Nu har jag sovit i..3 timmar?

Höööm? Lyckat or not. Jag ska hålla mig vaken, Alvedonen får mig att hålla mig vaken.

Imorgon så vill jag hem till pappa och städa. Det är så sjuuuukt stökigt i mitt rum där. Jag är en sån person som blir nertyngd så fort jag har två saker att göra. Jag tycker till och med det är jobbigt att välja gratissak och brukar oftast skriva ”överraska mig”. Blir nöjd ändå, men men..

Allt det här med tävlingar, hämta paket, lägga upp reklam, betala in skatten och till och med att jag har över 1000 vänförfrågingar på Facebook är… och när allt det är klart, så kommer det nytt all the time. Jag är en stressad människa. Kanske inte…

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Pit stop at Steam Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Back on the waves

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *