Rosa, stor som liten!

Häromdagen skrev jag om Rosa bandets kampanj ”Rosa hjältar” och när jag visade min syster det rosa bandet jag har ställd ehon massa frågor till mig om vad det var bra för. Hon tyckte det var fint och hon undrade vad cancer är.

Hon vet ju, precis som alla andra, att det kan vara en mycket farlig, ja till och med dödlig sjukdom. Jag fick fundera lite på vad jag skulle säga och då tänkte jag på att när man är så ung som jag, eller som hon, så är det svårt att förstå allvaret bakom Rosa bandet.

Nästan alla har någon släkting eller vän som haft bröstcancer och kanske dött på grund av det. Gör som jag – stöd cancerforskningen – bli en rosa hjälte du med, som jag och min lillasyster! Gå till www.rosahjaltar.se och gå med, jag är med som nummer 409, målet är att nå 100 000 stycken!

lillasyster_rosa_bandet_pub

Min syster fick det rosa bandet!

Det finns också fler sätt att stöda kampen mot cancer, ta och skicka en slant till:

pink_56279841

Posted in: Livsstil
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *