Trött som satan

Fy f*n vad trött jag är! Inte nådigt säger jag bara, efter 5 timmar på stan med fyra timmars sömn natten innan så blir man rätt slutkörd. Nu ska jag gå och lägga mig så jag försöker komma upp tidigt imorgon så jag kan möta upp Dessie, även fast hon inte svarat på telefonen. Vet inte om hon ignorerar mig eller blond som hon är kanske tror att hon har tinnitus när mobilen ringer eftersom alla busringer henne så ofta. Förstår inte ens varför hon har telefon när hon aldrig svarar? Får ta och ringa skiten en gång till.

Men nu ska jag inte dra ut på mer av det jag ville få fram, GOD NATT!

Ring mig när du vaknar imorgon ungjävel!!!!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *