bloggganJag skulle aldrig lägga ner min blogg! Ni dumma, anonyma, människor som skriver taskiga saker t.ex. som att jag borde sluta blogga… Öööhm ni läser ju ändå + att min statostik  går ändå upp hela tiden. Så hur mycket ni skriver att ”det är sista gången” ni är inne på min blogg, tänk på att det är fult att ljuga.

Just ja, en server låg nere där min blogg ligger och det blir så ibland. I stället för att gnälla – ett tips, skaffa en egen blogg ist! Aja, så det tog ett tag att få upp den igen, men nu är jag här för att stanna.

Somnade till CSI, mitt favvoprogram, eftersom jag själv trodde att min blogg var borta en stund, blir så trött när jag är ledsen 🙁 Men nu är jag glad igen. Har sovit i typ tre timmar. Tror faktiskt att det räcker som sömn för mig, för imorgon ska jag shoppa! Alla mina bloggpengar, och ladda lite inför Thailand. Najs 😀

Posted in: Livsstil
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *