Nya naglar imorogn

Nu ska jag snart hoppa i säng, kvart över ett har jag bestämt mig – har ett såkallat ”ilandsproblem” som ni andra bloggare kallar det. Nämligen att jag tappat två naglar. Jag kan fatta mig kort:

Sov hos min kompiskompis för någon vecka sedan. Det fanns två sängar brevidvarandra och självklart så hamnade jag i mitten brevid en snarkande sak och en kille som försökte hålla på med mig. Ligger där med grov mensvärk så jag lägger mig på mage och stoppar in fingrarna mellan sängarna och försöker nå någonting som jag trodde var en kattunge och ligger och fantiserar för mig själv hur mörkt och kallar det måste vara under sängen. Plötsligt så kittlar pojken mig i sidan och vänder mig om- *Knak*

Så imorogn så fixar jag mina två naglar hos GloryNails dom är skitbra 😀

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Släpper egen kollektion för Ur&Penn i höst! Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - First day on summer on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *