…men igår så blev det lite sent. Så jag och Dessie råkade sova nu, men nu börjar hon röra sig hemåt och jag ska städa och träffa Annie.

Igår började det med att jag drog in till stan för att möta upp Dessie och köpa en present till Patrik som fyllde år, för han hade ju kalas igår. Sega som vi är så hann alla affärer stänga så vi drog till Tacobar och mötte upp Philip en stund. Sen så förfestade vi lite på Taco bar vid Stureplan där vi även mötte upp min kompis som kommer från Enköping. Sen så drog han iväg och jag och Dessie hoppade in i en taxi och åkte iväg mot Patrik.

När vi kom dit var det lite stelt. Bara tjejer och bögar, men sen efter ett tag så blev det skitkul. Haha det vart lite crazy och Patrik var så rolig 🙂 Sen så drog vi hem runt 3-4 till min mamma i tyresö som trodde att jag skulle sova hemma hos pappasen och så tvärtom så vi väckte hela huset haha.. Till slut så somnade vi runt kl 6. En lyckad kväll hade jag i alla fall 🙂

Jag och Tomi 🙂

I taxin körde vi all in

Sköna brudar

Kalasbarnet ;D

Ett bevis på att jag inte drack igår. Flaskan var stängd 🙂

Bög eller inte det är farligt att däcka med oss

Blev jättemycket bilder igår. Lägger upp fler sen 🙂

Posted in: Fester
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *