Lite svar…

linda
lindazakrisson.blogg.se
Postades 2009/10/04 kl 10:26
vad är det för kamera?
 

-En Canon EOS 1000D med 55-80 objektiv

Magica
Postades 2009/10/04 kl 12:43
Jag antar att du är ett bevis på vad som händer om man inte uppfostrar sitt barn. Uppför dig illa, slåss på fyllan, är elak och behandlar dina medmänniskor som skit…Hoppas du mognar en vacker dag.

-No shit? Jag vet inte hur dina föräldrar uppfostrar dig, och du vet inte hur mina uppfostrar mig. Jag vet en sak dock – min blogg har 10 000 gånger fler läsare än din. Det är så det blir med dålig uppfostran, fyllebråk, allmän elakhet och omognad, eller hur? För det tror du säkert på själv! Jag älskar mina läsares kommentarer, även din! Så läs vidare om mitt underbara liv!

sara
Postades 2009/10/04 kl 12:31
Man blir så jävla äcklad av dina bilder…. ähh jag vet inte ens varför jag är inne på din blogg… kanske för att få dagens skratt??

-Nej, precis, du vet inte, men det gör jag. För att du älskar att läsa om allt som händer i mitt liv och enligt vad jag kan se dyker din ip-adress upp väldigt ofta så du är väl beroende av mig! Puss!

Ur Ett Luddigt Perspektiv
urettpuckattperspektiv.webblogg.se
Postades 2009/10/04 kl 12:20
Ny text på bloggen!
” det finns en sanning bakom mina tårar.. ”
Läs gärna & kommentera!

Ur Ett Spammat Perspektiv
http://urettfuckatperspektiv.webblogg.se

-Alltså… Vad driver alla puckon att spamma bloggen med kommentarer som är fullkomligt irrelevanta (?) gång efter annan, trots att jag raderar dem? Denna intelligenta bloggare skickar spam med olika vinklingar 5-10 ggr per dag. Nu får han/hon/den/det en stund i solen. Fast ni får själva försöka lista ut den riktiga adressen…

Om ni skall göra reklam för egen blogg i en kommentar, gör det då för f*n till en kommentar!!! Då släpper jag alltid igenom dem! Hyfs! 😉

Posted in: Livsstil
Kommentarer (43)

You might also like

Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - A STAR IS BORN
 • MESTELSA! PAOW LÄS!

  paow! snälla, kolla genom min blogg & säg vad du tycker om den 🙂
  den handlar om ung kärlek , och jag tror du & många andra läsare
  skulle beröras av detta. JAg ber dig, kolla igenom & säg vad du tycker!

  http://mestelsa.blogg.se
  http://mestelsa.blogg.se

 • fia

  Så fort någon påpekar ditt beteende, så drar du upp bloggen som något jävla försvar. Yeah du har en stor blogg, men de är ju säkert till största del bara pga läsare som skrattar åt dig och ditt omogna beteende. Nu kommer du väl som försvar dra upp att ”nej ni är bara avundsjuka” osv. men det ger jag fan inte. Det jag undrar är varför du altid blandar in bloggen ? Det har väl för fan inte med hur du är att göra? Eller är det så att bloggen är det enda du är?

  Tror du inte jag skulle kunna fixa en lika stor blogg om jag bara ville och svinade som du?

 • amanda

  hur ser du att samma ipadress dyker upp ofta på din blogg? är de i komentarer eller?

 • JOHANNA

  SNälla paulina sluta sola så mycket! Ni skapar en livsfarlig trend du och dina kompisar! Du ökar chansen med 50% att få hudcancer! För varje gång din hud blir minsta röd får de en cellförändring i huden vilket tillslut leder till cancer!

  Det finns jätte bra BRUN UTAN SOL !!!!
  Solduschning håller i över 1 vecka!

  PROVA!!! //
  http://yohannanorrman.blogg.se

 • Ina

  Vem tycker ni är bäst av Paow, Dessie & Kissie?
  Jag tycker Paow (:<3

 • sara

  JAA..antagligen läser jag din blogg nästan varannan dag eftersom jag tycker att du är lite bättre än kissie i alla fall. Men ibland blir det alldeles för mycket av all ”bleka är fula” ”jag är snyggat”… Man ska väl ha respekt för alla… hoppas du förstår vad jag igentligen menar…

  -Ja, jag förstår dig, men det är ju svårt när det är sant… 😉

 • Anki

  Så för att man har en stor blogg kan man slåss och allmänt svina runt? Din dumme fan,….folk frågar dig om din uppfostran och du använder en BLOGG som försvar?! Var det ditt bästa svar?

  -Det var, hm, mitt bästa svar… I alla fall fick det dig att vakna till! Du får gärna visa var jag slagits och allmänt svinat runt och vad mina föräldrar har med det jag skriver i min blogg att göra.

 • Sarah

  Paow,du är den bästa bloggaren som finns! men du har blivit dålig på att uppdatera,kom igen visa vad du går för bruden! du är liksom den bästa av dom alla!? och juste tänkte fråga dig vart du köpte den där Lip bumper eller va det heter hihi 🙂 ? kramar

 • KurranMurran

  Dumma frågor kräver dumma svar 😉

 • Emma

  Paow är bättre än kissie och dessie!
  kul att du svarar på frågor. synd bara att du blir mer lik kissie och dessie 🙁

 • Sandra ~ Kenzalover

  Jag fattar inte hur någon kan kommentera sånt skit åt dej Paow.
  Jag gillar din blogg jättemycket, den är tusen gånger bättre är Kissies och Dessies.
  Du kan iallafall stava, och du har ett superfint utseende.
  Och hon som skrev att hon blir äcklad av dina bilder,
  hur fan kan hon bli det?
  Du är fan en av sveriges sötaste bloggare.
  Och jag tycker förresten inte att du uppför dej illa mot någon,
  eller jo, då du hade bloggbråk med Dessie, men hon behandlade ju dej exakt lika elakt då.
  Du är en jätte snäll och fin bloggare och driver en av sveriges bästa bloggar Paow 🙂
  Bry dej inte i några jävla elaka kommentarer, dom e väl bara avundsjuka.

 • hanna

  Hej skulle vara gulligt om du kunde komma med förslag om vad man kan klä ut sig på ska på maskeradfest på fredag ? kan du något bra förslag ? 🙂

  kraam

 • anna

  skulle inte du få en ny design till din blogg ? 🙂

 • Elina & Linnéa

  SE BILDER FRÅN SENASTE PLÅTNINGEN I BLOGGEN!!!

  Och du, vi ses på blogawards! :*
  http://klackarnaitaket.blogg.se

 • Karke

  haha jag fattar inte. vad är grejen med att skriva ”du är så jävla ful lalalalalal”? det finns väl värre saker att bli upprörd över?

 • Anonym

  Helt ärlig, du är omogen.. Varför drar du upp din blogg i försvar hela tiden?
  Vadå så du är inget utan din blogg eller?

 • Felicia

  Skulle du inte klippa dig och färga håret eller något sånt? 🙂
  Din blogg är bäst! Puss <3

 • rebecka

  några svar va bra, några luddiga. men läser man någons blogg får man stå för det!

 • ellie

  bilder från Vipe room finns uppe på bloggen!

 • Therese

  Kan du inte skriva med min bloggadress i en inlägg snälla 🙂 Jag läser din blogg varje dag och jag diggar dig jätte mycket 🙂 http://www.metrobloggen.se/theresebunk

 • nathalie

  hej paow!:) Tack för att uppdaterar oftare! skulle bara villa seja detta, att fast du inte är den mest besökta bloggen med flest besökare så tror jag, att dom flesta tycker att du har de smartaste sakerna att komma med, snackar inte en massa skit (som vissa andra bloggare), säger de klokaste orden och du är inte som alla andra utan du kör ditt eget ”race” 😀 fortsätt så ja gillar din stil! nathalie

 • a-annie

  hallå paulina 😉 det sista satte du faktiskt, varför göra reklam ändå eller? hur blev du känd? de kan väl ta reda på det och iaf försöka gå samma väg, så får man se vilka som lyckas 😉

 • matilda

  haha va mogna dom va ! :ooo eller inte !

  jag ÄLSKAR din blogg ! somfaaaaaaaaaaaaaan.

 • johanna nelson

  hahaha magica har ju helt fel, slåss på fyllan, supa sönder sig och kränka ner andra är så samhället är uppbyggt ;), och vill man komma någonstans i livet får man fan stå upp för sig själv. Ändå är jag inte mer fjortis än vad någon annan arton åring är, så come on du är grym paow, du må vara yngre en mig men du är nice tjejen!
  (och tro mig jag är inte den som ge beröm (; ) beijos bonita!

 • Anonym

  hur fan kan du använda ”jag har en större blogg än dig” som argument? hahahha patetiskt.

  -Inte svårt alls lilla vän, det är ju sant och anledningen till att människan gnällde var ju uppenbar avundsjuka.

 • linda

  då har vi lika kamera! 🙂

 • Mindou

  paulina help me XD hur söker man på ipadresser så man kan se alla kommentarer den personen skrivit?! funkar det fastän man inte godkänt personens kommentarer?

 • seja 18

  ehh ni är så taskiga mot paow!!!? undrar varför? det är så lätt när ni är anonyma det vore annat om ni gav er länk er adress så man kunde se vilka ni var.. det är bara för er att se på alla anonyma nästan alltid är elaka komments..

  paow är söt snäll och har attityd! vad mer behövs i livet?

  fundera mera på det

  kyss till eder alla

 • SkugenTRYCKERtill

  Men helt allvarligt, vad kommer du me för jävla skit argument. MIN BLOGG HAR 10 LÄSARE bla bla. Läs på lite lågpanna och helt ärligt. Jag älskar det du gör men en dag så ångrar du detta. Det vet du. Keep that in mind hahaha Vi kan ju se vem som sitter i skiten om 20 år 😛

  -Jo. Vi får se. Jag vet av oss två som redan sitter i skiten. För att klargöra lite så är det inte jag. Puss!

 • Rajja

  Tycker verkligen inte att bloggen är någon bra kompensation med att du är ouppfostrad. Liksom, tror du att folk kommer fortsätta läsa din blogg när du bli äldre och slutar vara full var eviga helg, slutar bråkas och slåss? Tror du att någon du söker jobb hos senare i livet kommer att ta dej på allvar? Jag tyckte att du verkade vara en smart tjej med självförtroende tidigare men nu verkar du ha ballat ur! Visst, du kanske driver en stor blogg men på vilka grunder? Du framstår som en idiot som lever för att supa, knulla runt och bara bete dej allmänt barnsligt åt. Jag är snart klar med min utbildning på högskolan, ska flytta in med en kille som har ett eget företag. Jag sliter häcken av mej just nu men kommer tjäna större pengar än vad du gör sen. Då har jag verkligen njutit av mitt liv hitills med vänner fest och fylla, men i måttlig mängd. Så se till att skärpa ihop dej och satsa på att börja mogna istället.
  Skaffa lite intrigitet

 • M P

  Paulina, folk vill inte läsa i din blogg för att de är avundsjuka på ditt ”underbara” liv. De (och jag) läser för att de vill ha underhållning. Har du hört talas om förnedrings-tv? Går massvis med dokusåpor som i stort sett går ut på att filma misslyckade människor med skrämmande skev moral. Detta är en förnedrings-blogg, precis som kisse-kattens och copy-kattens. De enda riktiga idolerna ni får är de ni mest föraktar, fjortisarna.

 • amanda

  Snälla, kan inte du svara på vart dessie har köpt sin gråa jacka? .. 🙂

 • linn!

  paow, det är din blogg jag gillar mest utav alla.
  kissies blogg har blivit tråkigt hon bara skryter om sina pengar,
  ja dessie hennes blogg är också rolig att läsa.
  men din är bäst utav alla.
  inte kul att läsa blondinbellas heller, o inte kenza,
  DIN ÄR BÄST !
  kan inte sluta läsa den, älskar när du uppdaterar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *