På hotellrummet

Nu sitter vi på vårat flotta hotellrum. Vi tog flyget ner kl 18:40 och landade typ halv åtta. Då det stod en taxi och väntade på oss och vi drog vidare till SVT-huset, där jag blev sminkad. Vi drack lite cola och bekantade oss med några.

Gjorde ett inlägg innan vi gick på planet men det är någon som försöker ”förstöra” min blogg genom att skicka in en massa trafik och som skydd så stänger bloggen ned sig själv i typ 10 min åt gången. Så ja..

Sen så drog vi in i Debatten som först började med att Thereses farbror pratade om mordet.. Så hemskt! Och sen så gick det vidare till plastiksaken, jag sa det jag skulle säga och värt att få en gratisresa till Göteborg.

Aja, sen efter allting var klart så checkade vi in på hotellet som ligger på Avenyn. Sen vart det utgång och träffade massa trevliga fulla tjejer. Haha!

göteborg 002

göteborg 007

göteborg 008

En trött Josef 😀

Posted in: Livsstil
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *