Öhm, jag… full?

Såg att Falsksanning skrev att jag var jääääääääääätte full. Nej det var jag faktiskt inte, bara hög. Nej, jag skoja bara.

Drack något glas vin innan och fick smaka lite av en vän över 18 där inne. Jag var inte full – bara jätteuppspelt.

Jag vinglade runt – hum kanske lite i slutet fram mot kvällen eftersom jag invigde mina nya, lite  för små 16 cm high heels som skavde och klämde på gammalt skavsår.

+ Att alla som känner mig vet att jag är sjuuukt klantig. Ramlade i trappan och snubblade på Krilles glas som han hade ställt precis på sidan av scenen där vi stod. Bobby gick fram och fråga om jag var full?  Haha…

Och ja, sen så är jag bara allmänt galen och framåt. Skulle aldrig gå dyngrak till en gala?! Sen drog vi på fest, och ja då blev jag jaa…jättefull. Haha! That’s who Iam, jag kan ha kul och skämma ut mig utan alkohol (och med). Slå den ni!

article_image_fcf5d917bd593248

Utan…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *