Snackat igenom allt

Philip ringde till mig och sa att han var förbannad på någonting med en 20-årig ( menade 13-årig) brud snott hans telefon och busringt till en massa personer och messat runt att han var bög och lalala. Så vi började prata lite om problem så frågade han om jag fortfarande var kompis med Steffi och pratade vi lite om det och så sa han att jag måste ringa henne typ.

Så jag gjorde det, vi kom fram till att alla människor är falska och that’s it. Alla har brister o.s.v. Så vi bestämde oss för att inte bråka och Steffi erkände sina fel (och jag mina). Skönt som f*n att lösa upp saker och ting.

 paowi3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (24)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Caroline Roxy - Acai bowl Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Caroline Roxy - EFT-Tapping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *