej din howe! asso fuck u inget liv snackar om vikt o skit hora alltså du e såå fucking ful and i hate u gosh howe

  Reply
 117. ellen oktober 23, 2009 at 4:17 e m

  Det en del inte verkar fatta är att det faktiskt ett mellanting mellan att vara smällfet och sjukligt smal.
  Finast är ju att ligga på mitten ungefär!

  Reply
 118. sanna :) oktober 23, 2009 at 4:17 e m

  Sålänge man är HÄLSOSAM, så är det bra !
  Är man FÖR smal eller FÖR tjock, så kan det bli fel.
  Du säger att Posh är sig själv och blablabla, men det vet väl inte du ?
  Hon kanske har extrema ätstörningar ( vilket jag tror att hon har ) och om man har det så trivs man inte med sig själv, för att man viilll bli smalare och smalare.
  Och, jo. Är man en offentlig person får man se upp med vad man gör.
  Man väljer att bli känd, och sen finns det ingen väg tillbaka.
  Och alla bestämmer själva.
  MEN.
  Alla tar INTE rätt beslut.
  När man lider av fetma eller anorexia, då är det dags att förändra sig !
  Och vill man vara anorektiskt smal eller ha fetma , så borde man söka hjälp.
  Du behöver inte bli ” tjock ” för att bli ”normal.
  Är du smal och ska gå upp i vikt kan du med hjälp och fokusering stanna med att vara smal, men HÄLSOSAMT smal.
  Samma sak för de som lider med fetma.
  Och se till att inte bara du förändrar dig utan titta dig omkring och se vilka människor du lever med.
  Kanske har dom ett dåligt inflytande på dej ?

  Tack åh hej leverpastej.

  Reply
 119. Lee oktober 23, 2009 at 4:29 e m

  Håller med dig för det mesta.. Att vara överviktig är lika dålig för hälsan som att vara underviktigt..
  Och att vara smal är helt enkelt snyggare 😉 xD

  Reply
 120. Sanna oktober 23, 2009 at 4:31 e m

  Du vill att dina läsare ska ha ett bra motivering varför dom inte tycker det är fint med extremt smala människor. Kanske borde du skriva en motivering till varför just du tycker det?
  Nej, kom inte och kör med att det är snyggt. Det är helt okej om du tycker det men det är ingen riktig motivering. Tala om varför det är som är så otroligt bra med att vara extremt smal.
  Ens hälsa mår inte bra vare sig man är extremt smal eller otroligt fet.
  Om du får till en bra motivering för din åsikt så ska du se att folk ger dig en respons med varför dom föredrar tjejer med kurvor.
  Jag förstår inte all denna uppståndelse. Det är klart alla tycker olika och måste få ha sin åsikt. Dock förstår jag inte det svåra med att acceptera att andra kanske tycker annorlunda än en själv(?).

  Ha en bra dag.

  Reply
 121. olivia oktober 23, 2009 at 4:38 e m

  jag håller med dig paow!

  Reply
 122. Angela oktober 23, 2009 at 4:38 e m

  Paulina, hade du dykt upp på dina lektioner, på en enda biologilektion så hade du haft ett jävlaste hum om vad kroppen behöver. Jag håller med, smal är as snyggt! Men det finns inga sunda genvägar till Victorias kropp, det är självsvält. Hon är undernärd. Vem var Victoria innan hon blev size 0? En brud med ful klädstil, hon är känd för sin smalhet, klart unga människor tror att det är vägen till framgång i många fall. Du kan sitta och prata om att människor är dumma för att dom inte fattar. Skillnaden är att Tyra har aldrig bantat för ett modelljobb, visst hon har trimmat sig med hon var den ”kurvigaste” i hela Victoria Secret och var stolt över det! Hon har en talkshow som riktar sig till unga tjejer. Victoria? Hon är känd för sina extrema dieter och att hon svälter sig när hon mår dålig- DÄR ÄR SKILLNADEN.
  Jag tycker du är grym, men när du snackar om skit du inte vet något om och om hur man mår när man inte ser ut som Victoria naturligt och gör att för att bli det så håll käft. Jag har varit där och du fattar inte hur mkt stryk psyket får.
  Du kan fan ingenting om livet utanför dig bloggbubbla.
  Varsågod, en motivering. Det handlar om insidan hos den självsvälte inte om hur snygg hon är på utsidan. No pain, no gain
  .

  -Bloggbubbla? Vad nhar du för källa till ditt uttalande? Du tror på skvallerpressen och tror det är verkligheten… Så trist.

  Reply
 123. Anna oktober 23, 2009 at 4:43 e m

  TYRA ÄR INTE TJOCK

  Reply
 124. Josefina K oktober 23, 2009 at 4:43 e m

  Jag tycker inte att man är en sämre människa pga vad man väger. Det hör man ju bara hur idiotiskt det låter att resonera så. Däremot ser jag hellre på en jättefet människa, än en pinnsmal där alla ben i kroppen sticker ut. Sedan tycker jag INTE att det ser stilrent ut att vara sådär pinnsmal. Jag menar, de bantar ju sig till det, inte är det nåt ”nej men jag har väldigt bra förbränning”. Kroppen är inte byggd sådär.

  Visst, folk kan vara smala, helt klart! Jag tycker det är lika hemskt att gå till en naturligt smal människa och ba, MEN FY FAN VAD SMAL DU ÄR! fan va äckligt det ser ut! Som att säga till en tjock människa att dom är feta och äckliga. Men när det börjar se ut som att man ska gå sönder och falla ihop, då är det ju något som är fel. Och jag fattar inte? Är livet kul om man hela tiden ska tänka på vad man äter, hur mycket, när.. Man lever bara en gång och va fan, njut lite under tiden! Inte det att jag säger att man ska äta hur mycket som helst, det är inte bra det heller. Men om man äter normalt och tränar, och unnar sig något på helgerna tex, behöver man inte vara så orolig. Men men. Var stolta över era kroppar, oavsett size!

  Reply
 125. elin linnea oktober 23, 2009 at 4:49 e m

  En sak med naturligt smala som du, men kolla Posh nu och för några år sen. Anledningen till att hon är en dålig förebild är att det är direkt skadligt att banta ner sig som hon gjort, man förstör kroppen och dess organ.

  Reply
 126. sofia oktober 23, 2009 at 5:08 e m

  håller med, viktoria är supersnygg. att vara smal är snyggt tycker jag och skäms itne över det. dessutom är det hälsosammare att vara smal än tjock, så varför sträva efter något annat? =)

  Reply
 127. dd oktober 23, 2009 at 5:29 e m

  att du gemför dig som lika stor kändiks som posh är pinsammt

  Reply
 128. Anonym oktober 23, 2009 at 5:35 e m

  så jävla jobbig du är nu !
  du ska alltid jämföra med dom feta, varför kan man bara inte vara normal då, alltid är det tjock eller jätte smal ! finns det inget mellan eller ?

  Reply
 129. Rozi oktober 23, 2009 at 5:51 e m

  Ja okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej… Tyra var ju inte bara rena fatsoe där..ueeww..

  Reply
 130. Ellen oktober 23, 2009 at 5:53 e m

  Asså, tyras ansikte är inklippt, det borde vem som helst kunna se? Men tyra är lite småfet iallafall…

  Reply
 131. Anonym oktober 23, 2009 at 5:57 e m

  Tyra är inte tjock. Victoria är as snygg och ha fin kropp hon med. båda har kroppar som passar dom. Tyra är en bra förebild för hon också vill vara det och når ut till så många tjejer om det.
  Och endel människor är för smala bara och jag tycker själv jag är för smal, och endel är fula

  Reply
 132. Stina oktober 23, 2009 at 5:58 e m

  Spelar väl inte så jättestor roll ifal man är tjock eller smal som spelar den stora rollen i det här. Det är ju hur man lägger fram sig själv som person och det är det som skiljer Tyra och Posh åt så fruktansvärt mycket. Posh förespråkar inte direkt att man ska äta sunt, trivas med dig själv och att man är fin oavsett hur man ser ut och att alla duger! Det gör därimot Tyra.

  Och idioterna som skriver: Det är hälsosammare att vara smal. Ja, klart det är det, men vafan, tycker ni att Paow snackar om att bara vara ”smal”? Nej, hon snackar om att vara sjukligt smal, anorektisk och att ja, rent ut sagt själva sig själv och misshandla sin kropp. Det är fan inte hälsosamt någonstans. Finns något som kallas mittimellan…
  Men hellre lite kärlekshandtag på höfterna än att vara ett okvinnligt benrangel utan några former.

  Reply
 133. Stina oktober 23, 2009 at 6:00 e m

  Spelar väl inte så jättestor roll ifal man är tjock eller smal som spelar den stora rollen i det här. Det är ju hur man lägger fram sig själv som person och det är det som skiljer Tyra och Posh åt så fruktansvärt mycket. Posh förespråkar inte direkt att man ska äta sunt, trivas med dig själv och att man är fin oavsett hur man ser ut och att alla duger! Det gör därimot Tyra.

  Och idioterna som skriver: Det är hälsosammare att vara smal. Ja, klart det är det, men vafan, tycker ni att Paow snackar om att bara vara ”smal”? Nej, hon snackar om att vara sjukligt smal, anorektisk och att ja, rent ut sagt själva sig själv och misshandla sin kropp. Det är fan inte hälsosamt någonstans. Finns något som kallas mittimellan…
  Men hellre lite kärlekshandtag på höfterna än att vara ett okvinnligt benrangel utan några former…

  Reply
 134. Anonym oktober 23, 2009 at 6:10 e m

  Du vet att människor som är för smala har större risk att dö än folk med fetma?

  Reply
 135. Hannah oktober 23, 2009 at 6:18 e m

  Asså du är fan sjuk i huvet!!
  Killar gillar tjejer som är normala inet några j*vla pinnar idiot!!
  DIN FUUULA ANOREXIA H*RA!!

  GET A LIFE!

  -Naaaw… Hehehehe. Du, jag klarar mig nog på den fronten. Gör du?

  Reply
 136. amanda oktober 23, 2009 at 6:19 e m

  Alltså, är det bara fett som existerar för dig Paow? förut gillade jag dig och din blogg men var och varannat inlägg handlar om att tjockisar är bortskämda,egoister,fel, osv och ändå säger du att ’låt människor bestämma sj wtf?”. Det går inte ihop för fem öre Paow :/ Låt smala vara smala och feta vara feta och mellan vara mellan.

  Reply
 137. Anonym oktober 23, 2009 at 6:37 e m

  Men ge upp för fan, ingen bryr sig längre. Vi vet att du är smal, vi vet att du vill att alla ska tro att du har ätstörningar (av någon konstig anledning). IT’S GETTING OLD.

  Reply
 138. meja oktober 23, 2009 at 7:08 e m

  VARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR KAN INTE ALLA STRÄVA EFTER ATT SE NORMALA UT DÅ??? MÅSTE MAN VARA ÄCKLIGT SMAL ELR FET? alltså seriöst, du vill vara äldre än vad du e lilla gumman, väx upp:/

  Reply
 139. Johanna oktober 23, 2009 at 7:08 e m

  Trött på tjaffs om ideal och att man borde vara smal för det ser mer friskt ut. Själv tycker jag att man är snyggare mär man är lite större än när man är lite mindre.
  Dem flesta smala ser så gamla ut och beniga som man kan fråga när dem åt senast. Visst det är inte bra att ha för mkt kilon på sig heller men jag tycker det är bättre att vara några kilon mer än några kilon mindre. Fylligare brudar är snuggare.

  Reply
 140. syl oktober 23, 2009 at 7:37 e m

  visst det är finare att vara smal än tjock jag håller med. men när man kollar på Tyra tänker man ändå vad söt hon e och hon är ändå inte sådär jätte överviktig. man kan kolla på henne och tycka tat hon e söt.

  men Victoria? när jag kollar på den bilden och ser massa ben så äcklas jag :O fyvad äcklig och benig och då hade jag nog ändå valt allt vara lite tjock än att ha den där beniga kroppen för man får rysningar av att se bilden .. bläää

  Reply
 141. Linn oktober 23, 2009 at 7:39 e m

  Svält dig själv tills du dör då, om det är det du vill. Man får välja själv.

  -Jaha? Så det tycker du? Varför skulle jag göra det? För att jag sa att jag tyckte smala var snygga? Är du dum på något sätt…?

  Reply
 142. Emma oktober 23, 2009 at 7:45 e m

  Problemet med smala förebilder är just ätstörningar, spelar ingen roll om människan har det eller ej. Men det uppmuntrar många att träva efter något som kan vara svårt/omöjligt att uppnå. Och som ofta leder till anorexi/bulimi som är dödliga sjukdomar. Många pratar om ; ”Jag måste banta, jag måste äta mindre, jag måste träna, jag måste, måste, måste ” osv.
  Det är inte hälsosamt att vara varken sjukligt smal eller tjock. Skillnaden är att det knappast är lika många som ser en ”fet” människa som en förebild. Sällan heller att den människan skulle förespråka det och säga ”jag måste gå upp i vikt, eller jag måste äta godis, chips osv” Det är en jäkla stor skillnad.
  Och visst vissa tycker det är snyggt att se ut som Posh, MEN hon är sjukligt smal och ju fler det finns som hon, desto fler kommer tycka att det är normalt. Det är problemet.

  Reply
 143. anonym. oktober 23, 2009 at 7:49 e m

  Du säger att man inte ska klanka ner på de smala, men de tjocka då? För dem kan man som du säger inte säga någonting alls till, men det kan man till smala. Tror du verkligen det är så? Tjocka människor blir retade lika mycket som smala. Samhällsidealet är att ha en snygg smal anoretiker kropp (finns det ens en sånn?). Det är bättre att höra ”oj vad smal du är, gått ner några kilon?” än följande ”f*n vad tjock du har blivit då, gått upp lite?” ser du skillnaden? Sedan ni som säger saker som ”Tyra är en snäll människa och vill hjälpa unga tjejer, hon är en förebild. Men Vicktoria är äcklig och elak hon förstör för alla andra” hur tänker ni då? Visst vikten påverkar en som person, men hur vet vi att Vicktoria är sådann som det har förutspåtts? Det är accepterat att vara smal inte tjock. Men folk har insett att size zero är dödligt, därför riskerar hon sin plats i idol. Det handlar inte om smala människor på det sättet som du har tolkat det. Vicktoria har haft äs och har det antagligen fortfarande, hon är deprimerad och ser ut som ett skellet. Hon är inte NATURLIGT smal som hon är. Det hon utrsålar är inte självförtroende, det är osäkerhet och rädsla en liten flicka som inte vet vad hon ska göra. Hon har inte valt att vara en förebild, men kändisar blir det per automatik. Sedan tror jag inte att någon kändis vill att ens fans ska svälta sig själv till döds för att se ut som dem. Och äs hos människor speciellt tjejer utlöses inte bara av kändisar. De blir påverkade av idealet men det finns andra faktorer som hör till i denna fråga. Ätstörningar är så mycket mer än bara vikt, det ligger i psyket men man tar ut det över kroppen. Du är naturligt smal, men kommer inte alltid se ut som du gör nu. Man lever bara en gång, varför spendera det till att inte äta, sura och sitta ensam hemma utan någon att prata med, inget liv, ingen familj och inga vänner. Jag förstår vad det är du vill säga och det du skriver håller jag med om. Men verkligheten är inte densamma. Sedan att folk skriver elaka kommentarer till Dessie såsom att hon är ful osv medan de inte gör det till den andra tjejen har nog inte med avundsjuka att göra. För är det inte så i Sverige? Varje gång någon säger saker som ”vad ful du är” osv, då är man avundsjuk? Det skriker jante över det hela. Kom igen du får säga att tjocka människor är fula, men när någon säger negativa saker om smala då är det avundsjuka och elakt? Tyra är inte smällfet, hon ser ut som de flesta kvinnor i hennes ålder gör, inget fel med det, Vicktoria är inte sådär smal, hon mår inte bra därför anses hon inte vara en bra förebild. Föresten tog du den mest osmickrande bild på Tyra. Snälla titta på bilderna, granska dem, ser du det inte? Ena bilden utrsålar glädje, självförtroende och lycka den andra motsatsen. Du säger att sjukligt smala är bättre än feta, jag säger inget av dessa två är bra. Men då borde du inte ha jämfört Tyra med Posh. För Tyra är inte smällfet, du vet inte vad smällfet är. En sista sak bara, hur kan du säga att man aldrig klankar ner på tjocka? Varje gång man ser en tjockis, lite rundare det spelar ingen roll om det handlar om en storlek eller fem, vi tittar på dem och undrar varför de ser ut sådär. Tjocka människor får hör saker som fetto,gris osv kändisar som gått upp från 40kg till 50kg och är 170 anses mulliga, tidningarna har stora rubriker och zommar in bilderna så läsarna blir fler. När man klankar ner på smala, då blir smala arga för att de trodde att smalt var bra, och tjockt fel

  Reply
 144. Anonym oktober 23, 2009 at 8:41 e m

  Jag måste bara säga att jag älskar Victoria Beckham.
  Hon är så otrolig som person! Många tror att hon är bitchig osv men hon är jätte trevlig, skrattar och älskar barn! Någon att se upp till, spela roll hur hon ser ut ?
  Även fast, enligt mig och många andra så är hon bland de snyggaste i världen!

  Reply
 145. en ilsken läsare oktober 23, 2009 at 8:43 e m

  vafan, ingen är sämre eller bättre!! det spelar inte heller någon roll om man är fet. sen tyra banks är inte fet hon är normal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 146. GANJAMATTE oktober 23, 2009 at 8:56 e m

  du har inte tänkt på att du själv förmodligen har fått dessa tankar om att svälta dig själv från ideal som kändisar redan har skapat? om du inte hade sett alla smala kändisar/modeller osv skulle du nog inte själv kommit på idén att det skulle vara snyggt att vara smal som en pinne.. så jag tycker inte att du ska säga att tjejer som försöker efterlikna tjejer som dig är dumma, för du har ju själv fått det någonstans ifrån och försöker själv efterlikna ett ideal.

  Reply
 147. Anonym oktober 23, 2009 at 9:04 e m

  Victoria beckham har ju inte vart smal från början, så hon har med andra ord ätstörningar och kan tuppa av när kroppen inte orkar mer. Genom att låtssas att hennes värld är perfekt och dölja problemen, tror alla unga tjejer att det är så man ska göra för att få en perfekt värld.
  Pinnsmal med fake bröst är kanske snyggt på utsidan men:
  http://listverse.files.wordpress.com/2009/03/skeleton7.jpg-tm.jpg

  Anledningen till att kändisar är så smala är för att de blir fotade vart det än går, kameror får ju en att se 10kg tjockare ut, så ja, är de inte smala ser de ut som fetton på vart och varannan skvallertidning

  Det här föredrar killar, det ser hälsosamt ut, det ser kvinnligt ut, end of story..
  http://www.makli.com/wp-content/uploads/2009/08/jessica_simpson3.jpg

  Reply
 148. jennie oktober 23, 2009 at 9:43 e m

  tycker du inte gör annat än att bara klaga och klaga och gnäller i din blogg. och om du tycker de är så farligt med konstiga kommentarer och att du STÖR dig på de.. så kankse du borde lägga ner din blogg..våga ta kritik någon gång!
  FJORTIS!!

  Reply
 149. Anonym oktober 23, 2009 at 9:45 e m

  men fuck off alla som skriver att de är äckligt och vara smal.
  om man föds smal, väger onormalt lite och inte kan hjälpa de, så är det ändå folk som kommenterar. ändå folk som frågar: ursäkta men.. har du typ anorexia eller nåt?
  brukar ni då göra lika dant till dem som är överviktiga; ursäkta men.. har du fettma?
  inser och hör ni inte att det gör lika ont och få höra vilket som? för när vet ni om man inte KAN gå upp i vikt, eller inte vill gå upp i vikt? nej inte en jävel så fuck alla som ska hålla på att trampa ner vi som råkar födas smala av naturen och bara gå och dö om ni säger en gång till : åh jäävlar va smala ben du har! till exempel då..

  Reply
 150. Anonym oktober 23, 2009 at 9:56 e m

  fuck alla feta ni ska ba hålla eran stora käft stängda mulliga också ni ba klaga balbla för mager o sånt shit , man ska va smal , och modeelller ska va SMALAAA så feta ni tror ni kommer komma långt nejjjjjjj:)

  Reply
 151. Anonym oktober 23, 2009 at 10:15 e m

  Victoria Beckham har alltid varit smal. Nu har hon bara blivit ännu smalare och det är inte för att hon är så naturlig. Hon har en ätstörning – hon äter inte pga sitt äktenskap. Hon är deprimerad och äter inte pga det. Vissa däremot äter MER när de är deprimerade, men hon gör inte det.

  -Och det har du läst i vilken skvallertidning? Eller du känner henne så du vet att det är så…?

  Reply
 152. Melina oktober 23, 2009 at 10:17 e m

  Victoria har en sjukdom Paow. Att folk inte tycker att hon inte är en bra förebild för att hon inte är sig själv, hon är sin ätstörning. Jag vet det här pga egna erfarenheter. Du har ju dock rätt i att folk har olika förebilder och att man ska ha det. Men kan du själv motivera varför Victoria är så bra? Vad ser du hos henne (bortsett från ”looken”) som du gärna skulle vilja ha?

  P.S. Grym blogg!

  Hälsningar: en som tycker att Victoria ser bra ut, men undrar om det finns ngt mer bakom all plast och de magra benen…

  KRAMAR!

  Reply
 153. Anna oktober 23, 2009 at 10:36 e m

  Grejen är att en sjukligt smal männniska är något som många tjejer vill ta efter, och det är inte häsosamt, därför vill man inte ha en sånn i rutan just för att de är inte bra om folk börjar svälta sig. En tjock människa är det väll ingen som vill ta efter så de är ingen fara att visa en tjock människa i rutan. MEn där emot så kan det peppa tjejer att vara nöjda med sig själva genom att visa folk med kurvor som tyra.

  Reply
 154. malihn oktober 23, 2009 at 11:04 e m

  Alla skriver ”poshär en sämre förebild därför att..” men en sak, de enda hon har gjort är att bli en sångerska ,bli framgångsrik på de hon älskade att göra, sen blev hon fru till david beckham. Hon sjöng och blev kär + rik. hon bad inte alla små tjejer i världen att se henne som en förebild. visst jag VET att tyrabanks gör ett bra jobb med att försöka ända & hon gör de bra Iknow! hon VILL vara en förebild!!!, vickans VET nog om hennes smala kropp och vet att de maby är för lite. Hon är en förbild. men kolla inte på vikten kolla på dem DU vill vara.
  Ni som är tjocka (på riktigt) gör något åt de!! ni kan inte sitta i soffan och tro att ni kan TÄNKA bort kilona. Ni smala (ni vet ni är smala!) träna, ät. håll vikten. sänk den inte som en ätstörning. kapischhhh?

  Reply
 155. Cupcakepie - Inte som alla andra bloggar oktober 23, 2009 at 11:18 e m

  Jag kan förklara för dig varför :

  Jag lider av ätstörning eftersom att jag var ung och dum som jämförde min kropp med andras, och genom det så började jag banta som ledde till sjukdomen och när man är sjuk i ätstörning så kan man inte stoppa den här ”demonen” som säger att man är fet, fast man inte är det. Vet du hur mycket man skadar sin kropp genom att inte äta?

  Jag har tappat hälften av mitt hår, jag kan knappt gå 2-3 trappor, har ingen ork i kroppen, man är jämt trött, magen och tarmarna slutar fungera, man har jämt ångest och inga kläder passar mig pga jag är för smal (alla ben syns!)

  Allt handlar inte om utseendet, utan det handlar om hur kroppen mår! Självklart reagerar tidningar hur hon ser ut, eftersom att det är inte hälsosamt och hon sänder fel singaler till unga tjejer som påverkas av allt! Visst är det snyggt och vara smal, men då menar man att man ska träna och äta sunt, för då mår kroppen bra och dödsfall minskar!!!!

  Du är bara 16 år, så du har inte riktigt förstått dig på sjukdomen. Paow, du måste skaffa hjälp för du har inte insett själv att du är sjuk. Jag reagerar pga jag vill inte att unga eller vuxna tjejer ska hamna i helvetet. Det är lättare att hamna i sjukdomen än att komma ur det, det tar flera år innan du kan säga att du är helt frisk, ibland får man återfall och hamnar i helvetet igen, och därför tycker många att det är bättre om man visar kvinnor som har kurvor än att visa smala tjejer för att det ger fel singaler och vill att världen ska må bra!

  -Jag äter regelbundet, men ganska medvetet och nyttigt. Jag är rädd för att gå upp i vikt, men jag jagar inga kilon för att tappa vikt, det behöver jag inte. Jag förstår vad du skriver och lider med dig och andra som drabbats av det du kallar ”demonen”, men jag tycker fortfarande som jag gör. Tack för din kommentar som jag läste med stort intresse.

  Reply
 156. Maria (Mamma till en 13 åring) oktober 23, 2009 at 11:31 e m

  du har själv inte motiverat något speciellt..du är en liten skit som inte vet något

  -Fniss. Dubbelfniss.

  Reply
 157. julia oktober 23, 2009 at 11:31 e m

  du har själv inte motiverat något speciellt..du är en liten skit som inte vet något

  -Och jag älskar dig med, din lilla skit! 😉

  Reply
 158. frida oktober 23, 2009 at 11:55 e m

  man kan ha anlag till att vara tjock och man kan ha anlag till att vara smal, de kan man inte rå för. men sen finns de folk som svälter sig för att de är så mycket i media om HUR en kvinnas kropp ska se ut. du säger att det är de personer som försöker efterlikna en kändis som är dumma, ja de kanske kan låta så.. men snälla tänk efter en tjej som är runt 12 som inte har börjat få sina former ännu och har kvar lite av de där hullet som de flesta har haft när de var små, kollar på tv på t.ex topp modell när modellerna är så smala och man är ”överviktig” om man har kurver, så klart tjejen börjar titta på sig själv i spegeln och bli missnöjd med vad hon ser, och sedan när hon kommer in i puberteten så tar det år för kroppen innan den har utecklats helt och ett tag kan de se ut som man kommer bli riktigt tjock och tvärtom. Och vissa blir påverkade negativt (de flesta) av de som de ser på tv och de gör allt för att vilja ha ”den perfekta kroppen” en modell kropp, och de blir en sjukdom. Du kanske inte förstår varför man har ”valt” att bli tjock men de personer har antagligen inte mått så jävla bra så de tröstar sig i maten, man tröstar ju sig på olika sätt. OCH de är precis lika svårt att gå ner i vikt när man har den sjukdomen av att äta som att gå upp i vikt när man är anorektiker. BLIR FETT IRRITERAD PÅ DIG FÖR du fattar inte vad ”vi” läsare säger! Tror de flesta menar att folk påverkas av andra, som du har skrivit i ett inlägg ”ja vill bli mogen, ja funderar på att färga håret brunt blablabla” när alla har komenterat att du ser ut som en riktig fjortis i blont och skulle vara mognare om du inte var vän med dessi. DU PÅVERKAS OCKSÅ! men av dina läsare. Asså jja vet att du är skit rädd av dig i verkligheten skulle någon gå fram till dig och säga allt va dom tyckte om dig skulle du bara stå tyst! och de värsta av allt, du försvarar dig när folk komenterar LÅT dom ha sina åskikter precis som du, du blir ju sur när man säger som man tycker. OCH NEJ JA E VERKLIGEN INTE AVENSJUK JA ÄLSKAR MIN KROPP OCH JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV OCH JA VARFÖR ÄR JAG INNE PÅ DIN BLOGG DÅDA? FÖR DU ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA PATETISK SÅ MAN DÖR TYCKER BARA DE E SÅ KUL ATT LÄSA VAD DU SKRIVER IBLAND LÅTER DU VETTIG MEN OFTAST INTE TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT

  -Du är gullig som försöker förklara för mig. Jag kommenterar kommentarer och det tror jag de flesta som läser gillar. Självklart får du tycka som du vill, men förstå att jag uttrycker mina tankar i min blogg.

  Reply
 159. Anonym oktober 24, 2009 at 2:47 f m

  vill du att jag ska ha en vettig förklaring? okej.. nog kan hon vara en bra förebild för flickor men försår du inte att det är inte hälsosamt för kroppen att vara för smal? hur många ska måste dö i ätstörningar innan folk börjar fatta vad fan det handlar om?
  det är FARLIGT!! vad är det som är så svårt att förstå med de?

  Reply
 160. jag oktober 24, 2009 at 2:48 f m

  vill du att jag ska ha en vettig förklaring? okej.. nog kan hon vara en bra förebild för flickor men försår du inte att det är inte hälsosamt för kroppen att vara för smal? hur många ska måste dö i ätstörningar innan folk börjar fatta vad fan det handlar om?
  det är FARLIGT!! vad är det som är så svårt att förstå med de?

  Reply
 161. Anonym oktober 24, 2009 at 3:22 f m

  Okej, och vad gör Victoria till en bra förebild?
  Är det pga att hon är smart? Snygg? Ökar folks självförtroende? Arrangerar sig i viktiga frågor? Hjälper folk? Dejtar en rik man? Sjungit i en popgrupp?

  Vad gör egentligen henne till en bra person att ta efter?

  Reply
 162. Candy oktober 24, 2009 at 4:12 f m

  usch vad fet tyra banks är :/

  Reply
 163. Anonym oktober 24, 2009 at 7:10 f m

  men hon har ju ätstörningar…

  Reply
 164. tess oktober 24, 2009 at 8:12 f m

  Du OCH folk i övrigt bryr sig för mycket om vikten.

  Varför rör det dig om vem som är tjock och vem som är smal?
  Det är pga av dig och kisse som små fjortisar hets bantar (”vill vara som alla andraaa”), sen får vi in dem tjejerna på psyk.

  desto mer man bantar/inte äter/eller äter överdrivet sunt/går på nån drink diet – så dör organen sakta i kroppen, eller åldras i förtid. det är bra å veta det 😉 för det däremot-handlar om ditt liv.

  Den dagen du växer upp och inser att allt det spelar ingen roll för ska du behålla vänner handlar det om HUR DU ÄR, ska du ha en man senare i livet så handlar det om HUR DU ÄR, ska du ha ett jobb så handlar det om HUR DU ÄR.

  inte vilka siffror vågen visar.

  ps. om viktoria b är en bra förebild, så säger det ganska mkt om dig själv 🙂

  Reply
 165. Olivia oktober 24, 2009 at 9:23 f m

  Jag håller med om att det är snyggast att vara smal MEN Victoria är smal för att hon har ätstörningar! Vill du hellre vara anorexiasmal än smal men vältränad?

  Reply
 166. M oktober 24, 2009 at 9:51 f m

  alltså jag e ledsen. men dessie är ful, det är nog därför folk skriver det till henne..
  varför säger alla hellre smal än smälfett.. HELLRE NORMALVIKT kanske? eller. måste man välja mellan anorexiapinne och galna proffesorn tjock?
  Och det klart kändisar är förebilder för yngre. det är ju kändisar som GÖR media.. det är inte medias fel att det är ”inne” att ha anorexia.. det är ju kändisarnas fel som syns i media.. Jag tycker inte victoria beckham är en bra förebild just för att hon är så smal! det visar ju att hon inte har någon kärlek till sig själv, hon mår psykiskt dåligt och är en ostabil person. annars hade hon haft en normalvikt.. ellerhur?? som hon tex hade för några år sen.. det märks ju att hon inte mår bra i dagens läge!

  Reply
 167. Malin - RocknRoll oktober 24, 2009 at 9:53 f m

  ni s.k kändisar blir automatiskt förbilder och bör föregå med gott exempel, tror inte endel förstår vad mkt skada det kan göra att säga att man tycker man själv är tjock när mane gentligen är pinnsmal, även fast ni skiter i om andra är tjocka eller smala, om du tex säger att du tycker du är tjock, då tänker folk som kan va i din strl och upp, me vad är inte jag då? Och spec när det är folk runt din ålder och yngre kan ta till sig väldigt mkt och få olika ätstörningar.. Det är ett känsligt ämne, tycker inte man borde banta när man är typ 12-13-14-15 (så länge det inte är absolut nödvandigt för hälsans skull) men ungar gör sånt för dom vill se ut tex som Posh. SÅ ni sk kändisar ska tänka er lite för

  Reply
 168. emelie oktober 24, 2009 at 11:17 f m

  Tycker inte att de är fel att hon är smal, men hon kan inte bara ha tränat sig sådär smal och ätit normalt osv. Något fel är det ju. Aneroxi eller annat. Vilket kanske inte är en förebild, vemfan vill att någon ska ha en aneroxi-tjej som förebild?

  Tyra äter, mår bra, har FORMER men är INTE tjock.

  Det handlar inte om hur smal eller tjock man är,
  utan hur ens hälsa är och hur man mår.

  Victoria kan inte må så bra, med tanke på att hon måste ha aneroxi eller liknande. Det är ju inte som att Tyra har fetma precis?! Nej, hon mår bra, äter normalt och jag tycker hon ser väldigt bra ut.

  Reply
 169. Mongo oktober 24, 2009 at 2:18 e m

  Victoria har bantat till och från under sån jävla lång tid. Går på de mest bisarra dieter ..
  Ingen bra förebild, Nej.

  Och vaddå ”stilrent” Haha.

  Reply
 170. moe oktober 24, 2009 at 2:26 e m

  alltså… är du verkligen så dum i huvudet?

  Reply
 171. chris oktober 24, 2009 at 2:34 e m

  jag tycker det är inte när tjejer/kvinnor har kurvor 🙂 det gör dom till en bättre kvinna/tjej. Jag säger inte att dom utan kurvor inte är en bra tjej/kvinna men gitarren är ju avbildad av oss.
  och alla behöver ju fett för att överleva och även om man vill träna sig smal så är det bra me kurvor. Jag tycker dom borde ha mer ”feta” modeller så alla förstår att man ska acceptera sig själv för den man är! Alla är snygga och fina på ett eller annat sätt.
  Jag är inte pinnsmal men jag är inte fet, jag har kurvor och är medel och jag är stolt över det ^^<33

  Reply
 172. mina oktober 24, 2009 at 2:39 e m

  jag håller helt med dej!
  jag har alltid varit smal och jag äter samtidigt väldigt bra och så, och så kommer det alltid folk som måste klanka ner och säga att jag är för smal! det har jag hört i hela mitt liv, så det blir inte dirrekt kul att höra det om och om igen..

  Så jag tycker att man inte behöver kommentera hur människor ser ut, Posh är smal då får hon väll vara det! det är så himla idiotiskt att alla ”måste” vara på ett speciellt sätt.

  Reply
 173. Anonym oktober 24, 2009 at 3:09 e m

  det märks hur tydligt som helst att du bara skriver för skrivandets skull. Lär dig skriva med innehåll! Med handling. Skitdrygt!

  Reply
 174. Anonym oktober 24, 2009 at 3:24 e m

  Alltså paow, jag håller 100% med dig, det är ju finare att vara smal, och alla bestämmer hur deras kropp ska se ut! Om man t.ex går till en affär med ett par kompisar som har storlek XS och man själv L är det inte skämmigt då? man vågar liksom inte köpa alla saker som kompisarna köper, man vill liksom passa in. Jag tror att alla som skriver att TJOCK(?) är bra är dumma, för det första är de bara avundsjuka på dig, de vill retas nog.. och för det andra är de själv smala så de vet inte hur de tjocka känner sig, liksom man kan skriva att man e söt fin oså men då måste man tänka på att inte kommentera andra som gör det för man gör ju det själv:P Anyway, jag har mkt på hjärtat men orkar inte skriva, älskar ditt blogg, paow sluta aldrig, vare sig vad! §§ puss hjärtat

  Reply
 175. Emilia oktober 24, 2009 at 4:30 e m

  Hej Paulina! Nu ska jag motivera varför det är fel att vara för smal istället för att vara mullig. Man kan vara smal men fortfarande äta vanlig mat och chips och godis och sånt. Bara man förbränner allt sedan. Är man lite mullig och gör allt det så går inte det stt ändra på. Det är nånting som alltid kommer att vara kvar på ens kropp. Däremot om man inte gör nånting när man äter fet mat och chips så blir man fet och får dåligare hjärta och det är inte bra! Men att vara fet är mindre hälsosamt än att vara för smal. För ju mer man tänker på hur ens kropp är och vilka komplex man har så får man sämre självkänsla. Och då börjar man spy upp sina måltider efter att man har ätit dom, man mäter sig och vääger sig varje dag för att se att man har gått ner i vikt. Man övertränar för att få ännu smalare kropp.

  Det är inte okej enligt mig. Du bryr dig ju inte att du lägger upp bilder på vad du äter och dricker till skillnad från Kissie och Dessie som måste retuschera sina bilder och göra sig själva smalare än vad dom redan är. För båda väger under femtio kilo och det är inte hälsosamt i deras ålder eller längdmässigt. Om du säger att Posh är en bra förebild så säger jag att nicole ritchies gamla dietmänniska är en bra förebild för Posh är inte en bra förebild. Jag säger inte att Tyra är en bra förebild heller men man behöver inte älska och hata. Jag hoppas att du verkligen läser den här kommentaren för om du gör det så ser jag att du bryr dig.

  Reply
 176. Stella oktober 24, 2009 at 5:27 e m

  Jo, det är finare att vara smal. Enligt mig. Jag tycker dock att man absolut ska ha höfter! Modellsmal” har aldrig gått hem hos mig, det har den tyvärr gjort hos många andra. Och problemet är ju att det är många ”unga flickor” somm vill vara precis modellsmal, och de kan göra det mesta för att bli det också. Det är ju verkligen inte nyttigt! Och dessutom tycker jag det är så otroligt onödigt att ens prata om folks vikt. Egentligen, vem bryr sig? Eller? Folk borde hur som helst inte göra det.

  Annars håller jag med dig!
  Kram

  Reply
 177. annabanna oktober 24, 2009 at 5:40 e m

  varken sjukligt fet eller sjuktligt smal är snyggt. är man naturligt väldiogtt smal, skitsnygg, är man naturligt rund, för de är så man ser ut, så äre skitsnyggt.
  Men äre fejk, typ bantning eller att man äter 24/7 då ser vem som helst oftatd galet ful ut. naturligt är snyggast.

  Reply
 178. Anonym oktober 24, 2009 at 6:11 e m

  Paow har alltid en åsikt, ahhah inte sant? 🙂 Ha en bra kväll sötnos <3

  Reply
 179. Anna oktober 24, 2009 at 6:14 e m

  Jag kan hålla med om att det är fel att neka en smal person att vara med på tv. Men jag reagera starkt på när du skriver att alla har ett val. Att man får skylla sig själv om man försöker se undernärd ut.
  Det är så att vissa faktiskt föds med en intre skörhet, som inte syns, dessa människor har lättare för att få tex borderline, hamna i deppressioner eller få ätstöringar. De kan ta åt sig alldeles för lätt.
  Visst de flesta av oss har ett val, men alla är inte starka och särskilt inte som tonåringar. Mkt krätsar till utseende och det gör det inte lättare för de med dålig självkänsla när det blir ett ideal av att vara smal, tyvärr.
  Men visst alla borde få lika mycket utrymme.
  Ha en underbar kväll!

  Reply
 180. Ilona oktober 24, 2009 at 7:44 e m

  Får man fråga varför du drar upp Amir ?.
  Han har inget med ditt inlägg att göra..
  Så länge hon mår bra av det så bör det inte störa ngn.

  Reply
 181. Anonym oktober 26, 2009 at 11:29 f m

  ehm.. ”vi kändisar”..? när ska du inse att du inte ens är en jävla B-kändis

  Reply
 182. Anonym oktober 26, 2009 at 11:30 f m

  öhm.. ”vi kändisar”..? när ska du inse att du inte ens är en B-kändis?

  -Öh? Aldrig, eller när du törs skriva ditt namn kanske?

  Reply
 183. Anonym oktober 27, 2009 at 2:24 e m

  Överdrivet smalt är lika fult som överdrivet tjockt.

  Du ser nästan överdrivet smal ut… Att vara benig är inte fint… Det får dig att se sjuk och blek ut.
  Titta på kissie t.ex. hon är fint smal.

  Reply
 184. Anonym oktober 28, 2009 at 9:09 f m

  OH GUD VA DU KLAGAR MYCKET !! HELA TIDEN !!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *