Nu kom jag hem.

Cha cha ;D

Nu kom jag precis hem. Började dagen med att träffa Josef och min pappa, gå och göra en snabb fotorafering. Senare åkte jag in till stan för att köpa mig ett par sammetsleggins, har funderat på det länge, ett par svarta då, men vill köpa ett par blå eller lila typ… Känns coolt och annorlunda.

Senare så mötte jag upp Almish och vi gick och gjorde mina naglar och snällaste Saga (men dom får ni se imorgon). Sen så drog jag hem till Krille och han sminkade bort mina påsar under ögonen som jag fått under dom dagarna jag var sjuk.. Sen så kom Robin, Felica, skåningen och Daniel dit och dom började dricka. Jag drack ett glas med redbull och liiite vodka i, men det var trevligt i alla fall 🙂 Senare så drog vi hem till Jojje där det redan var en massa folk. Massa bögar det var skoj 🙂 Alla var jättefulla speciellt Daniel2, haha så sweet.

Och lilla jag höll mig heeelt nykter, det är inte så bra att blanda Alvedon och hostmedicin med för mycket sprit? Jag gick runt och snackade lite och smuttade på ett glas vin hela kvällen, mest för att ha någonting i glaset. Funderar på att bli VD fram tills jag är 18+… Aja, det var ju en och annan kille som blev så fuulll att han sa ” du är ju skithet, om jag vore stragiht så skulle jag lägga in en stöt”.. Haha. Sen så var det e brud som slog i huvudet i en dörr och började gråta.. Jag säger bara, ööööööööööh?

Aja jag höll mig nykter, ska bli kul och berätta för folk vad dom gjorde när de vaknar imorgon haha 😀 Jag har lärt mig en sak, jag har alltid blivigt hes när jag druckit alkohol. Spelar ingen roll hur mkt, idag så drack jag bara ett glas och har tappat rösten?! + att jag nog inte är riktigt frisk heller…

Bild 117Eftersom feta människor är bättre och mer omtyckta än smala (enligt er) så har har jag bestämt mig för att bli tjock.  Så den senaste Paowtrenden = ät ihjäl dig, inte svält. Nej, nej nu ska jag dricka ett glas margarin, sen äta upp heela min chipspåse och dricka två liter cola. Muums! Nu är jag en bättre människa?

Eller inte. Jag menar inte att man inte ska äta, men jag tycker att alla överviktiga människor borde börja äta rätt och röra på sig. Jag är inte så förtjust i feta saker egentligen, men visst äter jag chips ibland. Så när jag skriver att man borde vara smal, menar jag inte med att man ska äta ett salladsblad om dagen. Det måste vara jag som är smart, typ Einstein eller något.

(Visited 22 times, 1 visits today)

30 Comments

 1. Anonym oktober 24, 2009 at 1:37 f m

  om du har tappat rösten kan du ju fortfarande skriva .. ? 😛

  Reply
 2. Amanda oktober 24, 2009 at 1:38 f m

  ok då får vi väl vänta 🙂

  / amanda

  Reply
 3. k oktober 24, 2009 at 1:42 f m

  härligt 😉 haha

  Reply
 4. bengta oktober 24, 2009 at 1:47 f m

  jag tappa aldig m in röst:(

  Reply
 5. elin oktober 24, 2009 at 1:55 f m

  det var inte kul.. :/

  Reply
 6. elin oktober 24, 2009 at 1:56 f m

  det var inte kul :/

  Reply
 7. Julia oktober 24, 2009 at 2:10 f m

  du kan väl blogga utan röst blondiiiie?:D

  Reply
 8. emma. oktober 24, 2009 at 2:24 f m

  kan man dricka margarin ? x) bläääääääää

  Reply
 9. izathabest oktober 24, 2009 at 2:33 f m

  du kan ju blogga utan röst va? 😉

  Reply
 10. Josie oktober 24, 2009 at 3:33 f m

  Vad FAAAN E DE med din blogg?? Har den virus lr ntt?? KEFFT!

  Reply
 11. Therese oktober 24, 2009 at 3:46 f m

  Man blir lite ledsen när du skriver att alla överviktiga människor borde äta nyttigare och röra mer på sig. Jag var smal innan jag blev sjuk. Fick en svår sjukdom som gjorde att jag okontrollerat gick upp typ 40 kilo på tre månader (ingen överdrift) då jag behandlades med enorma mängder kortison som gör att kroppen omvandlar muskler till fett och det extremt snabbt.

  Min sjukdom gör också att jag inte kan motionera och knappt ens promenera för då utlöser det svåra inflammationer som kan attackera allt från huden till hjärtat och njurarna. Det jag vill komma till är bara för att en person är tjock så beror det inte alltid på lathet och överätande utan det kan vara en ofrivillig sjukdom.

  Sedan jag blev sjuk och gick upp i vikt har jag fått ett helt annat bemötande av folk. Människor på stan stirrar och jag klarar inte längre av att äta ute för man ser i folks blickar att de tänker ungefär som du gör och jag får bara lust att skrika att jag inte valt eller gjort någonting för att bli tjock, att jag såg ut som alla andra innan. Jag är precis samma människa på insidan och den människan är en smal tjej fångad i en tjockis kropp.

  Har nu lyckats gå ner nästan 25 kilo men min kropp är fruktansvärt sjuk eftersom jag var tvungen att ge upp kortisonet som gjorde mig friskare för att ens ha en chans att minska i vikt så därför har jag nu i stället ännu mer ont än förut.

  Så till alla där ute, var inte så snabba med att döma en person efter hur den ser ut. Ni vet inte vad som kan ligga bakom. Det är inte alltid frosseri och lathet som gör en människa kraftig….

  Du är en underbar tjej Paow och jag hoppas du fortsätter blogga i många år 🙂

  Reply
 12. Pania oktober 24, 2009 at 4:50 f m

  jag skulle vara mer orolig för att kombinera redbull med en sjukdom..

  Reply
 13. E oktober 24, 2009 at 7:32 f m

  vart har du fått det ifrån ? att tjocka skulle vara mer omtyckta ? det är lika mycket skit från båda hållen. överdrivet smal & mycket fet är lika äckligt & fel :S

  Reply
 14. alexandra oktober 24, 2009 at 8:34 f m

  att vara fet är inte särskilt tilltalande, men det värsta med att vara fet är att det är farligt och man mår dåligt fysiskt och därmed också psykiskt.

  Reply
 15. Louise oktober 24, 2009 at 9:24 f m

  Tror knappast det är det vi menar 🙂
  klart man vill vara smal, men det ger en inte rätten till att säga att feta människor är fula å äckliga, tänk på dom? alla har inte ens valt det, bara blivit så. antingen genetiskt eller genom t.ex en sjukdom, dom mår nog dåligt redan som det är så kommer vi smala och klankar ner på dom.. aa du förstår nog vad jag menar.

  love your blog, btw :)<3

  Reply
 16. sofia oktober 24, 2009 at 10:35 f m

  helt rätt!

  Reply
 17. Isabel oktober 24, 2009 at 10:42 f m

  Wannabe dollyblond *host host*

  Reply
 18. Anonym oktober 24, 2009 at 11:25 f m

  idiot, du fattar ju ingenting, det handlar inte om att bli en bättre människa, utan att ge ut ett bättre budskap. och inte i överdrift som du.

  Reply
 19. Fanny oktober 24, 2009 at 11:31 f m

  Nykter? Hur kommer det sig att hela inlägget var fullt med stavfel ? XD

  Reply
 20. Lollipop! oktober 24, 2009 at 1:38 e m

  Hah, ska det vara kul elr nåt? Det var verkligen inte det…

  Nu tkr jag att du beter dig orättvist och barnsligt. Alla får väl ha sina åsikter on Vicotoria Beckham? Våra åsikter kanske inte precis stämde som dina med ska du börja bete dig som en 5åring bara för det? Nu har jag inget lust att läsa din blogg längre…

  Reply
 21. S oktober 24, 2009 at 2:36 e m

  Jag fattar inte hur du tänker, sitta och klaga på att folk är överviktiga. Har du tänkt på att det kan ha hänt saker som gjort att dem blivit det? Jag skulle hellre vara tjock än och se ut som dig. Du värkar ha ett jäkla självförtroende och det stör mig. Ingen människa här i samhället är perfekt, TÄNK PÅ DET!!

  Reply
 22. anna oktober 24, 2009 at 3:25 e m

  Snälla, snälla, SNÄLLAAAAAAAAAAAAAAA lär dig stava rätt.
  Så jävla svårt kan det väl fanimej inte vara?
  Ett litet stavfel kanske inte gör så mycket, men herregud.. Du har varken små eller få stavfel. Det ser inte bra ut och det är inte roligt att läsa heller. SKÄRP TILL DIG!

  Reply
 23. olivia oktober 24, 2009 at 4:23 e m

  hihi einstein paow!

  Reply
 24. olivia oktober 24, 2009 at 4:25 e m

  hihi jättefin utan löshår! 🙂

  Reply
 25. Therese oktober 24, 2009 at 4:26 e m

  Jag vet vad du menar. När jag var nybliven tonåring fick jag en ätstörning som gjorde att jag rasade i vikt. Jag var också tunn som en sticka! Det var skitjobbigt. De på min skola började sprida rykten om att jag hade typ HIV och knarkade och sånt och alla bara tjatade om att jag skulle äta! Man mår lika dåligt av att vara ”för” smal som man gör att vara ”för” tjock.

  Jag kan hålla med i mycket av det du skriver, att folk som sitter och vräker i sig skräpmat och sedan klagar på att de är tjocka får skylla sig själv, likaså de som slutar äta och sedan klagar på att de är magra. Har man en sjukdom som antingen gör en smal eller tjock kan man inte hjälpa det, men sjukdomar syns ju inte utanpå och därför är det lätt att dra alla över en kam. Och det var nog det som gjorde mig ledsen igår.

  Jag tror att anledningen att folk lättare trackar ner på underviktiga är att de tror att det är lättare att gå upp i vikt än att gå ner. Men där har det fel, det är betydligt lättare för en så kallad frisk överviktig att banta än en frisk underviktig att öka i vikt.

  Sedan tror jag att man känner sig mer utsatt om man står på någondera sida ofrivilligt. Är man supersmal och mår dåligt av det då känner man nog att fler klagar på smala än tjocka och likadant om man är kraftig och mår dåligt av det så känner man nog att fler ogillar tjockisar.

  Innerst inne tror jag att alla kvinnor önskade att de var smala, inte beniga, men smala och lite kurviga eftersom det är det kroppsidealet som hyllas på tv och i tidningar och då kommer den gamla avundsjukan fram och så kritiserats smala människor trots att folk kanske innerst inne önskar att de såg ut ungefär så själv! Nu menar jag inte utmärglade utan tjejer som typ Angelina Jolie, Carolina Gynning osv

  Min personliga åsikt är att man ska inte döma varken överviktiga eller underviktiga för man vet aldrig vad som ligger bakom, och ens ord kan göra människor otroligt illa utan att man egentligen menar det. Jag tycker inte heller att man ska generalisera över en hel grupp människor. Typ alla svarta gillar reggeamusik eller alla svenskar är blonda. Inget stämmer ju för det finns alltid undantag.

  Jag tycker du verkar vara en smart tjej med skinn på näsan men du har samtidigt en sårbar sida som visar att du inte är gjord av sten och jag tror att många tjejer i din ålder behöver någon som dig att ha som förebild! Jag hade definitivt behövt det när jag var sexton! Det är underbart att du har ett starkt självförtroende, du ska inte behöva ta skit från någon! Men samtidigt får du inte glömma bort att behålla din ödmjukhet, det är den som gör dig vacker och speciell!

  Kram
  Therese

  Reply
 26. Anna oktober 24, 2009 at 5:03 e m

  Mne lilla gumman , låt andra leva sitt liv som dom vill .. Du har ingen rätt att säga och tycka vad folk ska göra med sitt liv.

  Reply
 27. sandra oktober 24, 2009 at 5:43 e m

  Haha, tror ju knappast att du blir nå fetare om du äter en påse chips.
  För blev man det så skulle jag väga 500kg just nu, så mycket chips jag äter. Och jag har smöt i allt, pasta, sås, ris osv.
  Men är inte det minsta fet, snarare tvärtom :O

  Och som någon annan skrev här uppe, man kan gå upp i vikt fast man inte vill. Kanske pga en sjukdom!

  Reply
 28. Anonym oktober 24, 2009 at 8:57 e m

  ok, lycka till med din mat marathon? får se om du blir mer omtyckt efter du har lagt på dig 30 kg då…

  hoppas du förstår att alla stör sig på bimbos som tror alla ska gilla en bara för dom är blonda och smala? hellu… ja, världen kretsar verkligen runt er med

  Reply
 29. stajjny oktober 24, 2009 at 9:03 e m

  Men ofta att många överviktiga har sjukdomar som gör dom feta. Om någon nu tycker att feta är äckliga o borde gå ner så får den väl tycka det??
  Det är ju så himla tillåtet att klanka ner på smala modeller ”Kolla vad äcklig hon är!”. Ja, och?

  Båda är äckliga, men smalast är alltid snyggast! Tar man illa upp av att en bloggare säger det i sin blogg, då borde man isoleras från omvärlden helt och hållet.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *